Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Näsby Park, TÄBY

Eskadervägen 8

** Kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman för visning eller mer information **

+ Egen balkong utan insyn
+ Nyrenoverat kök juni 2024
+ Stor klädkammare
+ Populär bostadsrättsförening
+ Garage i hus
+ Dubbla hissar
+ Gemensam takterrass & lokal
+ Granne med Näsby park Centrum

För mer information och bokning av visning, kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se.

Denna vackra och genomtänkta tvåa på 46,5 kvadratmeter har mycket att erbjuda. Med en härlig utsikt mot natur från våning 5 har du möjlighet att njuta av trevliga solnedgångar från balkongen. Bostaden har också en smart planlösning med gott om förvaringsutrymme, inklusive en mycket rymlig klädkammare som även går att använda som hemmakontor. Köket renoverades i juni 2024 och badrummet har stamrenoverats. Lägenheten är välplanerad med ett stort vardagsrum där du har plats för både en större soffgrupp samt en stor matplats för bjudningar med vänner och familj. Även sovrummet har du plats för en stor säng, skrivbord och sängbord.

Föreningen har en gemensam lokal och takterrass högst upp i huset som du som medlem i föreningen kan använda. Detta ger dig en fantastisk möjlighet att träffa andra i området, koppla av och njuta av utsikten över staden och stora Värtan. Denna gemensamma lokal och takterrass kan användas för att anordna privata evenemang och fester.

Näsby park som område har mycket att erbjuda. Med närhet till Näsby park centrum har du tillgång till en mängd olika butiker, restauranger och andra faciliteter såsom gym, vårdcentral etc. Roslagsbanans slutstation Näsby park station ligger också bara några minuter bort, vilket ger dig enkel åtkomst till Stockholm city på cirka 15 minuter.

Området är känt för sin grönska och sin lugna atmosfär. Det finns många parker, stränder och grönområden runt omkring där du kan promenera, träna eller bara koppla av. Området har också ett gott rykte för sin utmärkta skol- och förskoleverksamhet, vilket gör det till ett populärt val för familjer.

Sammanfattningsvis är denna tvåa med fantastisk utsikt, gott om förvaring, moderna faciliteter och en gemensam lokal och takterrass högst upp en riktigt bra möjlighet för den som söker ett bekvämt och samtidigt trivsamt boende i ett lugnt och grönt område med enkel åtkomst till Stockholm city.

Varmt välkommen till denna underbara bostad i Näsby park!

Ekonomisk information
Skuldsättning per kvm = 5 261 kr / kvm
Snittränta = 1, 72 %

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 46.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2466 kr/mån
Rum 2 varav 1 sovrum
Våning 5 av 14
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1961
Pris 2 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Anton Zellman
Anton Zellman

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Eskadervägen 8

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 46.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja, En större och en mindre hiss, totalt 2 st.
Våning 5 av 14

Hall:
Välkomnande hall med plats för avhänging av ytterkläder och skor. Snygg grön färg på väggarna samt garderob med spegeldörr.

Badrum:
Stilrent och modernt badrum. Fullt utrustat med skåp, handfat, wc samt dusch.

Vardagsrum:
Stort och välplanerat vardagsrum med plats för soffgrupp samt vid fönsterna finns det en ljus yta för matplats för stora sällskap.

Kök:
Renoverat kök juni 2024 med kvalitativa vitvaror och gott om förvaring i skåp och lådor med snygga detaljer. Här har du möjlighet att tillaga alla typer av goda middagar och måltider i varmluftsugnen, på induktions hällen eller på köksbänken. Kyl och frys samt diskmaskin och diskho.

Sovrum:
Ljust sovrum med plats för stor säng och sängbord.

Klädkammare:
Rymlig klädkammare där du kan strukturera upp dina eller era kläder.

Förråd finns i källaren.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljsbostad
Boarea 46.5 kvm
Byggnadsår 1961
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden Fastigheten Eskadervägen 8 har under 2019 genomgått ett fasad-och fönsterbyte samt renovering av samtliga balkonger. Kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 55 02 26 alt anton.zellman@mohv.se för mer information. Varmt välkommen.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00017
Pris 2 495 000 kr
Avgift 2466 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, vatten, kabel-tv samt bredband
Driftkostnad 4 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 100 kr
  • Hushållsström: 2 300 kr

Driftkostnader utifrån schablon

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,32114%
Andel av årsavgift 0,32115%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 263 499 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn Brf Familjehotellet Näsbypark
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716417-6450
Gatuadress Eskadervägen 14
Postnummer 18354
Ort Täby
Epostadress familjehotellet@outlook.com
Hemsida https://www.brffamiljehotellet.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Ansökan in/utträde Simpleko (en del av riksbyggen)
Ansvarig lägenhetsregister Simpleko (en del av riksbyggen)
Allmänt om föreningen Vår bostadsrättsförening består av en fastighet med två hus, ett punkthus på Eskadervägen 8 samt ett skivhus på Eskadervägen 10-16. Föreningen har sammanlagt 200 bostadslägenheter och 18 kommersiella lokaler. I föreningen finns ett Skyroom med fantastisk utsikt över skärgården och delar av Stockholm. Det finns även en gästvåning med plats för fyra övernattande och en festvåning fullt utrustad med plats för 24 sittande gäster. För den händige finns en snickarbod utrustad med verktyg och maskiner.
Lägenhetsförråd finns men är ej knutna till lägenheterna. De finns för uthyrning på separata kontrakt mot en avgift på 100 kr per månad. Det är huvudsakligen källarförråd, men det finns också ett mindre antal vindsförråd.

