VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Hägerneholm, Täby

Hägerneholmsvägen 6A

+Takhöjd på 2,7m
+Gavelläge
+Tillval i kök och badrum
+Soldränkta takterrasser

PERFEKT lägenhet för första boende, för paret som ska flytta ihop eller för dig som önskar en extra övernattningslägenhet!
Nu har ni chans att investera i en av de populära lägenheterna i Hägerneholm som byggdes 2017-2018! Endast 1 tidigare ägare gör att lägenheten är i toppskick! Stort badrum med egen tvättmaskin OCH torktumlare samt eget förråd med ingång inifrån lägenheten gör att man slipper konka kläder och prylar ner i källarförråd och tvättstuga!
Här bor man i en av Täbys nyaste och störst växande stadsdel. Närhet till otroliga grönområden och bra kommunikationer! En kort promenad ner till Arninge handelsplats med träningsanläggningar, flera stora matvarubutiker, shopping samt buss och tågförbindelser via Roslagsbanan. Ännu närmare träningsanläggning finns intill restaurang Triften som bara är någon hus bredvid! Välkommen hem!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 43 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3065 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017-2018
Pris 2 200 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Vera Safi

Vera Safi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hägerneholmsvägen 6A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 43 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Ovanför lägenheten finns endast 1 lägenhet. På högsta våningsplan finns takterrassen samt lägenheter i mitten av huset.

Genomgående i lägenheten ligger ett vitlaserat trägolv i enstav.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 43 kvm
Byggnadsår 2017-2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Rum

Hall

Kliv in i lägenhetens hall med plats för avhängning och två vita garderober för ytterligare förvaring. Trägolv och vitmålade väggar.

Kök

Direkt från hallen kommer man till det öppna köket som har plats för en matsalsgrupp. Köket är uppgraderat från standard-valen med släta vita luckor utan handtag och med trycköppning. Mörkgrå bänkskiva med stänkskydd i glas med vit bakgrund. Under överskåpen finns spotlights. Maskinparken består av inbyggd ugn och mikro i vitt, integrerad diskmaskin, fläkt med vit kåpa samt integrerad, kombinerad kyl och frys. Intill köket ligger lägenhetens förrådsutrymme. Detta utrymme kan användas som en walk-in-closet, ett rent förråd eller varför inte ett stort skafferi? På golvet ligger trägolv i enstav och väggarna är målade i en fin grå färg.

Vardagsrum

Härlig vardagsrumdel som ligger i öppen planlösning med köket. Ljuset är härligt från fönster och utgången till den inglasade balkongen med härlig morgonsol! I vardagsrummet finns plats för soffa och tv-möbel. Här finns ett högskåp. På golvet fortsätter trägolvet och väggarna är gråmålade.

Sovrum

Sovrum med plats för säng, mindre skrivbord och en garderob. På golvet ligger trägolv i enstav och väggarna är vitmålade. Här finns en fransk balkong med hel glasdörr.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt klinker på golv och större kakel i vitt på väggarna. Spotlights i taket. I badrummet finns en duschhörna med glasvägg, WC, handfat med vit kommod och överskåp med spegeldörrar samt handdukstork. Över tvättmaskinen och torktumlaren i vitt ligger en bänkskiva för hantering av tvätt.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-04-20
Primärenergital 88

Ekonomi

Lägenhetsnummer A1306
Pris 2 200 000 kr Accepterat pris
Avgift 3065 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme. En schablonavgift för vatten ingår i hyran. Obligatorisk tillägg för TV och bredband tillkommer med 269 kr/månad.
Driftkostnad 4 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 900 kr
  • Hushållsström: 3 600 kr

Driftkostnaden är baserat på säljarens förbrukning och uppgifter. Kostnad för hemförsäkring tillkommer och kan variera mellan bolagen.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,906%
Andel av årsavgift 0,906%

Förening

Föreningsnamn Brf Orion i Hägerneholm
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-2459
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 138
Parkering Det finns betalparkeringar och besöksparkeringar på gatan.
Tv och bredband Telia 100/100 mbit/s tv-utbud grundutbud Telia ”lagom” obligatoriskt tillägg i avgiften på 269 kr i månaden.
Överlåtelseavgift 1696 kr
Pantsättningsavgift 725 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Gällande månadsavgifter:

UPPVÄRMING OCH RENHÅLLNING
Kostnad för uppvärmning och avfall (hushållssopor) ingår i månadsavgiften.

AVFALL, VATTEN OCH EL
Kall- och varmvatten ingår i separat månadsavgift med schablonbelopp men debiteras efter faktiskt förbrukning. Hushållsel betalas separat av bostadsrättshavaren.

DRIFT OCH SKÖTSEL
Bostadsrättsföreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och markytor. Kostnad för detta ingår i månadsavgiften.

HEMFÖRSÄKRING
Kostnad för den egna hemförsäkringen betalas av bostadsrättshavaren. Bostadsrättstillägg för samtliga bostäder ingår i bostadsrättsföreningens fastighetsförsäkring och ingår i månadsavgiften.

PARKERING
I Brf Orion kan medlemmarna hyra för 980 kr/mån. Utanför huset finns också cykelparkering.

FÖRRÅD
Till lägenheterna hör ett förråd om ca 1,5 m² vilket ingår i månadsavgiften.

TV/TELEFONI/INTERNET
Bostadsrättsföreningen tillhandahåller bredband/trådlöst internet, bredbandstelefoni och digital TV i grundutbud vilket ingår i månadsavgift. Samtalskostnader betalas av bostadsrättshavaren. (mot en obligatorisk årsavgift på 3228 kr per år).

Övrigt

Balkong Inglasad balkong med morgonsol

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan. Se vägskyltar

Räkna på ditt nya boende