Visningar

Söndag 2 Oktober KL: 12:30 - 13:00 Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl dig gärna Boka
Måndag 3 Oktober KL: 18:00 - 18:30 Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl dig gärna Boka
Boka visning
Näsby Park, TÄBY

Källtorpsvägen 9, ACCEPTERAT PRIS!

+ ACCEPTERAT PRIS
+ Balkong mot innergård
+ Insynsskyddat läge
+ Genomgående planlösning

Varmt välkommen till Källtorpsvägen 9. För er som har letat efter en trea i detta område kommer här kanske den bästa chansen på länge. Optimalt boende med balkong mot innergård. Här bor du helt ostört med trevlig utsikt mot grönområde. Rymligt boende med fönster i två väderstreck och perfekt planlösning. Separat sovdel med två bra sovrum och samtidigt stor social del med fönsterpartier i två väderstreck. Vi i branschen pratar ofta om "läge läge läge".

Lägenheten ligger belägen i populära Centralparken. Precis utanför dörren finner du ett utomhusbad som har öppet hela sommaren, tennisbana, motionsspår ihop rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum.
Kontakta ansvarig mäklare Jacob Gustafsson för visning på 072 555 01 92 alt. jacob.gustafsson@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 79 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4543 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016
Pris 3 795 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Jacob Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Sean Kosarian
Reg. Fastighetsmäklare
072-555 01 46
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Optimal trerummare med balkong mot innergård

Planritning

Planritning
Planritning
Jacob Gustafsson

Jacob Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Källtorpsvägen 9, ACCEPTERAT PRIS!

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 79 kvm.
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 79 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FX

Rum

Hall:

Rymlig entré med plats för avhängning av ytterkläder. Garderobsvägg i innerhallen. Genomgående parkettgolv i hela bostaden.

Sovrum 1:

Sovrum intill entré som idag disponeras som barnrum.

Sovrum 2:

Större master bedroom med plats för dubbelsäng.

Badrum:

Helkaklat och rymligt duschrum med tvättmöjligheter. Duschhörna med badkar och duschvägg i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare, praktiskt skötbänk samt överskåp.

Kök:

Stilrent kök med vita skåpluckor och en grå bänkskiva. Gott om skåpförvaring och arbetsytor. Integrerad mikro, ugn, häll, diskmaskin samt kyl/frys. Matplats för 6 personer. Utgång till insynsskyddad balkong i soligt sydostläge.

Vardagsrum:

Sällskapsrum i direktanslutning till kök. Stora fönsterpartier och släpper in ljuset genom hela bostaden. Här får du plats med soffgrupp och fåtölj om så önskas.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-08-30
Energikonsumtion 81 kWh/m2 år.
Primärenergital 89

Ekonomi

Lägenhetsnummer 23-1002
Pris 3 795 000 kr Accepterat pris
Avgift 4543 kr/mån
Kommentar inkl värme, kallvatten, förråd, kabel TV Begränsat utbud Ownit. Tillkommer avgift för varmvatten samt el (mätning sker i varje lgh).
Driftkostnad 4 700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 900 kr
  • Hushållsström: 2 800 kr

Andel i förening 1,18059%

Förening

Föreningsnamn Brf Parkstråket
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-5668
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Parkstråket i Täby ligger i närheten av Näsbypark längs Källtorpsvägen vid Norskogsbadet. Föreningen består av sex trapphus om fyra till sju våningar i två hus med totalt 93 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök.

Byggnationen av Brf Parkstråket startade första kvartalet 2016 och de sista inflyttningarna skedde i mars 2018. Byggnaderna uppfördes av Bostadsbyggarna FastPartner och Besqab och är ritade av White Arkitekter.

Alla lägenheter har balkong eller uteplats och flera har dubbla balkonger i två väderstreck. Till alla lägenheter hör ett förråd, en del har förråd i lägenheten men de flesta i källaren.

Till varje lägenhet ingår ett femårigt bilpool-medlemskap i Sunfleet, vilket innebär möjligheter till bildelning av bilar som parkeras i området.

Vill man hyra parkering finns 55 garageplatser i källarens varmgarage för 900 kr/mån, 5 st sk familjeparkeringar i garaget är dubbelplatser vilka debiteras 900+450 kr=1 350 kr/mån. I garaget finns också 2 st mc-platser (450 kr/mån) och de 16 st uteplatserna för bil kostar 550 kr/mån (frågor om parkering ställs till: parkering.parkstraket@gmail.com).
Besöksparkering finns på Källtorpsvägen som är kommunens gata.

I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, kallvatten samt 100 Mb bredband, bredbands-tv och bilpool.

Kostnad för el och varmvatten debiteras separat av föreningen efter faktisk förbrukning.
Antal lägenheter 93
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende