VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Näsby Park, TÄBY

Kadettens gata 14

** Kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman för mer information eller frågor om privatvisning - Anton Zellman 072 555 02 26 **

+ Exklusiva tillval genomgående
+ Mycket bra planlösning med genomgående ljusinsläpp
+ Uteplats i sydvästläge
+ Takhöjd om 3 meter
+ Byggår 2022

Varmt välkommen till denna fantastiska 2:a i mysiga Näsby Park! Planlösningen är genomgående med otroligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och takhöjden om 3 meter som skapar en otrolig rymd i bostaden. Lägenheten har stilrena materialval, Vedum-kök i skogsgrön kulör med generös skåpförvaring. I direkt anslutning till sovrummet finns en fantastisk uteplats med kvällssol och gott om plats för utemöbler där familj och vänner kan komma på besök och umgås. Mellan vardagsrummet och sovrummet finns en passage som används som en klädkammare. Lägenhets- och barnvagnsförråd finns i huset och parkering med eller utan laddstolpe finns att hyra av föreningen. I föreningen finns gemensamma uteplatser för härliga grillkvällar för det större sällskapet.

Detta är det perfekta boende för att kunna njuta varje dag, här behövs ingen kompromiss vad gäller morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan, den goda maten med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. Det perfekta boendet för livsnjutaren som vill bo, leva och njuta av närheten till vatten och slottsmiljö. Kombinationen av tillgängligheten in till centrala Stockholm med att bo helt ostört är helt unikt. Det här är livskvalité på högsta nivå.

Näsby Park är ett populärt och barnvänligt område. Här bor ni i en fantastisk omgivning med hav och natur intill och samtidigt direkt närhet till Roslagsbanan som tar dig in till Tekniska Högskolan på 20 minuter. Bussförbindelser till tunnelbanan i Danderyd, både dag och natt, samt till Täby Centrum och Arninge Centrum, båda med ett stort utbud av butiker, service och restauranger.

I närområdet finns caféer, restauranger, träningsanläggning och härliga promenadstråk längs vattnet. På promenadavstånd finner du populära Centralparken, Näsa Ängs badplats, tennisbanor samt småbåtshamn. I Näsby Park finns flera välrenommerade förskolor och skolor.

För mer information om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt Anton.zellman@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 55 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3678 kr/mån
Rum 2
Våning 0 av 2
Hiss Ja
Byggnadsår 2022
Pris 3 995 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Kadettens gata planritning
Kadettens gata planritning
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kadettens gata 14

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 0 av 2

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme

Rum

Hall

Ljus och rymlig entré med plats för klädavhängning. Stilrent klinkergolv i hela hallen.

Badrum

Modernt och elegant badrum med exklusiva tillval. Dusch med klarglasvägg med takdusch. Vägghängd WC samt praktisk badrumsskommod. Tvättmaskin och torktumlare samt tvättbänk med förvaring ovanför.

Vardagsrum

Ljust och öppet sällskapsrum i hjärtat av bostaden. Här strömmar ljuset in från de stora fönsterpartier i två väderstreck. Allrummet ligger i direktanslutning till kök och med utgång till gräsplätten framför vardagsrummet.

Kök

Öppet och socialt kök i skogsgrön kulör från Vedum. Här finns gott om arbetsytor och skåpförvaring. Integrerad kyl, frys, diskmaskin, häll, ugn samt mikro. Mitt i köket finns plats för ett matbord.

Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng och ett mindre skrivbord. Otroligt ljusinsläpp med glasdörrar för svalkande vindar en varm sommardag med utgång till den stora uteplatsen.

Uteplats

Med direkt utgång från sovrummet når du uteplatsen där du har plats för utemöbler, grill och solstolar.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 311-1002
Pris 3 995 000 kr som utgångsbud
Avgift 3678 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, kallvatten, förråd. Com hem tillkommer med 185:- /mån.
Driftkostnad 5 700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 500 kr
  • Försäkring: 1 700 kr
  • Hushållsström: 2 500 kr

Driftskostnad enligt schablon

Andel i förening 1,32542%
Andel av årsavgift 1,4456%

Förening

Föreningsnamn Brf Norra Parken 2 i Näsby Slottspark
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-2636
Gatuadress Bostadsrättsföreningen Norra Parken 2 i Näsby Slottspark
Postnummer 10395
Ort Stockholm
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Norra Parken 2 i Näsby Slottspark är en äkta bostadsrättsförening i Täby som äger 1 fastighet med 52 bostäder.
till varje lägenhet hör ett förråd, dessa ligger på entréplan. Förråd till parhuslägenheterna ligger i separat förrådsbyggnad.
Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare eller en kombinationsmaskin.
Föreningen har tecknat ett gruppavtal gällande el, alla lägenheter är utrustade med elmätare så faktisk förbrukning debiteras i samband med avgiften.
Föreningens ekonomi Föreningen har valt att höja avgiften med 10 % från och med 2023-10-01
Antal lägenheter 52
Parkering Föreningen har 52st parkeringsplatser, varav 3st vid annan fastighet och 1st vid varje parhuslägenhet. Föreningen har utökat laddplatserna till 37st, dessa kostar 585 kr/mån och sen tillkommer förbrukad el.
En parkeringsplats utomhus finns till varje lägenhet dessa kostar 450 kr/mån. Det finns möjlighet att få hyra en extra om någon inte behöver sin parkeringsplats. Kö hanteras av styrelsen
Tv och bredband Tv och bredband via Com Hem, ett obligatorisk tillägg på 185 kr/mån tillkommer.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Cykelförråd samt planteringslådor på innergården samt Flera uteplatser med grill, bord och stolar.

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende