VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Täby Centrum, TÄBY

Grindtorps skolgränd 26

+ Balkong
+ Garage och förråd i huset
+ Goda kommunikationer
+ Täby Centrum

Välkommen hem till Grindtorps skolgränd 26! Denna ljusa och fräscha 2:a erbjuder en social planlösning med matplats i direkt anslutning till köket, vardagsrummet och den ljuvliga balkongen mot innergården. De stora fönsterpartierna som löper genom både vardagsrummet och matplatsen ger hemmet gott om ljusinsläpp i kombination med utgången till den rymliga balkongen. Hemmet erbjuder ett stort sovrum som rymmer både säng, skrivbord och garderober.

I det här hemmet är livskvalitén hög! Du har tillgång till både garage och förråd i huset, dessutom kan du ta hissen direkt ned till garaget. Läget på bostaden kan inte bli bättre, på två minuter tar du dig till Täby Centrum och allt vad köpcentrumet har att erbjuda, här kan du avnjuta fantastiska måltider, spela minigolf, shoppa, och samtidigt komma hem otroligt snabbt. Roslagsbanan är en minut bort och som tar dig till Tekniska högskolan på 20 minuter.

I denna fantastiska 2:a bor du i direkt närhet till Täby Centrum men slipper samtidigt trafiken, byggnaderna och stressen. Här bor du i perfekt anslutning till kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare ansvarig mäklare Anton Zellman - 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 55 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3726 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016
Pris 3 195 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Anton
Anton

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grindtorps skolgränd 26

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 7

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft m väremåtervinning

Rum

Hall

Rymlig hall med gott om plats för avhägning av ytterkläder och skor.

Badrum

Mycket trevligt, modernt och rymligt badrum. Helkaklat med ljusa badrumsmöbler, handdukstork och duschvägg. Här finner vi även en tvätt-bänk, med tillgång till tvättmaskin, eluttag, kommod samt badrumsskåp.

Kök

Fullt utrustat kök i vinkel från Marbodal. Vita skåpluckor och arbetsbänk i svart granit. I köket finns gott om skåpförvaring och arbetsytor. Integrerad diskmaskin, kyl/frys, ugn, mikro samt häll. I anslutning till köket finns en matplats för 4-6 personer.

Vardagsrum

Ljust och öppet vardagsrum med stora fönsterpartier. Sällskapdelen ligger i direktanslutning till köket och matplatsen. Utgång till balkongen mot innergård.

Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng. Smakfullt målade väggar, garderobsvägg med skjutbara garderobsdörrar samt plats för mindre skrivbord.

Balkong

Balkong mot innergård. Plats för loungemöbler.

Förråd

Förråd i huset.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-04-03
Energikonsumtion 80 kWh/m2 år.
Primärenergital 89

Ekonomi

Lägenhetsnummer 770-1-41204
Pris 3 195 000 kr som utgångsbud
Avgift 3726 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, kallvatten, bredband, kabel-tv samt förråd. Ingår i Telia Triple Play. En Wifi-router till varje lägenhet ingår och hastigheten är 1000 Mbit/s. Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.
Driftkostnad 4 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 800 kr
  • Hushållsström: 2 800 kr

Enligt schablon.

Andel i förening 0,6131%
Andel av årsavgift 0,6131%

Förening

Föreningsnamn Brf Orion
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-3485
Gatuadress Grindtorps skolgränd 14-26
Postnummer 18347
Ort Täby
Epostadress styrelsen@brforionitaby.se
Hemsida https://orion.smartbrf.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Ansökan in/utträde Bredablick förvaltning
Ansvarig lägenhetsregister Bredablick förvaltning
Allmänt om föreningen Föreningen består av 123 ljusa och yteffektiva lägenheter i en byggnad om åtta våningar inklusive terrassvåning.
Till varje lägenhet hör ett separat förråd vars storlek är anpassad till lägenhetsstorlek. De flesta förråden är placerade i källarplanet.
I entréplanet finns förutom lägenheter utrymme för källsortering av sopor, styrelserum och gästlägenhet med övernattningsrum för släkt och vänner.
Lägenheterna i det hästskoformade huset är fördelade på fyra trapphus och under huset finns källare och garage.

Gården är rik på växtlighet. Lekplatser med gungor, sandlådor och lekskulpturer gör parken välkomnande för barn.
Nära till Täby Centrum och med gångavstånd till det mesta. Här hittar du ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden.

Pendla bekvämt till Stockholm City på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Det finns en gemensam gästlägenhet som är tillgänglig för uthyrning till föreningarnas medlemmar och deras gäster.

Varmvatten
Kostnad för varmvatten ingår inte utan debiteras enligt kollektivt avtal baserat på egen förbrukning. Individuell mätare för varje lägenhet. Den faktiska varmvattenförbrukningen faktureras i efterskott tillsammans med månadsavgiften.
Antal lägenheter 123
Renoveringar Inga planerade renoveringar då fastigheten fastställdes år 2016.
Parkering Varmgarage med 94 platser för personbilar och fyra platser för motorcyklar finns i fastighetens källarplan. Garageplatserna disponeras enbart av föreningens medlemmar som kan hyra garageplats för bil för 1 000 kronor/månad och för motorcykel för 300 kronor/månad. För närvarande är sex av platserna anpassade för elbilar. Ett fast påslag, 700 kronor/månad, för dessa platser tillkommer.

Garaget med totalt 263 platser för personbilar och sju platser för motorcyklar delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby. En samfällighetsförening kommer att bildas.
Garageplatserna nås bekvämt via hiss från bostadsplanet vilket gör att man får en bilfri boendemiljö på gården.

Det finns en gemensam gästparkering med fem platser vilka delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby. Fyra timmar med P-skiva gäller där.
Det finns även parkering framför Grindtorpskyrkan som gäster kan nyttja mot betalning.
Tv och bredband Bredband är lagd på avgiften om 220kr och i detta ingår i Telia Triple Play. En Wifi-router till varje lägenhet ingår och hastigheten är 1000/1000 Mbit/s. Ingår i Telia Triple Play. En digitalbox per lägenhet. Grundutbud Lagom ingår. Övriga tillägg beställs till självkostnad genom Telia.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Cykelförråd finns i fastighetens garage.
Övrigt
Mer info finns på:
ww.brforionitaby.se

Dokument

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är ett av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan, Österskär samt Danderyds sjukhus där tunnelbanan går. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Övrigt

Flera skolor finns i området kring Täby Centrum. Dom närmsta skolorna är Byängsskolan och Näsbydalskolan. Dessa skolor r från Åk F-9. Det finns även flertalet förskolor i området kring Täby Centrum. Det finns 3 gymnasieskolor (

Räkna på ditt nya boende