VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vasagatan 17B

+ Balkong i söderläge!
+ Planerat tillträde i februari 2023!
+ Påkostade materialval!
+ Centralt belägen i Sundbyberg med flertalet kommunikationsmöjligheter i närheten!

Varmt välkommen till Vasagatan och denna smart planerade enrummare på 35kvm med balkong i söderläge. Lägenheten utgör en del av projektet Fabriksparken där påkostade och moderna materialval ligger i fokus och som ger ett rofyllt och varmt uttryck med all den maskinella utrustning som efterfrågas. Fabriksparken är beläget längs med Bällstaån och granne med den prisbelönta Marabouparken. Här blandas tankar om den moderna staden med hantverkskänslan i vackra gamla industribyggnader. Området utgör en ny stadsdel i tre kvarter med bostäder, butiker, kontor och skola - mitt i centrala Sundbyberg. Varje kvarter planeras för att främja ett socialt liv där gårdar och små torg erbjuder möjlighet till kontakt med grannar och närboende.

Restauranger, caféer och butiker ligger bokstavligt talat precis runt knuten. Det centrala läget erbjuder tillgång till all form av kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg, bussar, tvärbana, flygbuss och regionaltåg. För den som vill ha ett större butiksutbud finns både Bromma Blocks och Mall of Scandinavia inom gångavstånd. Närområdet erbjuder fina promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön och för den längre promenaden kan man följa Bällstaån in mot Stockholm. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 35 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2457 kr/mån
Rum 1
Våning 3 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022/2023
Pris 2 695 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Felicia Johansson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 05 08
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nyproducerad enrummare belägen i centrala Sundbyberg!

Planritning

Felicia Johansson

Felicia Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vasagatan 17B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 35 kvm. Kostnadskalkyl
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 35 kvm
Byggnadsår 2022/2023
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

Välkomnande hall bestående av ljust målade väggar i färgen NCS 1002-Y (ljusgrå kulör) som är genomgående för lägenheten. Möjlighet att hänga av sig ytterkläder och skor precis invid ytterdörren och gott om förvaring hittas bakom fyra garderober, ett städskåp samt ett linneskåp.

Kök

Stilrent kök från Vedum i sandbeige kulör med slät lucka, stänkskydd och bänkskiva i ljusbeige kvartskomposit samt diskho i rostfritt stål. Förvaring återfinns bakom över- och underskåp med beslag i rostfritt stål. Maskinparken från Electrolux består av helintegrerad kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, rostfri kombinationsugn, induktionshäll samt spisfläkt.

Allrum

Ljust och öppet allrum med sovalkov där väggar målas i ljusgrå kulör samt golv i borstad enstavsparkett i vitpigmenterad ek från Kährs. Fönster med karm och båge i grå kulör och fönsterbänk i grå kalksten. Från allrummet nås balkongen belägen i söder.

Badrum

Badrum bestående av klinker i ljusgrå/beige granitkeramik med ljusgrå fog och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustad med wc, dusch med glasvägg och detaljer i krom, handfat med sandbeige kommod, vägghängd spegel med infälld belysning samt kombimaskin. Bänkskiva i vit laminat och väggskåp i vit kulör finns ovan kombimaskinen. Vitmålat tak med utanpåliggande spotlights.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 25.1302
Pris 2 695 000 kr föreslagen budstart
Avgift 2457 kr/mån
Kommentar Månadsavgiften inkluderar värme och kallvatten. Utöver månadsavgiften debiteras lägenhetsinnehavaren för hushållsel samt varmvatten efter individuellt uppmätt förbrukning. Även ett obligatoriskt tillägg avseende tv, bredband och telefoni tillkommer.
Andel av årsavgift 0,66234%

Förening

Föreningsnamn Brf T2 Fabriksp
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-5354
Gatuadress Vasagatan 17 A-D
Ort Sundbyberg
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 99
Parkering Garage finns med tillgång till hiss, garaget är en underliggande 3D-fastighet som ägs av Skandia fastigheter och förvaltas av Parkando.
Tv och bredband Multimediauttag i alla rum för TV, data och IP-telefoni, undantaget våtrum, klk.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Fastigheten är ansluten till fjärrvärme, uppvärmning sker via radiatorer med golvförlaga radiatorrör. Fastigheten har ett mätinsamlingssystem för separat debitering av varmvatten och elförbrukning. Ventilationen drivs av ett FTX-system och El är anslutet till jordfelsbrytare, gruppcentral med automatsäkringar finns i respektive bostad.

Till varje bostad tillhör ett förråd placerat i källarplan samt en digitalt låsbar postbox placerad i entrén.

I övrigt finns ett barnvagnsförråd, cykelrum, rullstolsrum, sopsugsanläggning, rum för källsortering samt gemensam tvättstuga.

Dokument

Området

publicSignalfabriken 2Sundybergs IP 2Tornparken

I Sundbyberg bor ni nära kommunikationer och med ett varierat utbud av cafeér, butiker och restauranger. Här når ni också Signalfabriken och Tuletorget som bland annat erbjuder gym Balance och SATS, restaurangen KÄK m.m på promenadavstånd. I Sundbyberg finns det härlig parkmiljö att ta del av - Sundbyberg erbjuder någonting för alla.

Närområde

Sundbybergs Centrum kryllar med matbutiker, restauranger och cafeer. Där finns också gym, bageri, bank och shopping.

Kommunikation

Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Går regelbundet mot Odenplan och T-centralen. Tvärbanan trafikerar mot Solna Station norrut och Alvik samt Sickla Udde söderut.

Parkering

I området råder boendeparkering via Sundbybergs kommun. Avgift för boendeparkering är 600kr/mån.

Övrigt

Barnomsorg: I Sundbybergs Centrum ligger Ängskolan med grundskola från F-9. I närområdet ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6.

Grönområden: Ett par minuters promenad från Sundbybergs Centrum ligger Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan.

Övrigt i närheten: För den motionerande finns Sundybergs simhall med fem simbassänger

Räkna på ditt nya boende