Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hägerneholm, Täby

Hägerneholmsvägen 7A

Kontakta ansvarig mäklare för mer information Anton Zellman 072 555 02 26

+ Stora sociala ytor
+ Ordentligt kök och vardagsrum
+ Inglasad balkong med kvällssol
+ Exklusiva materialval
+ Köksö
+ Kombinerad tvätt- och torkmaskin


Är du ute efter den där lägenheten som har allt. Ett stort kök där ni kan sitta flera och äta eller dricka gott alternativt ha goda arbetsytor för bakning och matlagning. Vidare in i lägenheten finns det stora vardagsrummet som även går att använda som sovrum. Här finns plats för olika möblemang om man vill ha stor soffa, skrivbord eller matplats / lekplats för barnen. Från detta rum har du även en rymlig klädkammare eller varför inte använda den som ägarna gör idag, till hemmakontor. Sovrummet intill har plats för normalstor säng, förvaring i garderober samt ett fönster ut då denna bostad ligger på hörnan av huset.

Här bor du i ett nybyggt och expansivt område med ett av Täby kommuns bästa lägen som passar hela familjen. Hägerneholm & Ullna Strand och är en helt ny stadsdel i Täby som tillsammans rymmer ca 1200 hushåll. I området finns nyinvigda Hägerneholmsskolan (förskola samt åk 1-9), Förskolan i Ullna samt en populär lekplats för barn, Hägerneholmsparken. Invid lekplatsen finns ett torg som erbjuder hårfrisör, yogastudio, MOHV mäklarfirma samt en närbutik som agerar postombud. I januari 2020 slog också gymmet Fitness 24 seven upp portarna. På gångavstånd finns också Arninge golfklubb och Skavlöten som erbjuder en badplats med Kaffé/Fik och bastubad. Här finns även gym både ute och inne samt flertalet butiker i Arninge shoppingcentrum. Direkt från fastighetens entré kan du ta dig till Skavlötens friluftsområde på 10 minuters gång.

I närheten finns Arninge centrum som står under utbyggnad av såväl matbutiker, shopping och resecentrum. Roslagsbanan och flertalet bussar går från slutet av 2021 från E18 och det nya resecentret Arninge Station. Det finns flera busslinjer som redan idag passerar området. Buss 629 går direkt till tunnelbanas röda linje via Mörby centrum och Danderyds sjukhus och linje 608 (morgonbuss) tar dig till Humlegården på ca 35 minuter. Buss 604 samt buss 615 tar dig till bland annat Täby centrum.

Detta är en kommande bostad, för mer information om eventuell förhandsvisning är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt anton.zellman@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 60 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3965 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2021
Pris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Optimalt planerad lägenhet för dig som vill ha stora sociala ytor och smarta lösningar

Planritning

Planritning
Planritning
Alternativ planritning
Alternativ planritning
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hägerneholmsvägen 7A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 60 kvm. säljarens information
Hiss Ja
Våning 1 av 5, Två tr upp

Hall
Stor hall med plats för avhägning av ytterkläder och skor, kakelplattor på golv och spotlights i taket.

Badrum
Fullt utrustat badrum med uppgraderade tillval för exklusivitet och lyx i matchade svart kulör. Kombimaskin för tvätt, wc, duch med glasväggar samt spotlights i tak och golvvärme.

Kök
Rymligt kök med tillbyggd köksö för extra arbetsyta och förvaring. Detta bidrar även till ett väldigt socialt rum då man spenderar mycket tid här under vardagarna. Moderna vitvaror från Electrolux. Utrustat med ugn, häll, kyl och frys, integrerad mikro, diskho samt förvaring i skåp och luckor. Väggarna är målade med en tidlös gråvit ton som går igen i köket och köksluckorna.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen samt en klädkammare som idag används för både förvaring av kläder men även som ett hemmakontor. Detta rum går även att använda som sovrum om så önskas.

Sovrum (2)
Sovrum med plats för säng och garderob. Då denna lägenhet ligger på hörnan har den även ett fönster i detta rum för ljus och luft.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljsbostad
Boarea 60 kvm
Byggnadsår 2021
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer A1105
Avgift 3965 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår: Vatten, varmvatten, uppvärmning och bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 4 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 400 kr
  • Hushållsström: 2 400 kr

Driftkostnader utifrån schablon

Andel i förening 0,83668%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 612 155 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Från årsredovisningen 2021

Förening

Föreningsnamn Brf Sirius i Hägerneholm
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-2467
Gatuadress Hägerneholm
Postnummer 18760
Ort Täby
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Sirius är den andra av fyra etapper/kvarter som Hemgården kommer att uppföra i Hägerneholm.
Lägenheterna består av 1-3 rok.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 177
Parkering Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i garage.
Här erbjuds även en bilpoolslösning i samarbete med Sunfleet.
50 garageplatser för 550 kr/månad finns att hyra samt 22 parkeringsplatser för 360 kr/månad.
Tv och bredband Fastigheten fiberansluts till Telia Öppen Fiber där 11 tjänsteleverantörer är anslutna. Bostadsrättshavare väljer själv leverantör av bredband/tele/TV liksom utbud av Tv-kanaler och hastighet på bredband.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen kommer ha två utrymmen för rullatorer och barnvagnar. Föreningen kommer ha ett städförråd, ett föreningsförråd och två miljörum.

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan. Se vägskyltar