VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Täby Park, TÄBY

Boulevarden 91

• Välplanerad 4:a i Täby Park
• Stor balkong i soligt läge
• Genomgående exklusiva tillval
• Solcellsanläggning

!!!KOMMANDE FÖRSÄLJNING, KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE ANTON SANDBERG FÖR MER INFORMATION!!!

Välkommen till Boulevarden 91 i Täby Park, en stilfull 4:a med exklusiva tillval genomgående genom lägenheten. Lägenheten erbjuder flera sociala ytor och en mycket rymlig balkong. Byggd år 2022 och inflyttningsklar sedan förra våren, erbjuder brf Scilla ett miljömedvetet boende med modern teknik mitt mellan de två parkaren i Täbys nya stadsdel.

Med sina 92 kvadratmeter fördelade på 4 rum, har bostaden en generös och öppen planlösning. Varje kvadratmeter är noggrant utformad för att maximera komfort och funktionalitet. Det moderna köket från Marbodal är utrustat med integrerad diskmaskin och vitvaror, samt erbjuder gott om arbetsyta för både matlagning och sociala tillställningar. Ett Smarta Hem-system från Somfy är installerat i lägenheten, tillsammans med dimmerfunktion för alla taklampor för anpassad belysning.

Från vardagsrummet hittar ni en stor balkong som vetter mot det planerade parkområdet, perfekt för trevliga kvällar med vacker utsikt.
Detta hem är mer än bara en bostad – det är en livsstil. Täby Park erbjuder närhet till stadens puls samtidigt som du har naturen runt hörnet. Kommunens planer för ett stort parkområde innebär gröna promenader och avkopplande stunder. Du har även nära till kommunikationer som buss och Roslagsbanans linje 28, Täby Centrum och Täbys nya simhall.

***Lägre energibehov än BBR-standard: Kvarteret Scilla är ett netto-nollenergihus, vilket innebär betydligt lägre energibehov än BBR-standard och lika mycket förnybar energi som fastigheten behöver under ett år. Projektet blir dessutom Svanenmärkt.

1 400 kvadratmeter solcellsanläggning! För att uppfylla högt ställda hållbarhetskrav har vi byggt en 1 400 kvadratmeter stor solcellsanläggning på fastighetens tak. Solcellerna täcker 72 procent av takytan och beräknas generera 270 000 kilowattimmar (320 kWt), vilket motsvarar cirka 60 procent av fastighetens årliga elbehov.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Sandberg på 0735550373 eller anton.sandberg@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 92 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5437 kr/mån
Rum 4 varav 3 sovrum
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2023
Pris

Ansvarig mäklare
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Parkvy i två väderstreck!

Planritning

Anton Sandberg

Anton Sandberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Boulevarden 91

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 92 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 92 kvm
Byggnadsår 2023
Fönster 3-glas

Rum

Entré

Stor välkomnande entré med förvaring bakom skjutdörrar med spegelglas till vänster. Genomgående i lägenheten finns golv klätt i vitpigmenterad, mattlackad 3-stavs parkett av ek. Väggar i grenige som också är genomgående i lägenheten.

Kök

Fullutrustat kök med köksluckor i sandfärg. Bänkskiva av laminat i stenimitation samt matchande stänkskydd. Helintegrerade kyl, frys och diskmaskin. Induktionshäll, inbyggd mikro och ugn.

Vardagsrum

Golv klätt i vitpigmenterad, mattlackad 3-stavs parkett av ek. Väggar i vit kulör. Stor sällskapsyta med plats för både stort matbord samt soffgrupp. Dörr ut till balkong samt dörr till fransk balkong.

Sovrum 1

Sovrum med plats för säng, idag används rummet som arbetsrum. Fönster ut mot balkongen och förvaring i garderob.

Sovrum 2

Sovrum med plats för säng. Även detta rum har fönster ut mot balkongen.

Sovrum 3

Stort master bedroom med plats för dubbelsäng och god plats för förvaring i klädkammare.

WC/Dusch

Badrum med terasso grått kakel och klinker, handfat med kommod, dusch med duschväggar i klarglas samt extra förvaring.

WC/Dusch/ Tvätt

Större badrum med även här terasso grått kakel och klinker, handfat och kommod med spegelskåp ovan, badkar med blandare och badkarskärm. Väggskåp ovan tvättskiva över tvättmaskin och torktumlare.

Balkong

Nästan 20 kvm balkong med eftermiddags- och kvällssol. God plats för matgrupp och loungemöbler.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2022-12-13
Primärenergital 70

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4-1104
Avgift 5437 kr/mån
Elförbrukning 1 656 kWh/år
Driftkostnad 4 284 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 628 kr
  • Hushållsström: 1 656 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,8901%

Förening

Föreningsnamn Brf Scilla 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-4366
Gatuadress Vinnarcirkeln 25
Postnummer 18341
Ort TÄBY
Äkta/oäkta förening Äkta
Ansökan in/utträde Simpleko (en del av riksbyggen)
Ansvarig lägenhetsregister Simpleko (en del av riksbyggen)
Allmänt om föreningen BRF Scilla 1
På en perfekt plats i Täby Park, mitt emellan tre parker och på ett mysigt torgläge, hittar du kvarteret Scilla, ett netto-nollenergihus. Upptäck nybyggda ljusa hem med så stora krav på hållbarhet att kvarteret räknas till en av de mest hållbara byggnaderna i Sverige idag. Här kan du njuta av både småstadslivets trevliga utbud och sköna dagar på en gräsmatta eller lekplats. Två gemensamma takterrasser gör soliga dagar och ljusa kvällar till något extra.

Föreningen består av 187 lägenheter samt 2 lokaler fördelat på två st flerbostadshus med 4-7 våningsplan, samt underbyggt garage, cykelrum och lägenhetsförråd. Lägenhetsförråd och tekniska utrymmen i källare. Barnvagnsrum finns för respektive trapphus. Gård med lekutrustning, cykelställ och parkbänkar samt takterrass för gemensamt användande.
Antal lägenheter 187
Antal lokaler 2
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Lägre energibehov än BBR-standard
Att kvarteret Scilla blir ett netto-nollenergihus innebär att fastigheten har betydligt lägre energibehov än BBR-standard och tillför lika mycket förnybar energi som fastigheten behöver under ett år. Projektet blir dessutom Svanenmärkt.

1 400 kvadratmeter solcellsanläggning
För att nå upp till de högt satta hållbarhetskraven så bygger vi en 1 400 kvadratmeter stor solcellsanläggning på fastighetens tak. Solcellerna täcker 72 procent av takytan. Totalt beräknas solcellsanläggningen på Scillas tak generera 270 000 kilowattimmar (320 kWt) vilket motsvarar omkring 60 procent av den el som fastigheten behöver per år.

Dokument

Området

Täby Park är det nya området i centrala Täby. De som bor eller arbetar i stadsdelen får nära till service, kollektivtrafik, parker och torg. Här ska det vara enkelt att få ihop livspusslet, precis som det ska vara enkelt att göra hållbara val i vardagen. Inflyttningen började våren 2020.

Närområde

Här finns det gott om arbetsplatser, restaruranger, lekplatser och gångavståndet till Täby Centrum gör detta området till ett optimalt område för alla åldrar. Täby Kommuns nya simhall finns även ett stenkast ifrån Täby Park. I området finns även en padelhall med både inomhus och utomhusbanor. Det finns även en närlivs butik med paketutlämning.

Kommunikation

Smidiga kommunikationer finns via buss eller Roslagsbana.
Närmsta station är Galoppfältet med både buss och roslagsbana som tar dig in mot Stockholm.
Galoppfältet har många busslinjer som även kan ta dig mot Upplands Väsby, Vallentuna och med Roslagsbanan mot Österåker.

Övrigt

Förskola Galoppen ligger i området men finns även andra närliggande förskolor.
Närmsta skola är Byängsskolan, åk 0-9, i nordöstra änden av området. Det finns 3 gymnasieskolor (Tibble fristående gymnasium, Åva gymnasium och Täby Enskilda gymnasium) i närheten med ett utbud som täcker in de flesta inriktningar. För mer information gå in på Täby Kommuns hemsida www.taby.se.