VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Täby Centrum, Täby

Grindtorps skolgränd 20

Kommande försäljning. Kontakta mäklare för mer information.

+ Insynsskyddad
+ Optimalt solläge
+ Två duschrum
+ Möjlighet till tre sovrum
+ Närhet till Täby Centrum

Varmt välkommen till Grindtorps Skolgränd 20. Omtyckt gavellägenhet med en totalyta på 126 kvm inklusive den fantastiska, inglasade balkongen. Bostaden erbjuder en öppen men samtidigt praktisk planlösning. Här finns gott om förvaringsutrymmen, fyra sovrum samt två badrum. Fantastiska fönsterpartier med skogsparti som närmsta granne. Möjlighet att disponera bostaden som en fyra.

Här är livskvalité på högsta nivå och du tar hissen direkt ned till varmgaraget. Här erbjuds medlemmarna även ett lägenhetsförråd och i huset finns en övernattningslägenhet för extra nattgäster.

Tänk att du går till Täby Centrum på två minuter, avnjuta en fantastisk måltid och samtidigt komma hem till lugnet och stillheten. Alternativt promenerar du ner till Roslagsbanan på en minut som även tar dig in till Tekniska högskolan på 20 minuter.

Här bor du i direkt närhet till Täby Centrum men samtidigt slipper du trafiken, byggnaderna och stressen. Perfekt kombination för dig som vill komma närmre kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-5 55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 114 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6530 kr/mån
Rum 5
Våning 2 av 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016
Pris 6 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Äntligen en femma med balkong i söderläge.

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grindtorps skolgränd 20

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 114 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 7

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 114 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall:

Välkomnande hall med parkettgolv som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Rymligt med plats för klädavhängning och bra med förvaringsytor, inbyggda spegelgarderober med skjutdörrar.

Badrum 1:

I anslutning till hallen ligger ett stort och stilfullt badrum med helkaklade väggar i vitt med grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av wc, handdukstork, tvättställ med tillhörande underskåp och badkar. I badrummet finns även en tvättmaskin, torktumlare samt en praktisk bänk yta med förvaring ovanför.

Kök:

Smakfullt och påkostat kök med fokus på njutning och umgänge. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita stilrena skåp och perfekta arbetsytor.

Vardagsrum:

Stort vardagsrum med öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även det andra rummet för avkoppling, den magiska balkongen.

Badrum:

Stilrent badrum med sobra färger och klinkergolv. Här finns dusch, wc, handfat med spegel.

Balkong:

Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Här kan ni njuta av av solen från förmiddag till kväll. Balkongens storlek gör att den kan nyttjas med matbord eller loungedel.

Sovrum 1:

Ljust sovrum med fint ljusinsläpp intill vardagsrum som med enkla medel kan utöka vardagsrummets storlek.

Sovrum 2:

Intill vardagsrummet ligger lägenhetens andra sovrum. Här finns plats för säng och skrivbord.

Sovrum 3:

Rymligt sovrum som ligger perfekt avskilt från varann och kan med enkelhet möbleras både med säng och arbetshörna. Här har man fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp. Direktanslutning till klädkammare.

Sovrum 4:

Ljust sovrum med fint ljusinsläpp med målade väggar som idag disponeras som sovrum.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2020-04-03

Ekonomi

Lägenhetsnummer 770-1-11201
Pris 6 995 000 kr utgångspris
Avgift 6530 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, kallvatten, bredband, kabel-tv samt förråd.
Driftkostnad 8 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 200 kr
  • Försäkring: 2 900 kr
  • Hushållsström: 3 500 kr

Driftskostnad enligt schablon

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,0744%
Andel av årsavgift 1,0744%

Förening

Föreningsnamn Brf Orion
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-3485
Gatuadress Grindtorps skolgränd 14-26
Postnummer 18347
Ort Täby
Epostadress styrelsen@brforionitaby.se
Hemsida https://orion.smartbrf.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består av 123 ljusa och yteffektiva lägenheter i en byggnad om åtta våningar inklusive terrassvåning.
Till varje lägenhet hör ett separat förråd vars storlek är anpassad till lägenhetsstorlek. De flesta förråden är placerade i källarplanet.
I entréplanet finns förutom lägenheter utrymme för källsortering av sopor, styrelserum och gästlägenhet med övernattningsrum för släkt och vänner.
Lägenheterna i det hästskoformade huset är fördelade på fyra trapphus och under huset finns källare och garage.

Gården är rik på växtlighet. Lekplatser med gungor, sandlådor och lekskulpturer gör parken välkomnande för barn.
Nära till Täby Centrum och med gångavstånd till det mesta. Här hittar du ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden.

Pendla bekvämt till Stockholm City på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Det finns en gemensam gästlägenhet som är tillgänglig för uthyrning till föreningarnas medlemmar och deras gäster.

Varmvatten
Kostnad för varmvatten ingår inte utan debiteras enligt kollektivt avtal baserat på egen förbrukning. Individuell mätare för varje lägenhet. Den faktiska varmvattenförbrukningen faktureras i efterskott tillsammans med månadsavgiften.
Antal lägenheter 123
Renoveringar Inga planerade renoveringar då fastigheten fastställdes år 2016.
Parkering Varmgarage med 94 platser för personbilar och fyra platser för motorcyklar finns i fastighetens källarplan. Garageplatserna disponeras enbart av föreningens medlemmar som kan hyra garageplats för bil för 1 000 kronor/månad och för motorcykel för 300 kronor/månad. För närvarande är sex av platserna anpassade för elbilar. Ett fast påslag, 700 kronor/månad, för dessa platser tillkommer.

Garaget med totalt 263 platser för personbilar och sju platser för motorcyklar delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby. En samfällighetsförening kommer att bildas.
Garageplatserna nås bekvämt via hiss från bostadsplanet vilket gör att man får en bilfri boendemiljö på gården.

Det finns en gemensam gästparkering med fem platser vilka delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby. Fyra timmar med P-skiva gäller där.
Det finns även parkering framför Grindtorpskyrkan som gäster kan nyttja mot betalning.
Tv och bredband Bredband är lagd på avgiften om 220kr och i detta ingår i Telia Triple Play. En Wifi-router till varje lägenhet ingår och hastigheten är 1000/1000 Mbit/s. Ingår i Telia Triple Play. En digitalbox per lägenhet. Grundutbud Lagom ingår. Övriga tillägg beställs till självkostnad genom Telia.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Cykelförråd finns i fastighetens garage.
Övrigt
Mer info finns på:
ww.brforionitaby.se

Dokument

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är ett av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan, Österskär samt Danderyds sjukhus där tunnelbanan går. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Övrigt

Flera skolor finns i området kring Täby Centrum. Dom närmsta skolorna är Byängsskolan och Näsbydalskolan. Dessa skolor r från Åk F-9. Det finns även flertalet förskolor i området kring Täby Centrum. Det finns 3 gymnasieskolor (

Räkna på ditt nya boende