NÄROMRÅDET
Här lever du i underbar, naturskön miljö, med vattnet och skärgården inpå knutarna.
Från Brf Familjehotellet Näsbypark är det cirka 500 meter till Stora Värtan med sandstrand, badklippor, långa promenadvägar utmed vattnet samt strövområden med omgivande parker.

Djursholms golfklubb samt båthamnen i Viggbyholm och Näsbyviken ligger nära.

I Näsby Parks centrum finner man bland annat en matvaruaffär med postservice, apotek, klädaffärer, dataservice, hårsalonger, fastighetsmäklare, blomsterhandlare, bokhandel, sko- och nyckelservice. I Centrum finns även husläkarstation, barnavårdscentral, tandläkare samt fysikaliska terapeuter.

KOMMUNIKATIONER
Familjehotellet ligger intill Roslagsbanan som går till Östra Station inne i Stockholm. Bussar i närheten går till Täby Centrum och Danderyds sjukhus.
Renoveringar 2009-2010 Stambyte och balkongrenovering
2009: Balkongrenovering
2011: Nya hissar
2016: Renovering/byte av tak på Eskadervägen 10-16.
2019: Slutförande av fasad- och fönsterbyte Eskadervägen 8.
2022: Fasadrenovering och fönsterbyte Eskadervägen 10 - 16.
Parkering Föreningen disponerar genom avtal med Näsbyparks Centrum - 85 numrerade garageplatser (varav 5 dubbelparkerade) under E8 samt 35 onumrerade parkeringstillstånd utomhus på centrumtorget som tillhör Familjehotellet.

Garageplats kostar 600 kr per månad för boende och 1 200 kr exklusive moms per månad för kommersiella aktörer.

Parkeringstillstånd utomhus kostar 300 kr per månad för boende och 500 kr exklusive moms per månad för kommersiella aktörer.

Parkeringen utanför Eskaderv. 8 - 16 tillhör föreningen. Utöver den egna boendeparkeringen utomhus disponerar föreningen garageplatser under Eskaderv. 8. Föreningen har anordnat 14 laddplatser utmed planteringen vid Eskadervägen. Platserna är tillgängliga för såväl föreningens medlemmar som publik under dagtid med P-skiva, 3 timmar. Nattetid får endast föreningens medlemmar utnyttja laddplatserna. Nattladdning kan ske från kl. 18.00-08.00. Medlemmar visar sin behörighet med sitt ordinarie parkeringstillstånd. Den medlem som vill ha tillgång till laddplats tar kontakt med föreningen kansli via e-post: familjehotellet@outlook.com. Laddplatserna kan även nyttjas av allmänheten som ansluter via Easypark-appen och debiteras till en särskild tariff.
Tv och bredband Bredband och TV-paket start som är Telias basutbud av digitala TV-kanaler ingår i avgiften. Föreningen har tillhandahållit en router och övrig hårdvara för koppling till digital TV. För ett utökat antal digitala kanaler kan boende teckna ett eget separat abonnemang. Den boende svarar själv för material och utrustning som behövs för att ansluta till fibertjänsterna. Anslutning till fibern sker via dosan som sitter innanför entrédörren till varje lägenhet. Internet levereras från 2021 med Telia Company som överordnad organisation.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen I föreningen finns ett Skyroom på 15:e våningen med hänförande utsikt över skärgården och delar av Stockholm. Det finns även en gästvåning med plats för fyra övernattande. Föreningen har dessutom en festvåning fullt utrustad med plats för 24 sittande gäster. För den händige finns en snickarbod utrustad med verktyg och maskiner. I föreningen finns 4st välutrustade tvättstugor.

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Näsbypark är ett fint och lugnt område med mycket natur och fina promenadstråk. Här finns även Näsaängsbadet med en lekplats och även Näsby Slott. Näsbyvikens Båtsällskap är en skyddad vik med 600 bryggplatser, perfekt för dig med båt och att dessutom ha väldigt enkel tillgång till Värtan.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer. Här kan du hitta livsmedelsbutik, klädbutik samt ett bibliotek. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som kan erbjuda mat, shopping och upplevelser.

Kommunikation

Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid ifrån stationen Näsbypark. Därutöver god busskommunikation till bl a Mörby Centrum där tunnelbanan mot Stockholm går och Täby Centrum där det finns möjlighet för bussbyte. Det finns även bra cykelbanor som gör det effektivt att cykla hela vägen in till city. I närheten av Näsbypark ligger E18.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende