VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Hägerneholm, Täby

Hägerneholmsvägen 6B

+ Insynsskyddad
+ Eftermiddag-och kvällssol

Varmt välkommen till Hägerneholmsvägen 6B. Äntligen är detta optimala förstaboende till salu med balkong i rätt väderstreck. Nu finns chansen att förvärva en lägenhet i populära Brf Orion med balkong vänd i västläge. Lägenheten är genomgående i toppskick med låg avgift. I hela lägenheten finns parkettgolv och vitmålade väggar. Stort, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetsförråd ingår precis utanför dörren. Bostadsrättsföreningen innefattar 138 funktionella och ljusa lägenheter i populära och nya Hägerneholm.

Här bor du i direkt närhet till natur och härliga promenadstråk. Expansivt område som står inför stora förändringar med blandannat resecentrum och Roslagsbana. Buss utanför tar dig direkt in till Danderyds sjukhus. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-5 55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 26 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1628 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2018
Pris 1 545 000 kr

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Perfekt förstaboende med låg avgift i expansiva Hägerneholm

Web 23

Web 23
Web 23

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hägerneholmsvägen 6B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 26 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 26 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas

Rum

Hall:

Entré med plats för avhängning av ytterkläder samt städskåp. I anslutning till hallen finns badrum.

Badrum:

Badrummet är helkaklat i vitt och har klinkergolv med komfortvärme. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat, spegel och handduksvärmare. Här finns också tvättmaskin och torktumlare i pelarmontage från Electrolux samt spotlightbelysning.

Alllrum/Kök:

Vidare in i lägenheten finns det tilltalande köket som är sobert vitt i sitt utförande och har en hög standard med energieffektiva vitvaror från Electrolux. Här optimeras förvaringsmöjligheterna och ger goda arbetsytor. Bänkskiva i vit laminat med nedsänkt diskho i rostfritt utförande. Bänkbelysning under överskåp. Spis med glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, kyl med frys och köksfläkt i vitt utförande.
Vardagsrummet ligger med öppen planlösning mot kök. Här har man tänkt en öppen samvaro med bra rymd och möblerbar yta där även ljuset får flöda fritt. Till denna bostad finns en balkong i väster med eftermiddagssol och kvällsol.

Energideklaration

Ekonomi

Lägenhetsnummer B1103
Pris 1 545 000 kr
Avgift 1628 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, vatten, förråd & bostadsrättstilläggsförsäkring (Bredband/Kabel-tv tillägg om 269 kr/mån)
Driftkostnad 3 750 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 900 kr
  • Hushållsström: 1 850 kr

Bredband och TV, 3228 Kr/år

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,00548%

Förening

Föreningsnamn Brf Orion
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-2459
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Lägenheterna som består av 1-2 RoK har en modern arkitektur med effektiva planlösningar. Här finns närhet till rekreation, friluftsliv, skolor och shopping. Till medlemmarnas förfogande finns gemensamma takterrasser. Kostnad för uppvärmning och avfall (hushållssopor) ingår i månadsavgiften. Kall- och varmvatten ingår i separat månadsavgift med schablonbelopp men debiteras efter faktiskt förbrukning. Hushållsel betalas separat av bostadsrättshavaren.
Antal lägenheter 138
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Bostadsrättsföreningen disponerar 47 garageplatser. I Brf Orion kan medlemmarna hyra garageplats.
Tv och bredband Bostadsrättsföreningen tillhandahåller bredband/trådlöst internet, bredbandstelefoni och digital TV i grundutbud vilket debiteras i separat månadsavgift.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Övrigt

Balkong Balkong

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan. Se vägskyltar

Räkna på ditt nya boende