Näsby Park, TÄBY

Eskadervägen 36

Varmt välkommen till denna stilrena och ljusa 2:a! Väldisponerad planlösning som disponeras av vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong, Kök i lyxig stil och plats för socialt umgänge, rymligt sovrum med inbyggda garderober, helkaklat badrum samt förråd/Klädkammare direkt i lägenheten. Ett fantastiskt hem i en solid och populär förening. Stambytt med två tvättstugor i huset och takterrass som nyttjas fritt av medlemmarna. Lägenheten är belägen i direkt närhet till kommunikationer, restauranger, livsmedelsbutik samt Stora värtan som erbjuder härliga strandpromenader. Roslagsbanan tar dig direkt in till Tekniska Högskolan på 20 minuter.
För mer information kontakta Susanne Hjort 0709 39 18 18 alt susanne.hjort@mohv.se.se

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 58.5 kvm
Avgift 2923 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 9
Hiss Ja
Byggnadsår 1959
Pris 2 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Susanne Hjort
Reg. Fastighetsmäklare
0709-39 18 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

eskadervägen
eskadervägen
Susanne Hjort

Susanne Hjort

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Eskadervägen 36

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 58.5 kvm.
Hiss Ja

sutteräng

Byggnad

Boarea 58.5 kvm
Byggnadsår 1959
Fönster 2-glas
Uppvärmning Markvärmepump (el) och värmepump-frånluft (el)

Rum

Hall

Välkommande hall med garderob med skjutdörrsparti. Från hallen har du genomgående lika golv i hela lägenheten.

Vardagsrum

Stort och luftigt sällskapsrum med plats för både matbord och soffgrupp och arbetsplats. Härliga fönsterpartier med tidstypiskt burspråk och utgång till balkong. Balkong i västläge med sol från lunch och framåt.

Kök

Stilrent och ljust kök som erbjuder gott om arbetsytor och skåpförvaring. Vita träluckor och bänksskiva i trä. Integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll, mikro samt kyl/frys. Rostfri spisfläkt. Matplats för 4 personer.

Sovrum

Stort sovrum med vit ton på väggarna och en trevlig fondvägg i röd ton. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord utan att trängas. Här finns även potential att öppna upp mot klädkammaren och göra en walking closet.

Badrum

Helkaklat badrum med klinkergolv. Duschhörna med vikbar glasvägg i klarglas och takdusch. Badrumsskåp, vattenburen handdukstork, handfat med underhängd kommod samt wc.

Balkong

Mysig balkong med eftermiddagssol, kvällssol. Plats för ett mindre bord och stolar. Trots våning 1 kommer vi här högre upp då huset ligger i sutteräng.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2016-06-20
Energikonsumtion 52 kWh/m2 år.
Primärenergital 81

Ekonomi

Pris 2 695 000 kr
Avgift 2923 kr/mån
Kommentar Värme, vatten, tv, bredband samt förråd. El debiteras enligt förbrukning kvartalsvis.
Driftkostnad 4 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 000 kr
  • Hushållsström: 2 800 kr

Driftkostnad enligt scahblom

Andel i förening 0,56%
Andel av årsavgift 0,5513%

Förening

Föreningsnamn Brf Torpedbåten 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716000-0910
Gatuadress BRF Torpedbåten 2, Eskadervägen 42,kv
Postnummer 18358
Ort Täby
Epostadress styrelsen@torpedbaten2.se.
Hemsida http://torpedbaten2.bostadsratterna.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen registrerades den 1 december 1958. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 1961 och nuvarande stadgar registrerades 1993-03-15 hos Bolagsverket.

Föreningen har en fastighet som består av 2 flerbostadshus med 11 våningar. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 10 839 kvadratmeter, varav 9 774 kvm utgör lägenhetsyta och 1 065 kvm utgör lokalyta.

Föreningen upplåter 167 lägenheter och 1 lokal med bostadsrätt samt 2 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt.

Lägenheterna är fördelade på 32 st lägenheter med 1 rum och kök, 125 st 2:or, 4 st 3:or, 4 st 4:or samt 4 st lägenheter som har fler än 5 rum och kök.
Antal lägenheter 167
Antal lokaler 1
Renoveringar 2019 - Upplåtelse av fler källarförråd
2017 - Ny cykelförvaring utomhus
2015 - Byte av samtliga hissar
2015 - Renovering tvättstugor
2014 - Nya entréportar samt portlås
2009 - Stamrenovering genom re-lining.
2008 - Installerat bergvärme.
2004 - Renovering av balkonger
2004 - Putsning av fasad
2003 - Omläggning av tak
Parkering Föreningen har två gemensamma garage, ett med infart på övre parkeringen och ett med infart vid den nedre parkeringen. Här finns 16 bilplatser och plats för 6 motorcyklar på två rutor. Föreningen har 14 enskilda garage. Det är dessvärre lång kö till dessa garage. Observera att garagen inte endast får användas som förvaringsutrymme istället för ett förråd. Övriga parkeringsmöjligheter finns längs delar av Eskadervägen samt vid den stora parkeringen nere i Näsby Parks centrum. Parkeringsplats utan el: 130 kr/mån - Parkeringsplats med el: 196 kr/mån - Garageplats från 389 kr/mån. För information om kö: tel. 08-657 90 90 - Lina.Nilsson@fss.se Övriga parkeringsmöjligheter finns längs delar av Eskadervägen samt vid den stora parkeringen nere i Näsby Parks centrum. Föreningen har p-platser med el på den övre parkeringen och p-platser utan el på den nedre parkeringen. Observera att p-platser med el har en 10 A säkring.
Tv och bredband Föreningen har ett avtal med Ownit som står för internetuppkopplingarna till varje lägenhet med bredbandsuppkoppling på 100mbit/s. Uppkopplingen ingår i avgiften till föreningen. I varje lägenhet finns ett särskilt uttag för denna uppkoppling där en router eller en dator kan kopplas in direkt. Avgiften inkluderar även IP-telefoni. Individuell uppgradering av överföringshastighet till 500-1000 mbit/s kan ske mot särskild avgift till Ownit.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Föreningen har övernattningsrum som går att hyra och dessutom en föreningslokal. Avgiften för källarförråd som tidigare betalats är borttagen fr o m 1 april 2019.

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende