Visningar

Söndag 11 Juni KL: 13:00 - 13:30 Varmt välkommen - Anmälan via länk på hemsidan. Boka
Boka visning
  • Dela via:
Hägerneholm, TÄBY

Arningetorpsvägen 94

+ Direkt söderläge på baksidan
+ Uppgraderad tillval till max exklusiva
+ Separat tvättstuga
+ Uppfart för två bilar
+ Utsikt mot skog och natur
+ Populärt familjeområde
+ Återvändsgata
+ Gott om förvaringsmöjligheter
+ Grönt hus *
+ Nära till skola, förskola, bussar till stan och mycket natur.

Välkomna till detta fantastiska radhus, perfekt för er som är en ung familj som har eller väntar några busiga barn eller för dig som känner att du behöver mer yta i ett modernt område! Här finns allt ni behöver för att skapa ert drömhem och er familj kommer att älska att växa upp i denna härliga miljö.

När ni kliver in i detta radhus möts ni av en helt fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Den bakre trädgården blir som en förlängning av ert eget lilla paradis där barnen kan leka, utforska och njuta av den friska luften. Det är som att ha er egen privata lekplats där ni kan bygga kojor, spela boll eller bara slappa i solen.

Och låt oss prata om köket, som är något alldeles extra i detta radhus. Här hittar ni en lång ljus bänkskiva i stenkomposit, perfekt för att trolla fram läckra måltider och samtidigt hålla ett öga på barnen som leker i närheten. Ni kan njuta av att laga mat tillsammans och skapa fantastiska familjemiddagar som kommer att skapa minnen för livet. Dessutom har hela huset fina tillval som ger en extra touch av stil och komfort, vilket gör att ni kommer att trivas ännu mer.

Läget i Hägerenholm är verkligen optimalt för er som är en ung barnfamilj. Det här nya bostadsområdet har blivit populärt bland familjer som er, och det finns förskola upp till 9:e klass inom 2 minuters gång från dörren. Ni kan vara trygga i att era barn kommer att ha en fantastisk uppväxtmiljö där de kan leka och lära sig tillsammans med andra barn i samma ålder. Det är som att bo i en egen liten bullerby där ni kommer att känna er som en del av en varm och välkomnande gemenskap.

Sammanfattningsvis är detta radhus verkligen en dröm som går i uppfyllelse för er unga familj. Med en baksida som bjuder på äventyr och naturupplevelser, ett kök där ni kan laga mat och ha kul tillsammans, och närheten till förskola och skola, är detta det perfekta hemmet för er. Tveka inte att ta chansen att skapa fantastiska minnen och ge era barn en underbar barndom i detta härliga radhus i Hägerenholm.

* Detta hus är registrerat som ett grönt hus vilket gör att du kan ansöka om ränterabatt hos dina banker.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 136 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5391 kr/mån
Rum 5
Hiss Nej
Byggnadsår 2022
Pris 5 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Arningetorpsvägen 94

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 136 kvm.
Hiss Nej

Hall
Du välkomnas av en öppen och ljus hall. Hallen har ett grått klinkergolv med golvvärme. På vänster sida finns goda avhängningsmöjligheter.

Badrum
Badrummet består av helkaklade gråa väggar och på golvet finner du klinker med golvvärme. Här finns dusch med vikbara glasväggar, wc, handfat med rymlig kommod samt spegel med belysning.

Kök
Ett modernt och snyggt kök med parkettgolv med golvvärme som är genomgående på hela undervåningen och ljusa väggar. Det här köket erbjuder snygga kontraster och ett lyxigt intryck med den stora köksön för att maximera det sociala samt med inbyggd micro, spishäll och ugn samt integrerad kyl och frys.

Vardagsrum
Ett öppet vardagsrum med ljusa väggar. Här ges plats för soffgrupp och öppenhet för stora sällskap. Det stora glaspartiet mot baksidan släpper in ett härligt ljus och ger en harmonisk genomgående känsla i huset.

Under trappan så finns det även ytterligare förråd.

Tvättstuga
Tvättstuga med värmegolv och ljusa väggar. Här finns det gott om plats och det är utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt ett linneskåp.

Uteplats baksida
Baksidan erbjuder stor altan med plats för både grill och utemöbler samt en konstgräsmatta som underlag. Baksidan är perfekt för barnfamiljer som vill kunna bjuda över stora sällskap men även kan få en fri känsla för barnen. Utsikt mot skog och natur. Bli inte förvånad om du ser ett rådjur på visningen då dessa kan komma förbi och hälsa på vid skymningen. Här är även en fjärrstyrd elmarkis eftermonterad för de dagar man behöver lite skugga då det ligger i direkt söderläge.

Övre plan

Vardagsrum övre plan
På övre plan finns ett så kallat second Livingroom som är perfekt om man vill se på olika program på tv:n eller om man har middag nere så kan barnen leka ostört på ovanvåningen.
Här finns även walk-in-closet direkt till vänster när man kommer upp.

Sovrum 1
Stort sovrum med vita väggar. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord. Den stora garderobsväggen med spegeldörrar erbjuder gott om förvaring.

Sovrum 2
Sovrum med plats för dubbelsäng. Träparkett och vita väggar.

Sovrum 3
Ytterligare ett stort sovrum med vita väggar. Erbjuder plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderoberna.

Badrum
Ett badrum med helkaklade väggar och klinkergolv i grå kulör. Den som vill slappna av efter en lång dag kan ta ett varmt skönt bad i det rymliga badkaret i elegant design.

Förråd
Förråd finns att disponera, förrådet ligger vid uppfarten, detta ingår självklart i avgiften.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus i Brf form
Boarea 136 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas
Uppvärmning Vattenburen golvvärme NP, vattenburna radiatorer ÖP
Ventilation FTX med värmeåtervinning
Övrigt om byggnaden Betongplatta på mark
Stomme i trä
Bjälklag i trä
Fasad i trä
Papp och sedumtak
Övriga byggnader Isolerat förråd. Egen parkeringsplats framför huskroppen.

Ekonomi

Pris 5 995 000 kr
Avgift 5391 kr/mån
Kommentar till avgiften I detta inkluderas inte det obligatoriska tillägget för bredband på 389 kr.
Driftkostnad 22 759 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 3 979 kr
  • Renhållning: 1 555 kr
  • Hushållsström: 17 225 kr

Förbrukning av el ligger på ca 7 000 kWh / år med värme på ca 23 grader inomhus 2 som jobbar hemifrån samt en familj om 4 st. Driftkostanden är räknat på normal huset med förbrukning om 6 500 kWh / år med kostnad på 2,65 kr / kWh.

Andel i förening 2,8809%
Andel av årsavgift 2,773575%

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan. Se vägskyltar

Räkna på ditt nya boende