VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Grindtorp, Täby

Grindtorpsvägen 39, 8 tr

** ACCEPTERAT PRIS - 3 995 000 kr **

- För mer information, vänligen, kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se -

+ Balkonger i två väderstreck
+ Högt upp i huset
+ Genomgående lägenhet
+ Populär & stabil förening
+ Sänkt avgift 2021
+ 3 st klädkammare

Välkommen hem till denna stora 4a högt upp i huset! Direkt i entrén möts du av ett stilrent parkettgolv som går ihop med hallen som är bostadens mittpunkt. Med balkonger i två väderstreck, varav en dubbelbalkong mot innergården och den andra med kvällssol. Fullutrustat kök med gott om yta för den som gillar att laga mat samtidigt som det är väldigt social yta. Här kan ni enkelt tillaga storslagna middagar, härliga luncher eller enkla frukostar. Med tre sovrum (alt två sovrum + ett kontor), gott om förvaring i de 3 klädkamrarna så passar denna lägenheten dig med stor familj eller dig som kommer från villa och vill ha mycket yta och uteplatser. Lägenheten disponerar ett badrum och en gäst-wc.

Med absolut närhet från porten till bussen så räcker det med att lämna lägenheten 3 minuter innan bussen ska komma och du får nästan vänta på den ändå.

Bostadsrättsföreningen HSB Jupiter 1 är en omtyckt förening med stabil ekonomi och känt som ett bra område av lokalborna. Föreningen tillåter delat ägande om minst 5 % i ägarandel. Detta är en HSB förening vilket betyder att det finns stora resurser bakom föreningen vilket gör den säker. Du som köpare måste vara medlem i HSB vilket kommer med flera förmåner. Föreningen har flera faciliteter så som gym, bastu, grillplats med mera.

På bara några minuters gångavstånd från BRF Jupiter ligger Täby Centrum som är ett av Nordens största inomhuscentrum. Täby Centrum rymmer totalt ca 260 butiker varav mängder med restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. I Täby centrum finns även biograf, gym, systembolag och bank. I närområdet finns fina motionsområden, med belysta motionsspår vid friluftsgårdarna Skavlöten, Ensta och Täby IP. I området finns även Norskogsbadet, ett omtyckt familjebad som omges av stora gräsytor för lek och bollspel. Tibblehallen med stora fotbollsplaner och bowling- och ishall finns också i närområdet kring Brf Jupiter.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 96 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5799 kr/mån
Rum 4
Våning 8 av 10
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1961-1966
Pris 3 995 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

planritning
planritning
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grindtorpsvägen 39, 8 tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 96 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hall
Välkomnande hall med gott om yta för avhänging av ytterkläder och skor. Direkt tillgång till gäst-wc:n till vänster när man kommer in.

Gäst wc
Wc och kommod, stamrenoverad 2009.

Kök
Stort och ljust kök som är utrustat med häll, ugn, kyl & Frys, diskho samt diskmaskin. Här finns även plats för matgrupp och direkt utgång till den stora balkongen i söderläge. Gott om förvaring i skåp och luckor samt ett större skafferi.

Sovrum
Här finns första sovrummet med fantastisk utsikt och garderob med skjutdörrar av speglar.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp. De stora glaspartierna släpper in mycket ljus i rummet och även utgång till den stora balkongen.

Badrum
Badrum som stamrenoverades 2009. Utrustat med wc, dusch, Tvätt och torkmaskin samt förvaringsskåp.

Sovrum
Stort sovrum. Gott om förvaring och stora fönsterpartier.

sovrum/kontor
Sovrum med en mindre klädkammare.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 96 kvm
Byggnadsår 1961-1966
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0254
Pris 3 995 000 kr Accepterat pris
Avgift 5799 kr/mån
Kommentar Värme, vatten, varmvatten, tvättstuga, källar- eller vindsförråd, kabel-tv med basutbud, bredband, bostadsrättstillägg (försäkring), fastighetsnära hämtning av förpackningar, elektronikskrot och grovsopor. Utöver angiven månadsavgift tillkommer hushållsel utifrån förbrukning.
Driftkostnad 6 692 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 300 kr
  • Hushållsström: 4 392 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,15%
Andel av årsavgift 0,15%

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Jupiter 1 i Täby
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716000-0449
Gatuadress Grindtorpsvägen 13
Postnummer 18332
Ort Täby
Epostadress forvaltningen@jupiter1.se
Hemsida https://www.brfjupiter.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Grindtorp har av olika kulturpersoner utsetts till en av de tio mest intressanta bostadspärlorna i Sverige. Här finns en mångkulturell invånargemenskap med shopping, grönområden och idrottsanläggningar som ligger inom gångavstånd.

Bostadsrättsföreningen är stolt över den personliga och trevliga stämning de boende har skapat gemensamt. De boende trivs i de välplanerade lägenheterna och den fina innergården bidrar till ökad gemenskap. Innergården har plats för såväl vila och umgänge som lek, sport och grillning. Föreningen har också en hel del fritidsverksamheter, som studiecirklar, vävstuga, vinprovning, soppluncher och boulespel.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 844
Antal lokaler 9
Tv och bredband Alla lägenheter har via Riksnet tillgång till bredband (200 Mbit), kostnaden ingår i avgiften. TV-utbudet levereras av ComHem, för aktuellt grundutbud, se ComHems webbsida. Önskar du ett bredare utbud eller digitala kanaler kontaktar du ComHem.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Föreningen tillhandahåller även ett gym och bastu för medlemmarna mot en avgift om 100 kr i månaden. Det finns även möjlighet för medlemmarna att hyra övernattningslägenheten för gäster som besöker från andra håll.

Dokument

Området

Grindtorp är ett bostadsområde kommundelen Tibble i Täby kommun. Grindtorp ligger utmed Europaväg 18, mellan bostadsområdet Näsbydal, Täbys tidigare galoppbana och Täby Centrum

Närområde

I närheten finns pizzerior, livsmedelsbutik, bageri.

Kommunikation

Goda kommunikationer med en av Norrorts tätaste bussförbindelser, Roslags Näsby Trafikplats. Roslagsbanan går från Täby Centrum alternativt Roslags Näsby.

Övrigt

VOHV by MOHV: Här erbjuds oförväntat nära grönområden för pälsklingen. I området finns en grönskande fornminnesplats. Närhet till Täby Park där det finns en nybyggd hundrastgård som är lämplig för både stora och små hundar. I den ena delen av gården finns agility-redskap och denna rastgård är väldigt populär bland grannhundarna och hundägare till och med från innerstaden tar sina hundar hit!

Räkna på ditt nya boende