VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Lilla Alby, SUNDBYBERG

Tritonvägen 4

- Balkong i söderläge
- Fönster i två väderstreck
- Stor klädkammare
- Badrum med tvättmaskin
- Förening med god ekonomi
- Nära kommunikationer och serviceutbud

I vackra Lilla Alby saluförs nu denna väldisponerade 2:a på populära Tritonvägen. Här erbjuds en riktigt 40-talspärla i riktigt fint skick. Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck och balkong i insynsskyddat söderläge med sol från tidig morgon till kväll. Fräsch interiör med målade väggar och golv i parkett genom större delen av bostaden. Välkomnande hall med gott om förvaring i rymlig klädkammare. Från hallen nås det tilltagna sällskapsrummet med underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot balkongen. Här finns plats för soffgrupp, hemmakontor och TV-möbel. Intill ligger vilsamt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Rymligt kök med full maskinell utrustning och gott om matlagningsytor. Goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt plats för matbord. Badrummet är stambytt och har installerad tvättmaskin. Detta är det perfekta boendet för singeln såväl som paret som vill bo i naturnära läge med bra kommunikationer och närservice i området.

Perfekt läge i med bara minuters promenad till T-bana Solna Strand, bussar, service, Tuvanparken och trevliga promenadstråk längs Bällstaån. En kort promenad bort ligger Sundbybergs Centrum med matbutiker, restauranger, caféer, gym, bageri, bank och shopping.

Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 54 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3423 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1942
Pris

Ansvarig mäklare
Adam Behrer
Reg. Fastighetsmäklare
0708-19 67 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Signalfabriken 2
Signalfabriken 2
Bällstaån 3
Bällstaån 3
public
public

Planritning

Adam Behrer

Adam Behrer

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tritonvägen 4

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 54 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 54 kvm
Byggnadsår 1942
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

FÖRRÅD

Till bostaden hör nyttjanderätten till ett förråd i källaren.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2023-10-26
Energikonsumtion 123 kWh/m2 år.
Primärenergital 95

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1005
Avgift 3423 kr/mån
Kommentar till avgiften Värme, vatten och kabel-TV.
Driftkostnad 7 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 700 kr
  • Hushållsström: 4 800 kr

Driftkostnaderna är baserade på säljarens uppgift och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 9,1656%
Andel av årsavgift 9,19%

Förening

Föreningsnamn BRF Växthuset 7
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769607-9347
Gatuadress Tritonvägen 4
Postnummer 17263
Ort SUNDBYBERG
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen registrerades 2002 och äger fastigheten Växthuset 7. Föreningen består av 11 bostadsrätter och en lokal med hyresrätt.
Föreningens ekonomi Föreningen har beslutat att höja avgiften med 7 % från och med 1 juli, den annonserade avgiften inkluderar höjningen. Inga ytterligare förändringar finns planerade ( kontrollerat 2024-06-04).
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 11
Antal lokaler 1
Renoveringar 1993- El- och stambyte
1993- Fasadrenovering
1993- Fönsterrutorna byttes till 3-glas
2003/2005- Renovering av tvättstugan
2020- Taket målades om
2021- Radonmätning
2023- Stamspolning
2023- Energideklaration
2024- OVK-Pågående
Parkering Föreningen har en parkeringsplats för närvarande är uthyrd till en medlem. För närvarande ingen kö.
Tv och bredband Tele2 är leverantör, kabel-TV ingår. Bredband tecknas separat.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Gemensamma utrymmen Tvättstuga och cykelrum finns i källaren. Föreningen har utöver detta en innergård med grillmöjligheter.

Dokument

Området

Lilla Alby är en stadsdel i det södra hörnet av Sundbyberg och ett perfekt område att bo i för dig som vill ha lugn och ro men ändå ha nära till service, kommunikationer och stadsliv. Sundbybergs strandmiljö har utvecklats med bostäder och parkområden, bla Tuvanparken som är en mötesplats för alla åldrar. Här finns lekplatser, öppna gräsytor med plats för solbad och picknick, hundrastgård samt upplevelserika blomsterplanteringar. Det är en nyrenoverad park och stommen utgörs av de gamla parkträden. Nya träd har planterats för att säkra att träd även finns för framtiden. Parken har också fått ny belysning som gör området tryggare kvällstid. För dig som gillar långpromenader eller att ta en joggingtur finns det populära stråket längs Bällstaån vidare bort mot Solna strand, Pampas marina och Kungsholmen. I närheten ligger även Marabouparken. Marabouparken har en lång historia och är inte bara en mysig park. Parken inhyser även Marabouparken Konsthall som är en institution för svensk och internationell samtidskonst med en historisk skulpturpark i funktionalistisk stil. I området finns fem förskolor i både kommunal och privat regi. Här ligger också Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6. I närheten finns även Viktor Rydberg med grundskolan och gymnasium. I Sundbybergs Centrum ligger också Ängskolan med grundskola från F-9.

Närområde

I Lilla Alby kan du kombinera grönska och lugnet med stadsliv. En kort promenad bort ligger Signalfabriken och Sundbybergs Centrum med matbutiker, restauranger, cafeer, bageri, bank och shopping. Här finns också flertalet gym i närheten, bl a SATS, Friskis & Svettis, Nordic Wellness samt Crossfit gym.

Kommunikation

Några minuters promenad till Sundbybergs centrum med tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer samt flygbussar. Till city tar du dig från Sundbybergs centrum på ca 10 minuter. Sedan ett par år når även Tvärbanan Sundbybergs centrum. Banan går i en halvcirkel söder, väster och norr om Stockholms innerstad, från Sickla udde via Hammarby sjöstad, Gullmarsplan, Årsta, Liljeholmen, Gröndal, Stora Essingen, Alvik, Ulvsunda, Centrala Sundbyberg och Solna centrum till Solna station.

Övrigt

En bit bort ligger Lötsjön och Råstasjön som erbjuder fina promenadstråk längs vattnet. Vid Lötsjön finns också ett utegym. På andra sidan E18 ligger Ursviks motionsområde med löp- och skidspår samt utegym.