Visningar

Söndag 3 Mars KL: 13:00 - 13:30 Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl dig gärna Boka
Boka visning
  • Dela via:
Täby Centrum, Täby

Grindtorps Skolgränd 30

+ 1 min gång från Täby centrum
+ Separat kök
+ Egen uteplats i söderläge

Välkommen till denna välplanerade tvåa med stor uteplats för trevliga middagar under sommarhalvårets fina kvällar. Nu har du ett unikt tillfälle att förvärva en optimalt planerad lägenhet med närhet till både natur och shopping. Det första vi möts av är en rymlig och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Från hallen kommer vi in i det stilrena kök med vita skåpluckor och plats för en ordentlig matgrupp. Vidare i bostaden kommer vi till det sociala och stora vardagsrummet med plats för en större soffgrupp samt bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Bostadens badrum går i tidlösa färger med toalett, duschväggar, kommod, handfat och tvättmaskin. Sovrummet har plats för stor säng och goda förvaringsmöjligheter.

Brf Orion i Täby ligger intill Täby centrum, ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden. Om du vill bo i Täby så är det den här adressen som har bäst tillgänglighet för kommunikation åt alla håll, under alla tider på dygnet. Ostört område då det inte passerar någon trafik framför bostaden.

Föreningen är utformad som en hästsko och denna bostad ligger i ett skyddat läge. Hissen är rymlig och tar dig direkt ner till garaget och källarförrådet. Utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, övernattningsrum och styrelserum finns i entréplan. Föreningen består av totalt 123 bostäder som upprättades 2016 av företaget JM.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Sandberg, 073 - 555 03 73 alt. Anton Zellaman, 0725-55 02 26

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 49 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3521 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Pris 2 395 000 kr

Ansvarig mäklare
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Genomgående tvåa med egen uteplats i söderläge!

Planritning

Anton Sandberg

Anton Sandberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grindtorps Skolgränd 30

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 49 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 7, Bv

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 49 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas

Rum

Hall:

Rymlig och ljus hall med goda förvaringsmöjligheter och plats för skohylla.

Sovrum:

Sovrum med plats för säng och byrå för förvaring.

Kök

Rymligt och modernt kök med vita hyllor och svart bänkskiva. Här finns plats för ett större matbord för stora sällskap.

Vardagsrum:

Stort vardagsrum med plats för soffgrupp. Från vardagsrummet når du även den tillhörande uteplatsen.

Badrum:

Badrummet är utrustat med wc, dusch med glasväggar, kommod.

Uteplats:

Stor uteplats i söderläge med plats för utemöbler

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21001
Pris 2 395 000 kr
Avgift 3521 kr/mån
Kommentar till avgiften i avgiften ingår: Värme & vatten. Obligatoriskt tillägg på 220 kr för bredband/telefoni som läggs på avgiften.
Driftkostnad 4 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 400 kr
  • Hushållsström: 2 000 kr

Belopp enligt schablon.

Andel i förening 0,5752%
Andel av årsavgift 0,5752%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 649 589 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning beräknat på 2022 årsredovisning

Förening

Föreningsnamn Brf Polstjärnan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769631-1351
Gatuadress Grindtorps skolgränd 34
Postnummer 18347
Ort TÄBY
Hemsida brfpolstjarnanitaby.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består av 125 ljusa och yteffektiva lägenheter i en byggnad om åtta våningar. Till varje lägenhet hör ett separat förråd vars storlek är anpassad till respektive lägenhet. De är placerade i källarplanet. I entréplanet finns förutom lägenheter utrymme för källsortering av sopor, styrelserum och gästlägenhet med övernattningsrum för släkt och vänner. Lägenheterna i det hästskoformade huset är fördelade på fem trapphus och under huset finns källarförråd och garage. Garageplatserna nås bekvämt via hiss från bostadsplanet vilket gör att man får en bilfri boendemiljö på gården. Nära till centrum och med gångavstånd till det mesta. Här hittar du ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden. Pendla bekvämt till Stockholm City på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.
Föreningens ekonomi Brf har beslutat att höja avgifterna 5 %. Brf har ett högt positivt kassaflöde och de använder pengarna för att betala av lån på fastigheten och försöker minimera kostnader.
Antal lägenheter 125
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Kallgarage med 104 platser, 87 platser för personbilar, sex platser för motorcyklar, fem+ handikapp platser och sex platser för elbilar. Dessa platser finns i fastighetens källarplan. Garageplatserna disponeras enbart av föreningens medlemmar som kan hyra garageplats för bil 1 050 kronor/månad, för motorcykel 300 kronor/månad och elbilar 1 750 kronor/månad. Garaget med totalt 263 platser för personbilar och sju platser för motorcyklar delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby.
Bostadsrättsföreningen disponerar garageplatser med direktaccess via hiss.

Parkeringsplats erbjuds beroende på kö, sök plats via styrelsen. (Kötiden varierar för parkeringsplatser, elbilsplatser och handikapps platser.)

Gratis gästparkering inom området. Betalparkering finns i anslutning till Grindtorpskyrkan.
Tv och bredband Ingår i Telia Triple Play. En digitalbox per lägenhet. Grundutbud Lagom ingår. Övriga tillägg beställs till självkostnad genom Telia.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Det finns en gemensam gästlägenhet som är tillgänglig för uthyrning till föreningarnas medlemmar och deras gäster.

Övrigt

Uteplats Inhägnad uteplats med plats för soffgrupp

Dokument

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är ett av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närområde

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Räkna på ditt nya boende