Visningar

Söndag 28 April KL: 13:50 - 14:20 Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl dig gärna Boka
Boka visning
  • Dela via:
Täby Park, TÄBY

Boulevarden 91

+ Välplannerad 4a i Täby Park
+ Exklusiva tillval i kök och badrum
+ Solcellsanläggning
+ Stor balkong och egen uteplats
+ Extra tillval: dimmerpaket i hela lägenheten

Välkommen till Boulevarden 91 i Täby Park, en välskött 4a med exklusiva tillval i kök och badrum. Lägenheten har flera sociala ytor, stor balkong och egen uteplats. Byggd år 2022 och inflyttningsklar i våras erbjuder brf Scilla ett miljöhus med solcellspark på taket och modern boende med smart teknik.

Med 95,5 kvadratmeter fördelade på 4 rum erbjuder hemmet en generös och öppen planlösning. Varje kvadratmeter är utformad för att maximera komfort och funktionalitet. Det moderna köket från Marbodal är utrustat med integrerad diskmaskin och vitvaror från Siemens, samt gott om arbetsyta för matlagning och social samvaro. I lägenheten finns ett Smarta Hem-system från Somfy installerat samt ett dimmerpaket för samtliga taklampor för anpassad belysning.

I sydostläge finns en stor balkong som öppnar upp mot det planerade parkområdet, perfekt för trevliga kvällar med fin utsikt. Dessutom har du en uteplats med morgon och förmiddagssol som vetter mot den lummiga innergården från de öppna sociala delarna av lägenheten.

Det här hemmet är inte bara en plats att bo på, det är en livsstil. Läget i Täby Park ger närhet till stadslivets puls samtidigt som du har naturen som granne. Med kommunens planer för ett stort parkområde kan du se fram emot gröna promenader och avkopplande stunder. Samtidigt har du närhet till kommunikationer som buss och Roslagsbanans linje 28, Täby Centrum och Täbys nya simhall.

***Lägre energibehov än BBR-standard: Kvarteret Scilla är ett netto-nollenergihus, vilket innebär betydligt lägre energibehov än BBR-standard och lika mycket förnybar energi som fastigheten behöver under ett år. Projektet blir dessutom Svanenmärkt.

1 400 kvadratmeter solcellsanläggning! För att uppfylla högt satta hållbarhetskrav bygger vi en 1 400 kvadratmeter stor solcellsanläggning på fastighetens tak. Solcellerna täcker 72 procent av takytan och beräknas generera 270 000 kilowattimmar (320 kWt), vilket motsvarar cirka 60 procent av den el fastigheten behöver per år.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Sandberg på 0735550373 eller anton.sandberg@mohv.se för mer information."

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 95.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5400 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 5 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerad 4a med exklusiva tillval i mycket populära Täby park!

Planritning

Anton Sandberg

Anton Sandberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Boulevarden 91

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 95.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 95.5 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas

Rum

Entré

Välkomnande entré med vitlaserad 3-stavsparkett i ask som är genomgående i hela lägenheten. Målade väggar i greige ton som även den är genomgående i majoriteten av lägenheten. Här finns även gott om plats för avhängning.

Vardagsrum

Stort vardagsrum gemensamt med kök. Perfekt för underhållning av stora sällskap eller vardagsliv. Här finns plats för matbord och stor soffgrupp. Dörr ut till uteplats.

Kök

Tilltaget kök från Marbodal med exklusiva tillval! Smakfulla köksluckor i mörkt trä, bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit i utförande Beach gray. Diskho med dubbla hoar, hel kyl och frys, induktionshäll, mikrovågsugn, ugn samt helintegrerad diskmaskin.

Sovrum 1

Stort master bedroom målat i en varm och harmonisk teracottafärg. Här finns plats för stor dubbelsäng och sängbord. Garderob med spegeldörrar för mycket förvaring längs med vägg och smart förvaring i trådbackar och platsbyggda trähyllor. Här finns även dörr ut till den stora balkongen.

Sovrum 2

Väl tilltaget sovrum med plats för säng, sängbord och förvaring. Idag nyttjas rummet som barnrum då det är i nära anslutning till master bedroom.

Sovrum 3

Väl tilltaget sovrum som idag nyttjas som gästrum och hemmakontor. Rummet är försett med dubbelsäng, skrivbord och förvaring.

