VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Hägerneholm, Täby

Arningetorpsvägen 16A

+ Egen carport med plats för 3 st bilar
+ Gavelradhus med trädgårdstomt
+ Exklusiva tillval
+ Låg energiförbrukning
+ 4-5 st sovrum
+ Populärt familjeområde
+ Nybyggt 2021
+ Äganderätt

För mer information, kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt anton.zellman@mohv.se för mer information.

Exklusivt, påkostat och friköpt hus i expansiva Hägerneholm. Nu har du möjligheten att förvärva ett hus i nyskick från 2021 som byggdes av PEAB. Generös tomt som är avgränsad med buskage och staket mot grannen och gaveltomt åt andra hållet. Här bor du insynsskyddad med stor, soldränkt uteplats med grillplats och gräsmatta. Optimalt familjehus med möjlighet till 5 sovrum om så önskas. Vattenburen golvvärme på hela nedre plan. Det nedre planet är den sociala delen med ett stort vardagsrum som är uppdelat som ett L. Detta rum går att bygga om till ett kontor/sovrum om så önskas. Köket bryts av mot vardagsrummet med den fina bardisken så du kan laga mat samtidigt som du är social med gästerna eller familjen som sitter i vardagsrummet. När maten är klar finns det gott om plats för det stora sällskapet att sätta sig vid matplatsen som rymmer upp till 8 personer. Utvändigt har du alla möjligheter att trivas på bästa sätt. På uppfarten och under carporten har du plats för 2-3 bilar och även yta på trädgården både på fram och baksida för barnen att leka eller för den grönfingrade att plantera då det är sol hela dagen på baksidan av huset. På övre plan är det 4 st enskilda rum samt ett badrum med badkar.

Här bor du i ett nybyggt och expansivt område med ett av Täby kommuns bästa lägen som passar hela familjen. Hägerneholm & Ullna Strand och är en helt ny stadsdel i Täby som tillsammans rymmer ca 1200 hushåll. I området finns nyinvigda Hägerneholmsskolan (förskola samt åk 1-6), Förskolan i Ullna och Ullnaskolan (åk 1-6) samt en populär lekplats för barn, Hägerneholmsparken. Invid lekplatsen finns ett torg som erbjuder hårfrisör, yogastudio, MOHV mäklarfirma samt en närbutik som agerar postombud. Också gymmet Fitness 24 seven finns i området samt sats och nordic wellness inom gångavstånd. På gångavstånd finns också Arninge golfklubb och Skavlöten friluftsområde, badplats samt rönningeby.

I närheten finns Arninge centrum som står under utbyggnad av såväl matbutiker, shopping och resecentrum. Roslagsbanan och flertalet bussar stannar längst med E18 och det kommer att byggas en infartsparkering i anslutning. Det finns flera busslinjer som redan idag passerar området. Buss 629 går direkt till tunnelbanas röda linje via Mörby centrum och Danderyds sjukhus och linje 608 tar dig till Humlegården på ca 35 minuter. Buss 604 samt buss 615 tar dig till bland annat Täby centrum.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt anton.zellman@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Kedjehus
Boarea 130 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5
Tomt 306 kvm
Byggnadsår 2021
Pris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Arningetorpsvägen 16A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 130 kvm.

ENTRÉPLAN:

Hall:
Ljus och rymlig entré med klinkergolv. Garderob med skjutdörrar för avhägning. Genomgående golvvärme på nedre plan.

Kök:
Stilrent och rymligt kök. Här erbjuds goda arbetsytor och skåpförvaring. Mörk arbetsbänk, Kyl och frys, diskmaskin, ugn, häll samt mikro. Stor plats för matbord samt goda arbetsytor i vinkel med bardisk mot vardagsrum.

Badrum:
Rymligt badrum på entréplan med tvättmaskin och torktumlare. Hörndusch med vikbara glasdörrar. Wc, handfat med underhängd kommod samt spegelskåp.

Vardagsrum:
Stort och ljust sällskapsrum med egen matdel alternativt ett fjärde sovrum om så önskas. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel. Plats för soffgrupp och matbord. Utgång till fantastisk uteplats i soligt söderläge mot natur. Här kan du avnjuta dag-eftermiddag-och kvällsol.

ÖVRE PLAN:

Sovrum:
Fyra gedigna sovrum där ett av rummen idag disponeras som ett andra vardagsrum/lekrum.

Badrum:
Bostadens andra badrum på övre plan. Helkaklat och stilrent våtutrymme med dusch, handfat och spegelskåp.

Carport:
Carport med plats för 3 bilar samt förråd utomhusredskap.

Byggnad

Typ av byggnad 2-planskedjehus
Fastighet Marklandet 36
Boarea 130 kvm
Byggnadsår 2021
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Grundmur Betong
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2022-10-25
Primärenergital 71

Ekonomi

Taxeringsvärde 2 320 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 2 320 000 kr
Typkod 210, Småhusenhet, tomtmark
Summa inteckningar 3 600 000 kr
Fastighetsskatt 23 200 kr

Tomt

Tomtarea 306 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Parkering Fri parkering på gatan. Se vägskyltar
Parkering Carport och parkering

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Täby Marklandet GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Täby Marklandet GA:2 ändamål: Avloppsanläggning, Grönområden, Övrigt

Planbestämmelser Detaljplan

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan. Se vägskyltar