Visningar

Tisdag 27 September KL: 17:00 - 17:30 Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl dig gärna Boka
Boka visning
Näsby Park, Täby

Källtorpsvägen 5

Kommande försäljning. Kontakta mäklare för mer information

+ Högst upp i huset
+ 3,5 meter i takhöjd
+ Gavelläge
+ Braskamin
+ Närhet till Roslagsbanan
+ Byggår 2017

Varmt välkommen till Källtorpsvägen 5. Nu presenteras troligtvis områdets mest eftertraktade lägenhet. Här bor du högst upp i huset men noll insyn och trädtopparna som närmaste granne. Väldisponerad bostad på 86 kvadratmeter med ljusinsläpp från tre väderstreck. Takhöjd på 3,5 m med fantastiska fönsterpartier. Här har du balkong i sydvästläge utan insyn. Då denna lägenhet ligger högst upp i huset är takhöjden hela 3,5 meter. Det i kombination med de generösa fönsterpartier ger lägenheten en härlig rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter och till lägenheten tillhör ett externt förråd. Föreningen har god ekonomi och har även möjlighet till garage. Hissen går direkt ner till föreningens garage.

Här erbjuds ett boende med hög kvalité nära till natur och goda kommunikationsmöjligheter. Ett stenkast bort ligger den vackra Centralparken där simbassäng, fotbollsplan, utegym, tennisplan, hundlekplats och mycket mer finns att tillgå för den aktive. Gångavstånd till Roslags Näsby station alternativt Näsby Parks Station där Roslagsbanan tar dig till Tekniska Högskolan på ca 15 min.

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072555 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 86 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4789 kr/mån
Rum 3
Våning 6 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016
Pris 5 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Jacob Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

För dig som söker det lilla extra

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Källtorpsvägen 5

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 86 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 86 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall:

Stor hall med genomgående parkettgolv i hela lägenheten. Garderobsvägg med skjutbara spegeldörrar.

Sovrum:

Rymligt sovrum med högt i tak och plats för dubbelsäng. Garderobsvägg med skjutbara garderobsdörrar. Detta sovrum finns möjlighet att dela och göra två sovrum med en utgång mot kök om så önskas.

Tvättstuga:

Praktisk tvättstuga för dig som vill slippa tvättkorgen i badrummet. Här finns tvättmaskin och torktumlare. Praktisk skötbänk med tillhörande överskåp. Badrumsskåp som erbjuder bra förvaring.

Badrum:

Helkaklat badrum med stilfulla material. Hörndusch med vikbara glasdörrar, handukstork, wc, handfat med underhängd kommod.

Gäst-wc:

Gäst-wc med toalett och handfat.

Vardagsrum:

Ljust och spatiöst sällskapsrum med fantastiska fönsterpartier. Takhöjd på 3,5 M ger en fantastisk känsla av rymd. Här kan du samla familj och vänner runt braskaminen. Vardagsrummet ligger i direktanslutning till kök med fönster i två väderstreck.

Sovrum 2:

Gästrum/sovrum intill vardagsrum med plats för säng och garderob.

Kök:

Stilfullt kök med stora arbetsytor och skåpförvaring. Köket har ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till inglasad balkong i sydvästläge. Stor matplats för större sällskap. Integrerad mikro, kyl, frys, ugn, häll, diskmaskin samt vinkyl.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 25-1601
Pris 5 295 000 kr utgångspris
Avgift 4789 kr/mån
Kommentar inkl värme, kallvatten, förråd, kabel TV Begränsat utbud Ownit. Tillkommer avgift för varmvatten samt el (mätning sker i varje lgh).
Driftkostnad 7 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 800 kr
  • Försäkring: 2 200 kr
  • Hushållsström: 3 500 kr

Driftskostnad enligt schablon

Andel i förening 1,24459%

Förening

Föreningsnamn Brf Parkstråket
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-5668
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Parkstråket i Täby ligger i närheten av Näsbypark längs Källtorpsvägen vid Norskogsbadet. Föreningen består av sex trapphus om fyra till sju våningar i två hus med totalt 93 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök. Byggnationen av Brf Parkstråket startade första kvartalet 2016 och de sista inflyttningarna skedde i mars 2018. Byggnaderna uppfördes av Bostadsbyggarna FastPartner och Besqab och är ritade av White Arkitekter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och flera har dubbla balkonger i två väderstreck. Till alla lägenheter hör ett förråd, en del har förråd i lägenheten men de flesta i källaren. Till varje lägenhet ingår ett femårigt bilpool-medlemskap i Sunfleet, vilket innebär möjligheter till bildelning av bilar som parkeras i området. Vill man hyra parkering finns 55 garageplatser i källarens varmgarage för 900 kr/mån, 5 st sk familjeparkeringar i garaget är dubbelplatser vilka debiteras 900+450 kr=1 350 kr/mån. I garaget finns också 2 st mc-platser (450 kr/mån) och de 16 st uteplatserna för bil kostar 550 kr/mån (frågor om parkering ställs till: parkering.parkstraket@gmail.com). Besöksparkering finns på Källtorpsvägen som är kommunens gata. I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, kallvatten samt 100 Mb bredband, bredbands-tv och bilpool. Kostnad för el och varmvatten debiteras separat av föreningen efter faktisk förbrukning. Önskar man snabbare bredband, fler digitalboxar eller fler kanaler eller är det möjligt mot tilläggskostnad.
Föreningens ekonomi Inte aktuellt, nyproduktion 2016-2018.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 93
Renoveringar nybyggt 2016-2018
Parkering Brf Parkstråket har parkeringsplatser för uthyrning. Föreningen har 55 bilplatser i garaget under huset och gården varav 5st är sk. dubbelplatser. I garaget finns också 2st mc-platser. Det finns även markparkeringar ute. Bilparkering i garaget kostar 900kr/månad och dubbelplatserna 900+450kr/månad=1350kr. De hyrs ut tillsammans. MC-plats kostar 450kr/mån. Markparkering utanför huset kostar 550kr/månad. I garage och på gatan finns parkering för rörelsehindrade Besöksparkering finns på kommunens gata - Källtorpsvägen Fördelning av parkeringar kommer ske efter när man tecknat avtal i föreningen och anmält intresse för parkering. Vi har svårt att uppfylla enskilda önskemål om särskilda platser då det är många faktorer som styr fördelningen av platser. Först och främst när man köpt och när man flyttar in men även produktionen på arbetsplatsen kommer styra fördelningen av parkeringsplatser. Parkeringsavtalen börjar tecknas inför inflyttning, dvs en tid innan inflytt alt. i samband med nyckelutlämning. Parkeringsavtalen följer inte lägenheten vilket innebär att om man säljer lägenheten så går parkeringsplatsen tillbaka till föreningen för uthyrning till nästa på tur i parkeringskön.
Tv och bredband Ingår 1 digitalbox samt grundutbud på tv och bredband (1000 Mb/sek) ingår. Vill man ha fler digitalboxar, fler kanaler samt snabbare bredband är möjligt mot en tilläggskostnad.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende