VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hägerneholm, TÄBY

Arningetorpsvägen 64

+ Radhus i populärt familjeområde
+ Parkeringsplats för 2 bilar (Laddare till elbil finns)
+ Underbart solläge mot grönska
+ Stor köksö för sociala sammankomster
+ Exklusiva tillval i kök och badrum

Bli en del av Täbys nya gröna sköna stadsdel! Nu är en av radhusen till salu och söker efter ny ägare! Fördelat på två plan där det nedre planet fungerar som en stor och öppen sällskapsyta där den centrala delen är köket som bildar kärnan i rummet. Med en stor vacker bänkskiva står du och lagar mat med gästerna runt omkring och köksförvaring i oändlighet. I vinkel finns ett utrymme för matsalsdel framför fönster ut mot framsidan. För varma dagar tar ni middagen på uteplatsen som är belägen på huskroppens andra del. Med sol från lunch kan ni sitta kvar tills solen går ner över trädtopparna under sommarhalvåret. Intill uteplatsen ligger vardagsrummet och tack vare de enorma fönsterpartiet öppnar det upp sig som en solros på en sommaräng.
På nedre plan har ni även tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare, badrum, samt ett praktiskt förråd under trappan.
På övre plan är sovrummen samlade tillsammans med ytterligare ett förråd och badrum. Hela familjen kan vara samlad på ett plan och skapar en trygghet i hemmet.
Utanför dörren kan du parkera bilen på din alldeles egna uppfart och du har dessutom ett eget förråd för barnens cyklar och reservdäcken!

Så var ligger detta lilla guldkorn om inte i Täbys nya stadsdel Hägerneholm!
Här finns ett rikt friluftsliv med motionsspår, skogsområden och sjöar/hav. Som en egen liten stad finns både gator och parker såväl som lummiga innergårdar. Tänk att kunna gå utanför dörren och ta långa promenader och njuta av alla årets årstider. Gå längs Ullnasjön i vårsolen, njut av sommaren på sandstranden vid Rönningesjön, ströva i skogarna på hösten efter svamp och ta dig ut på Mälaren för en skridskotur på vintern.
I närheten ligger även Rönninge by, där man bl.a. kan klappa getterna och rida på hästarna. För den golfintresserade finns flertalet golfklubbar i området. Parallellt med detta bor du centralt med ypperliga kommunikationer samt ett brett utbud av allt som behövs till vardagen. Ny förskola/skola, idrottshall samt ett uppdaterat Arninge centrum med flertal stora och små butiker som gör att du knappt kommer behöva lämna området! Hägerneholm växer för var dag som går så passa på att blir en del av novationen på störten!

Vill du veta mer om bostaden, föreningen, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se för att få mer information.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 136 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5486 kr/mån
Rum 5
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Byggnadsår 2019
Pris 6 195 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Anton Zellman
Anton Zellman

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Arningetorpsvägen 64

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 136 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 1, 2 Plan

Byggnad

Typ av byggnad Radhus i två plan
Boarea 136 kvm
Byggnadsår 2019
Fönster 3-glas
Uppvärmning Vattenburen golvvärme NP, vattenburna radiatorer ÖP
Ventilation FX med värmeåtervinning (Frånluftsvärmepump)
Övrigt om byggnaden Betongplatta på mark
Stomme i trä
Bjälklag i trä
Fasad i trä
Papp och sedumtak
Övriga byggnader Isolerat förråd. Egen parkeringsplats framför huskroppen.

Rum

HALL

Du välkomnas av en öppen och ljus hall. Hallen har ett grått klinker golv med golvvärme. På vänster sida finns avhängningsmöjligheter.

KÖK

Ett modernt och snyggt kök från HTH med parkettgolv med golvvärme som är genomgående på hela undervåningen och ljusa väggar. Det här köket erbjuder snygga kontraster och ett lyxigt intryck med den stora köksön med bänksskivan i tålig komposit för att maximera det sociala samt med inbyggd micro, induktionshäll och ugn samt integrerad diskmaskin samt kyl och frys, pricken över i:et är vinkylen med belysning.

TVÄTTSTUGA

Tvättstuga med värmegolv och ljusa väggar. Här finns det gott om plats och det är utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt ett linneskåp.

VARDAGSRUM

Ett öppet vardagsrum med ljusa väggar. Här ges plats för soffgrupp och öppenhet för stora sällskap. De stora glaspartiet mot baksidan släpper in ett härligt ljus och ger en harmonisk genomgående känsla i huset. Finns även ett praktiskt förvaringsutrymme under trappen med smarta lösningar för att optimera förvaringen.

BADRUM

Badrummet består av helkaklade gråa väggar och på golvet finner du klinker med golvvärme. Här finns takdusch med vikbara glasväggar, handdukstork, wc, handfat med rymlig kommod samt spegel med belysning.

ALTAN OCH UTEPLATS

Baksidan erbjuder stor altan med plats för både grill och utemöbler. Praktisk pergola för de varma dagarna. Fin utsikt mot naturen.

ÖVRE PLAN

SOVRUM 1

Stort sovrum med vita väggar. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord. Den stora garderobsväggen med spegeldörrar erbjuder gott om förvaring. Genomgående vitlaserad ekparkettgolv på hela övre plan.

SOVRUM 2

Sovrum med plats för dubbelsäng. Träparkett och gråa väggar.

SOVRUM 3

Ytterligare ett stort sovrum med lila väggar. Erbjuder plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderoberna.

VARDAGSRUM UPPE

Här finns även ett second-livingroom som även går att sätta igen om man önskar 4 st sovrum på övre plan. Gröna och vita väggar.

BADRUM

Ett badrum med helkaklade väggar och klinkergolv i grå kulör. Den som vill slappna av efter en lång dag kan ta ett varmt skönt bad i det rymliga badkaret. Takdusch, wc, handdukstork samt handfat med rymlig kommod samt spegel med belysning.

FÖRRÅD

Förråd finns att disponera, förrådet är isolerat och ligger vid uppfarten, detta ingår självklart i avgiften.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1113
Pris 6 195 000 kr som utgångsbud
Avgift 5486 kr/mån
Kommentar till avgiften Utöver detta tillkommer obligatoriskt tillägg för bredband på 389 kr samt 36 kr / kubikmeter vatten utifrån användning.
Driftkostnad 30 156 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3 600 kr
  • Försäkring: 3 864 kr
  • Renhållning: 1 956 kr
  • Hushållsström: 20 736 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,38943%
Andel av årsavgift 2,34948%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 380 855 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn BRF Hägerneholm Park 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769631-8679
Gatuadress Box 226
Postnummer 85104
Ort Sundsvall
Epostadress info@hagerneholmpark1.se
Hemsida https://www.hagerneholmpark1.se/vill-du-bo-har/
Äkta/oäkta förening Äkta
Ansökan in/utträde SBC, Sveriges Bostadsrätts centrum
Ansvarig lägenhetsregister SBC, Sveriges Bostadsrätts centrum
Allmänt om föreningen Hägerneholm är en ny del av Täbys nya stadsdel Arninge-Ullna, där arbetsplatser, handel och bostäder vävs samman i natursköna omgivningar med närhet till vatten och den stora stadsparken Hägerneholmsparken. I området finns även skolor samt en idrottshall. Här bor du ett stenkast från Arninge handelsplats med ett flertal butiker, apotek och kommunal trafik som bussar och roslagsbanan som tar dig runt i Täby samt in till Stockholm.

Bara åtta minuter från stadsdelen ligger Täby centrum. Här hittar du allt du kan tänkas behöva i form av service och handel. I Täby finns bibliotek, förskolor, skolor, vårdcentral, apotek, äldreboende och ICA-butiker. Täby Centrum har dessutom Stockholms allra bästa butiksutbud. Här hittar du allt från mindre lokala butikskedjor till stora, internationella varumärken. Perfekt för shoppingrundan!


Överlåtelseavgiften tas ut av föreningen efter beslut på max 2,5 % av prisbasbelopp. Avgiften betalas av köparen.
Föreningen äger marken.
Det är en äkta förening .
Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgifterna 2024-01-01 och har i dagsläget ingen mer planerad höjning.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 42
Renoveringar Föreningen har inte några renoveringar planerade.
Parkering Varje lägenhet har egen parkering på framsidan av huset.
Besöksparkeringar finns på Arningetorpsvägen, där krävs P-skiva.
Tv och bredband Föreningen har ett kollektivavtal med Telia som tecknas enskilt.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Övrigt Fiber finns
Parkering Parkeringsplats framför huset
Uteplats Stor uteplats på baksidan med pergola.

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park har växt fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida. I Hägerneholm finns även lekplatser samt utegym.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. I området finns även ett lekland. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 ifrån Norrtorpsvägen tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan in mot Stockholm.
Snabbuss 608 tar dig även till Stockholm Östra samt Humlegården.
En ny fräsch station på roslagsbanan är Arninge. Endast några få minuter ifrån Hägerneholm. Roslagsbanan som tar dig från Arninge station till Stockholm på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan med p-skiva. Se vägskyltar

Övrigt

Ett familjärt område med både förskola och skola. Här finns Hägerneholms förskola samt Hägerneholmsskolan som är en F-9 skola. Intill skolan finns även en idrottshall.
I närheten av Hägerneholm har du fin natur och motions sträckor vid både Rönningesjön men även Ullnasjön.

Räkna på ditt nya boende