Visningar

Söndag 4 Juni KL: 14:30 - 15:00 Öppen visning. För allas välmående är det önskvärt med föranmälan till visning. Boka
Måndag 5 Juni Ring för visningstid
Boka visning
  • Dela via:
Näsby Park, Täby

Kadettens gata 14

+ Tre sovrum
+ Magiska tillval
+ Fönster i tre väderstreck
+ Byggår 2022

Varmt välkommen till Kadettens gata 14. Här kommer en magisk fyrarummare med fönster i tre väderstreck. Planlösningen är genomgående och ljuset flödar genom de stora fönsterpartierna. Lägenheten har stilrena, ljusa materialval. Vedum-kök i beige kölur med generösa arbetsytor och skåpförvaring. Praktiska skjutdörrar separerar rummen med varandra och här kan du välja att ha en öppen planlösning eller inte. Lägenhetsförråd finns i huset och parkering med eller utan laddstolpe finns att hyra av föreningen.

Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city.

För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

Näsby Park är ett populärt och barnvänligt område. Här bor ni i en fantastisk omgivning med hav och natur intill och samtidigt direkt närhet till Roslagsbanan som tar dig in till Tekniska Högskolan på 20 minuter. Bussförbindelser till tunnelbanan i Danderyd, både dag och natt, samt till Täby Centrum och Arninge Centrum, båda med ett stort utbud av butiker, service och restauranger.
Kombinationen av tillgängligheten in till centrala Stockholm med att bo helt ostört är helt unikt. Det här är livskvalité på högsta nivå.

I närområdet finns caféer, restauranger och härliga promenadstråk längs vattnet. På promenadavstånd finner du populära Centralparken, Näsa Ängs badplats, tennisbanor samt småbåtshamn. I Näsby Park finns flera välrenommerade förskolor och skolor.

För mer information vänligen kontakta ansvariga mäklare Oscar Hallbygård på oscar.hallbygard@MOHV.se - 0725 55 10 71 alternativt Vera Safi på Vera.safi@MOHV.se - 072-555 06 72.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 84 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5012 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 6 795 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Attraktiv och stilren fyra i populära Näsby Slottspark

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kadettens gata 14

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 84 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 84 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme

Rum

Hall:

Ljus och rymlig entré med plats för klädavhängning. Stilrent klinkergolv i hela hallen. I hela bostaden exklusive hall finns ett vackert Kährs golv, Noveau Blonde.

Gäst-wc:

Praktiskt gäst-wc intill hall med wc och handfat.

Badrum:

Modernt och elegant badrum med exklusiva tillval. Dusch med klarglasvägg med takdusch. Vägghängd wc samt praktisk badrumsskommod. Tvättmaskin och torktumlare samt tvättbänk.

Vardagsrum:

Ljust och öppet sällskapsrum i hjärtat av bostaden. Här strömmar ljuset in från fönsterpartier i tre väderstreck. Skjutdörrar delar sällskapsdel från kök och sovrum.

Kök:

Öppet och social kök från Vedum och här har nuvarande ägare valt en beige färg på skåpluckor. Här finns gott om arbetsytor och skåpförvaring. Integrerad kyl, frys, diskmaskin, häll, ugn samt mikro. Mitt i köket finns en plats för större matbord. Utgång till bostadens balkong med härlig kvällsol.

Sovrum 1:

Sovrum intill kök som idag disponeras som barnrum. Platsbyggda garderober med garderobsinredning från WL Systems.

Sovrum 2:

Sovrum som idag disponeras som kontor. Passar perfekt om ni önskar som gästrum eller barnrum.

Sovrum 3:

Masster bedroom med plats för dubbelsäng. Generös garderobsvägg med garderobsinredning från WL Systems.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 311-1101
Pris 6 795 000 kr utgångspris
Avgift 5012 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, kallvatten, förråd.
Driftkostnad 8 700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 500 kr
  • Försäkring: 2 500 kr
  • Hushållsström: 3 700 kr

Driftskostnad enligt schablon

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,167%
Andel av årsavgift 1,9923%

Förening

Föreningsnamn Brf Norra Parken 2 i Näsby Slottspark
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-2636
Gatuadress Bostadsrättsföreningen Norra Parken 2 i Näsby Slottspark
Postnummer 10395
Ort Stockholm
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Norra Parken 2 i Näsby Slottspark är en äkta bostadsrättsförening i Täby som äger 1 fastighet med 52 bostäder.
till varje lägenhet hör ett förråd, dessa ligger på entréplan. Förråd till parhuslägenheterna ligger i separat förrådsbyggnad.
Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare eller en kombinationsmaskin.
Föreningen har tecknat ett gruppavtal gällande el, alla lägenheter är utrustade med elmätare så faktisk förbrukning debiteras i samband med avgiften.
Antal lägenheter 52
Parkering Föreningen har 52st parkeringsplatser, varav 3st vid annan fastighet och 1st vid varje parhuslägenhet. Föreningen håller på att utöka laddplatserna till 37st från 20st, dessa kostar 585kr per månad och sen tillkommer förbrukad el.
En parkeringsplats utomhus finns till varje lägenhet dessa kostar 450 kr/mån. Det finns möjlighet att få hyra en extra om någon inte behöver sin parkeringsplats. Kö hanteras av styrelsen
Tv och bredband Tv och bredband via Com Hem, ett obligatorisk tillägg på 185kr per månad tillkommer.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende