VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Hägerneholm, Täby

Hägerneholmsvägen 7B

+ Egen uteplats
+ Goda kommunikationer
+ Bra förvaringsmöjligheter
+ Perfekt första bostad

För mer information, kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se


Välkomna till denna välplanerade etta med egen uteplats med förmiddagssol. Med ljust golv som löper genom hela lägenheten kombinerat med vita väggar och högt i tak skapas en känsla av rymd och möjlighet för olika varianter av möblering. Det finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare inbyggda garderober samt den stora klädkammaren direkt innanför dörren. Stort badrum med tvättmaskin och ett fullt utrustat kök med diskmaskin och induktionshäll.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 29 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2160 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2021
Pris 1 400 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

29 kvm bv
29 kvm bv
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hägerneholmsvägen 7B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 29 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 29 kvm
Byggnadsår 2021
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

Ljus hall med högt i tak och grått klinkergolv. I direkt anslutning till hallen finns ett förråd som vanligtvis nås utifrån korridoren men här sitter dörren i lägenheten vilket skapar möjlighet för en walk in closet eller ett hemmakontor.

Kök

Köket erbjuder goda arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Här kan man stå fler personer och laga mat tillsammans utan att det känns för trångt. Vitt kakel på väggarna matchar ugn och mikro från electrolux som smälter in i och ger en stilren känsla. Intill köket på båda sidor sitter det inbyggda garderober med goda förvaringsmöjligheter.

Badrum

Ett väl tilltaget badrum med grått klinkergolv som återses i hallen och vitt kakel klär väggarna. Kombinerad tvätt och torktumlare, duschväggar och snygga vägghyllor i ljust trä.

Sovrum/vardagsrum

Det kombinerade sov- och vardagsrummet är öppet och ljust med stora fönster och högt i tak. Tack vare den stora ytan finns det gott om möjligheter att möblera efter behov med både soffa och säng samt matbord i mindre storlek. Längs med fönstersidan finns en dörr ut till uteplatsen.

Uteplats

Stenlagd uteplats med möjlighet för en härlig fika i solen eller varför inte grilla en sommarkväll. Det finns möjligheten att uppföra ett insynsskydd om man önskar.

Ekonomi

Lägenhetsnummer B1003
Pris 1 400 000 kr utgångspris
Avgift 2160 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår: Vatten, värme. Obligatoriskt tillägg för bredband/Tv.
Driftkostnad 4 100 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 800 kr
  • Hushållsström: 2 300 kr

Driftkostnader utifrån schablon

Andel i förening 0,47859%

Förening

Föreningsnamn Brf Sirius i Hägerneholm
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-2467
Gatuadress Hägerneholm
Postnummer 18760
Ort Täby
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Sirius är den andra av fyra etapper/kvarter som Hemgården kommer att uppföra i Hägerneholm.
Lägenheterna består av 1-3 rok.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 177
Parkering Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i garage. Här erbjuds även en bilpoolslösning i samarbete med Sunfleet. 50 garageplatser för 550 kr/månad finns att hyra samt 22 parkeringsplatser för 360 kr/måna
Tv och bredband Fastigheten fiberansluts till Telia Öppen Fiber där 11 tjänsteleverantörer är anslutna. Bostadsrättshavare väljer själv leverantör av bredband/tele/TV liksom utbud av Tv-kanaler och hastighet på bredband.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen kommer ha två utrymmen för rullatorer och barnvagnar. Föreningen kommer ha ett städförråd, ett föreningsförråd och två miljörum.

Övrigt

Uteplats Stenlagd uteplats

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan. Se vägskyltar

Räkna på ditt nya boende