Visningar

Söndag 10 December KL: 13:00 - 13:30 Öppen visning. För allas välmående är det önskvärt med föranmälan till visning. Boka
Boka visning
  • Dela via:
Täby Centrum, Täby

Häradsgränd 3

+ Genomgående planlösning
+ Balkong mot innergård
+ Garage i huset
+ Centralt läge

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet i hjärtat av Täby. Nu saluförs en av de stora treorna i området. Bostaden disponerar en rymlig entré, spatiöst vardagsrum, två rymliga sovrum och balkong mot innergård. Ljusinsläpp med öppen planlösning med ett attraktivt kök och badrum. Samtliga medlemmar har möjlighet att utnyttja föreningens takterrass och bastu på taket.

Tänk att du går till Täby Centrum på två minuter, avnjuter en fantastisk måltid och samtidigt kommer hem till lugnet och stillheten. Alternativt promenerar du ner till Roslagsbanan på en minut som även tar dig in till tekniska högskolan på 15 min.

Här bor du i direkt närhet till Täby Centrum men samtidigt slipper trafiken, byggnaderna och stressen. Perfekt kombination för dig som vill komma närmre kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-5 55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 92 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4495 kr/mån
Rum 3
Våning 4 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2015
Pris 4 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Optimal och rymlig trea i ett centralt läge

Digitalt visitkort OscarH
Digitalt visitkort OscarH

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Häradsgränd 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 92 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 4 av 6

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 92 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall:

Rymlig entré med klinkergolv. Stor garderob med skjutbara spegeldörrar.

Vardagsrum:

Ljust och stort sällskapsrum i direktanslutning till kök. Här kan du samla familj och vänner.

Kök:

Socialt och öppet kök med köksö. Stilrena materialval med vita, släta skåpluckor. Köket erbjuder gott om arbetsytor och. skåpförvaring.

Kontor:

I passagen mellan kök och sovdel finns nu ett hemma-kontor.

Sovrum 1:

Sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober. Utgång till trevlig balkong mot innergård.

Sovrum 2:

Sovrum intill hall som idag disponeras som tonårsrum med garderober.

Badrum:

Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0451
Pris 4 395 000 kr utgångspris
Avgift 4495 kr/mån
Kommentar till avgiften Inklusive värme, vatten. (Trippleplay tillkommer med 279:-/mån samt vatten och el efter förbrukning)
Driftkostnad 6 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 300 kr
  • Hushållsström: 3 700 kr

Driftskostnad enligt schablon

Andel i förening 1,7264%
Andel av årsavgift 1,69763%

Förening

Föreningsnamn Brf Täby Colourfront
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769625-0898
Gatuadress Attundavägen
Postnummer 18334
Ort Täby
Epostadress styrelsen@tabycolourfront.se
Hemsida https://www.tabycolourfront.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Täby Colourfront är belägen på Attundavägen 2, Stora Marknadsvägen 9 & 11, Häradsgränd 3. Den består av 63 lägenheter, 2 lägenhetslokaler och har tillsammans med BRF Kavaljeren en gemensamhetsanläggning bestående av garaget. Varje lägenhet har ett eget förråd på insidan av lägenheten med undantag några mindre lägenheter som har förråd utanför lägenheten. Utöver förrådet som finns i lägenheten. Det finns ytterliggare 15 st förråd som kan hyras som ett extra förråd. Föreningen har ett flertal gemensamma utrymmen för medlemmarna. En gästlägenhet på cirka 30 kvm innehåller två sängar, dusch och toalett, pentry med kylskåp och kokplattor, köksbord och stolar, sängtäcken, kuddar, samt städutrustning. Wi-fi finns men ingen TV. Bastu och relaxavdelning med egen ingång till terrassen högst upp på plan 7. Det finns även en härlig takterrass belägen högst upp i hörnläge som ger fria utblick från sydost till sydväst. Där finns det matbord med stolar, sittgrupp och gasolgrill, för den som vill avnjuta en trevlig middag på terrassen eller sola på de finare dagarna.

Ett stenkast bort ligger Täby centrum som har ett enormt erbjudande för mat, nöje och kultur. Det är även närhet till skolor, idrottsanläggningar samt kommunaltrafik som tar dig in till city på 15 minuter.
Antal lägenheter 63
Antal lokaler 2
Parkering Föreningen har 57 garageplatser som kostar 1200:-/mån (det finns lediga platser). Av dessa platser är 13 st utrustade med laddningsmöjlighet (1400 kr/mån) för elbil. Plats finns också möjlighet för medlem att hyra tillfällig parkeringsplats. Föreningen har inga parkeringar utomhus förutom en lastplats.
Tv och bredband Triple play med ip-telefoni, bredband och tv genom Telia är inkluderat i avgiften. Bredband 100 Mbits/s går att gradera upp mot extra kostnad hos Telia. Till respektive lägenhet tillhör en trådlös router och en tv box - dessa skall lämnas kvar i lägenheten. TV utbudet är Telia Lagom med drygt 20 kanaler och 10 play tjänster.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Gårdsplats Vacker lummig innergård med grillplats
Gemensamma utrymmen Bastu med relaxavdelning
Takterrass med utemöbler och plats för grill
Gästlägenhet
Övrigt Det finns 15 st förråd för uthyrning, för närvarande är samtliga förråd utyrda. Dessa är på ca 2,5 kvm, förutom ett par mindre förråd som är ca 1,7 kvm. Förråden har en mindre hylla och låses med eget hänglås. Vid behov att hyra ett förråd, kontakta styrelsen.

Litet förråd: 350 kr / månad
mellanstor: 450 kr / månad
stor: 550 kr / månad


El: Nätägare är Ellevio och elleverantören är Fortum, bostadsrättsföreningen har ett gemensamt abonnemang för alla lägenheter och debiterar hushållsel enligt förbrukning.

Dokument

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är ett av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närområde

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Räkna på ditt nya boende