WC

Badrum med vit/grått matt kakel och mörkbeige terazzoklinker. Dusch med duschväggar, WC, handfat med kommod, spegelskåp med integrerad belysning samt spotlight i taket. Förberett för handdukstork.

WC Dusch/Tvätt

Stort badrum med beiget kakel och vit/grått terazzoklinker. Stor rund spegel med integrerad lampa, spotlights i taket och belysning under väggskåp. Badrummet är också inrett med WC, tvättmaskin, torktumlare, handfat, kommod, badkar med duschvägg och avlastningsyta med ovanhängande väggskåp.

Innerhall

Innerhall med förvaring i garderob. Extra förvaring bakom skjutdörrar med spegelglas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1105
Pris 5 295 000 kr utgångspris
Avgift 5400 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, V/A & förråd, obligatoriskt tillägg för TV/ bredband tillkommer om 224 kr / mån
Driftkostnad 6 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 3 000 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr

enligt schablon

Andel i förening 0,92189%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 328 911 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning enligt ekonomisk plan

Förening

Föreningsnamn Brf Scilla 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-4366
Gatuadress Vinnarcirkeln 25
Postnummer 18341
Ort TÄBY
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen BRF Scilla 1
På en perfekt plats i Täby Park, mitt emellan tre parker och på ett mysigt torgläge, hittar du kvarteret Scilla, ett netto-nollenergihus. Upptäck nybyggda ljusa hem med så stora krav på hållbarhet att kvarteret räknas till en av de mest hållbara byggnaderna i Sverige idag. Här kan du njuta av både småstadslivets trevliga utbud och sköna dagar på en gräsmatta eller lekplats. Två gemensamma takterrasser gör soliga dagar och ljusa kvällar till något extra.

Föreningen består av 187 lägenheter samt 2 lokaler fördelat på två st flerbostadshus med 4-7 våningsplan, samt underbyggt garage, cykelrum och lägenhetsförråd. Lägenhetsförråd och tekniska utrymmen i källare. Barnvagnsrum finns för respektive trapphus. Gård med lekutrustning, cykelställ och parkbänkar samt takterrass för gemensamt användande.
Antal lägenheter 187
Antal lokaler 2
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Lägre energibehov än BBR-standard
Att kvarteret Scilla blir ett netto-nollenergihus innebär att fastigheten har betydligt lägre energibehov än BBR-standard och tillför lika mycket förnybar energi som fastigheten behöver under ett år. Projektet blir dessutom Svanenmärkt.

1 400 kvadratmeter solcellsanläggning
För att nå upp till de högt satta hållbarhetskraven så bygger vi en 1 400 kvadratmeter stor solcellsanläggning på fastighetens tak. Solcellerna täcker 72 procent av takytan. Totalt beräknas solcellsanläggningen på Scillas tak generera 270 000 kilowattimmar (320 kWt) vilket motsvarar omkring 60 procent av den el som fastigheten behöver per år.

Dokument

Området

Täby Park är det nya området i centrala Täby. De som bor eller arbetar i stadsdelen får nära till service, kollektivtrafik, parker och torg. Här ska det vara enkelt att få ihop livspusslet, precis som det ska vara enkelt att göra hållbara val i vardagen. Inflyttningen började våren 2020.

Närområde

Här finns det gott om arbetsplatser, restaruranger, lekplatser och gångavståndet till Täby Centrum gör detta området till ett optimalt område för alla åldrar. Täby Kommuns nya simhall finns även ett stenkast ifrån Täby Park. I området finns även en padelhall med både inomhus och utomhusbanor. Det finns även en närlivs butik med paketutlämning.

Kommunikation

Smidiga kommunikationer finns via buss eller Roslagsbana.
Närmsta station är Galoppfältet med både buss och roslagsbana som tar dig in mot Stockholm.
Galoppfältet har många busslinjer som även kan ta dig mot Upplands Väsby, Vallentuna och med Roslagsbanan mot Österåker.

Övrigt

Förskola Galoppen ligger i området men finns även andra närliggande förskolor.
Närmsta skola är Byängsskolan, åk 0-9, i nordöstra änden av området. Det finns 3 gymnasieskolor (Tibble fristående gymnasium, Åva gymnasium och Täby Enskilda gymnasium) i närheten med ett utbud som täcker in de flesta inriktningar. För mer information gå in på Täby Kommuns hemsida www.taby.se.

Räkna på ditt nya boende