Hägernäs, TÄBY

Flygkårsvägen 15, NYRENOVERAD!

+ Insynsskyddat boende
+ Balkong i soligt läge
+ Nyrenoverad 2022
+ Möjlighet till snabbt tillträde
+ Ingen som bor ovanför

Denna bostad är en kommande annons. För mer information eller förhandsvisning kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Totalrenoverad tvåa högt upp i huset! Du som letar efter ett boende med en stabil förening där allt som ingår är oanvänt. En nyrenoverad lägenhet i en förening med mycket god ekonomi och en styrelse som gör att framtiden ser ljus ut för medlemmarna. Lägenheten disponerar två välplanerade rum och kök på 56 kvadratmeter med en stor balkong i söderläge. Direkt från entrén kommer du till höger in i sovrummet och till vänster in till badrummet. Rakt fram från hallen möts du av ljus från de stora fönsterpartierna som även släpper in solstrålar i köket. Från köket kommer du ut på den stora balkongen men även direkt in till det rymliga sällskapsrummet med fönster i två väderstreck. För dig som letar efter en perfekt planerad lägenhet så är du hjärtligt välkommen att komma på visningen.

Brf Flygaren 1 har en styrelse med ett gediget engagemang, bred kunskap och stor erfarenhet för att alla medlemmar ska trivas och känna sig trygga med att bo i denna förening. Brf flygaren har en väldigt bra ekonomi samt stora, framtida planer som kommer att göra Flygkårsvägen till Täbys mest attraktiva bostadsområde. I dagsläget består föreningen av 280 st lägenheter.

Med endast 200 meter gång kommer du ner till Hägernäs badstrand där det finns ett modernt utegym, lekplats, två volleybollplaner, ishockeyhall, fotbollsplan, park, promenadstråk längst med vattnet och mycket mer. Det är mycket bra kommunikationer i området. Det finns två olika busslinjer som går till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus/Mörby Centrum, mot Kista eller Täby C samt till Roslagsbanan. På nätterna finns det nattbuss. Med bil tar det ca 15 minuter in till centralstationen vid lågtrafik
Även flertalet restauranger finns i närområdet som idylliska restaurang Pont som ligger precis vid vattnet.

För mer information om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt. anton.zellman@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 56.4 kvm
Avgift 3345 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 1983-1885
Pris 2 295 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nyrenoverad lägenhet med balkong i söderläge!!

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Flygkårsvägen 15, NYRENOVERAD!

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 56.4 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hall:
Välkomnande hall med generösa ytor för ytterkläder.

Badrum:
Vitkaklat badrum med mörka golvplattor som matchar med kakelväggen bakom badkaret. Detta för att skapa en hotellkänsla. Kommod samt en handdukstork.

Vardagsrum:
Välplanerat vardagsrum med fönsterpartier som släpper in ljus från två sidor. Parkettgolv i mörkare ton. Planlösningen skapar ytor i vardagsrummet som går att använda både när du är ensam hemma men även vid större tillställningar där du fortfarande vill kunna ha flera större sällskapsytor i form av långbord och soffgrupp.

Kök:
Modernt stort kök med smarta ytor för både matlagning och matplatser. Nya vitvaror och induktionshäll, ugn samt kranar och dylikt. Stänkskyddet är i kakel.

Balkong:
Stor balkong i soligt läge. Här här du plats med både matbord och mindre soffgrupp.

Sovrum:
Rymligt sovrum med gott om plats för garderober och sängbord runt sängen. Stort fönster för naturligt ljusinsläpp.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 56.4 kvm
Byggnadsår 1983-1885

Energideklaration

Utförd Ja, 2013-03-17
Primärenergital 56

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1553
Pris 2 295 000 kr som utgångsbud
Avgift 3345 kr/mån
Kommentar Det som ingår i avgiften är: värme, vatten och kabel-TV samt ett källarförråd.
Driftkostnad 4 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 200 kr
  • Hushållsström: 2 300 kr

Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel samt hemförsäkring. Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.

Andel i förening 0,307%
Andel av årsavgift 0,307%

Dokument

Området

Hägernäs är ett populärt område i östra Täby, intill vattnet. Området är omgivet av Stora Värtan och Rönningesjön. Här bor man i direkt närhet till grönområdet och vackra promenadstråk.

Närområde

Hägernäs Centrum erbjuder livsmedelsbutik, restaurang, pizzeria.

Kommunikation

Roslagsbana med station Hägernäs Station. Tåget går mot Tekniska Högskolan och Österskär. Buss 604 tar dig från Hägernäs direkt till Danderyds sjukhus via Täby Centrum.

Parkering

Fri parkering - se utsatta skyltar.

Räkna på ditt nya boende