VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Täby Centrum, TÄBY

Grindtorps skolgränd 36

+ Perfekt läge nära Täby Centrum
+ Optimerad planlösning för en eller två personer
+ Rymlig balkong
+ Nära till kommunikationer och natur

Kontakta ansvarig mäklare Anton Sandberg på 073 555 03 73 eller via anton.sandberg@mohv.se för mer information.

Välkommen till denna fantastiska lägenhet invid ett av Nordens största shoppingcentrum, Täby Centrum. Här möts du av en öppen planlösning som förvandlar dessa 39 kvm till den ultimata drömmen för den sociala individen. Balkongen fungerar som ett extrarum med fri utsikt och utan insyn!

Brf Poolstjärnan i Täby är perfekt placerad intill Täby Centrum, ett av Sveriges största köpcentrum som erbjuder service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden. Denna adress har bästa tillgänglighet för kommunikationer åt alla håll och dygnet runt. Dessutom är området ostört utan genomfartstrafik framför bostaden.

Föreningen, som är utformad som en hästsko, skyddar din bostad från både vind och insyn. Den rymliga hissen tar dig smidigt ner till garaget och källarförrådet. På entréplan finns utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, övernattningsrum och styrelserum. Föreningen består av totalt 123 bostäder och upprättades 2016 av JM.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 39 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3097 kr/mån
Rum 1
Våning 3 av 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016
Pris 2 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Optimalt planerad 1rok

Planritning

Anton Sandberg

Anton Sandberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grindtorps skolgränd 36

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 39 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 7

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 39 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas

Rum

Hall

Välkomnande hall med trestavsparkett genomgående på golvet. Plats för avhängning samt gott om förvaring i garderob.

Vardagsrum/ allrum

Stort rum med stora fönster i två väderstreck. Plats för soffa och stor säng i sovalkoven.

Kök

Stort kök med vita skåpsluckor, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, häll och kyl/frys i rostfritt. Dörr ut till balkong.

Badrum

Helkaklat badrum med svart klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Dusch med duschväggar av glas. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare under tvättbänk samt förvaring i skåp ovanför. Handfat och kommod i vitt samt spegelskåp och WC.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2020-04-03
Primärenergital 67

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1303
Pris 2 295 000 kr utgångspris
Avgift 3097 kr/mån
Kommentar till avgiften Bredband/Tv/Telefoni tillkommer med 220:-/mån
Driftkostnad 3 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 200 kr
  • Hushållsström: 1 300 kr

enligt schablon

Andel i förening 0,5059%
Andel av årsavgift 0,5059%

Förening

Föreningsnamn Brf Polstjärnan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769631-1351
Gatuadress Grindtorps skolgränd 34
Postnummer 18347
Ort TÄBY
Hemsida brfpolstjarnanitaby.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Ansökan in/utträde Bredablick förvaltning
Ansvarig lägenhetsregister Bredablick förvaltning
Allmänt om föreningen Föreningen består av 125 ljusa och yteffektiva lägenheter i en byggnad om åtta våningar. Till varje lägenhet hör ett separat förråd vars storlek är anpassad till respektive lägenhet. De är placerade i källarplanet. I entréplanet finns förutom lägenheter utrymme för källsortering av sopor, styrelserum och gästlägenhet med övernattningsrum för släkt och vänner. Lägenheterna i det hästskoformade huset är fördelade på fem trapphus och under huset finns källarförråd och garage. Garageplatserna nås bekvämt via hiss från bostadsplanet vilket gör att man får en bilfri boendemiljö på gården. Nära till centrum och med gångavstånd till det mesta. Här hittar du ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden. Pendla bekvämt till Stockholm City på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.
Föreningens ekonomi Brf har beslutat att höja avgifterna 5 %. Brf har ett högt positivt kassaflöde och de använder pengarna för att betala av lån på fastigheten och försöker minimera kostnader.
Antal lägenheter 125
Renoveringar Inga planerade renoveringar.
Parkering Kallgarage med 104 platser, 87 platser för personbilar, sex platser för motorcyklar, fem+ handikapp platser och sex platser för elbilar. Dessa platser finns i fastighetens källarplan. Garageplatserna disponeras enbart av föreningens medlemmar som kan hyra garageplats för bil 1 050 kronor/månad, för motorcykel 300 kronor/månad och elbilar 1 750 kronor/månad. Garaget med totalt 263 platser för personbilar och sju platser för motorcyklar delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby.
Bostadsrättsföreningen disponerar garageplatser med direktaccess via hiss.

Parkeringsplats erbjuds beroende på kö, sök plats via styrelsen. (Kötiden varierar för parkeringsplatser, elbilsplatser och handikapps platser.)

Gratis gästparkering inom området. Betalparkering finns i anslutning till Grindtorpskyrkan.
Tv och bredband Ingår i Telia Triple Play. En digitalbox per lägenhet. Grundutbud Lagom ingår. Övriga tillägg beställs till självkostnad genom Telia.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Det finns en gemensam gästlägenhet som är tillgänglig för uthyrning till föreningarnas medlemmar och deras gäster.

Dokument

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är ett av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan, Österskär samt Danderyds sjukhus där tunnelbanan går. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Övrigt

Flera skolor finns i området kring Täby Centrum. Dom närmsta skolorna är Byängsskolan och Näsbydalskolan. Dessa skolor r från Åk F-9. Det finns även flertalet förskolor i området kring Täby Centrum. Det finns 3 gymnasieskolor (

Räkna på ditt nya boende