Budgivning pågår

Senaste bud:
3 110 000 kr
Visa historik

Budhistorik

Tidpunkt
Budgivare
Bud
3 110 000
3
24/1 12:10
3 100 000
2
24/1 09:31
3 050 000
1
23/1 14:20
3 000 000
3
23/1 11:50
2 970 000
2
23/1 11:16
2 950 000
1
23/1 11:05
2 910 000
2
23/1 10:50
2 895 000
1
23/1 09:42

Visningar

Söndag 5 Februari KL: 13:00 - 13:45 Öppen visning - Välkommen! Boka
Måndag 6 Februari Ring för bokning!
Boka visning
Ör, SUNDBYBERG

Logdansvägen 12

Balkong i söderläge // Ljusinsläpp i två väderstreck // Grönskande utsikt // Lötsjöparken utanför porten // Gångavstånd till Centrala Sundbyberg och Solna // Nära kommunikationer // Gott om förvaring //

Välkomna till denna ljusa och möjliga femma i gott skick med fönster i två väderstreck och balkong. Bostaden disponeras i dagsläget som 5 rum och kök. Här har ni möjlighet att bo i lugnet med Lötsjöparken precis utanför porten. Bostaden erbjuder ett stort kök med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för middagsbjudningar. Här finns utgången till bostadens balkong i söderläge med utsikt över trädtopparna. Bostadens vardagsrum ger en mysig känsla och erbjuder plats för sällskap. Vidare erbjuds tre sovrum, genomgående hög standard i bostaden, ett allrum som möjligt kontor eller barnrum, bra förvaring i klädkammare och garderober samt helkaklat badrum med goda tvättmöjligheter.

Bostaden är belägen i området Ör precis intill närkommunikationer från Hallonbergen som ger dig smidig access direkt till Solna, Kista och Stockholm city med tunnelbana. Hallonbergen erbjuder flertalet busslinjer och som tar dig till stadsdelar runt om i hela stor Stockholm som Tensta, Vällingby, Sundbybergs Centrum, Karolinska sjukhuset, Karolinska institutet, Stockholms universitet samt Danderyd sjukhus. Hallonbergen är en stadsdel i tillväxtfas, här finns en blandning av restauranger, lokala butiker, skola, förskola och kontor. Vidare erbjuds Örs Rackethall och simhall inom 5 minuters gångavstånd. Precis utanför porten finns härliga grönområden, promenadslingan Råstasjön leder dig bort mot Solna och Lötsjöns promenadslinga leder dig till centrala Sundbyberg, här kan du stanna till på en fika i Gröna stugan, träna på utegymmet eller spela minigolf.

Ett boende som måste upplevas på plats!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 77.7 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3761 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1969
Pris 2 895 000 kr Föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Sofia Oscarsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 00 97
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Melissa Scholz
Reg. Fastighetsmäklare
070-45 39 883
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Möjlig 5:a med balkong i soligt läge!

Planritning

Sofia Oscarsson

Sofia Oscarsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Logdansvägen 12

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 77.7 kvm. Förvaltarens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 77.7 kvm
Byggnadsår 1969
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Välkomnande hall med två garderober och tillgång till bostadens klädkammare. Hallen har vita väggar och fint parkettgolv.

KLÄDKAMMARE

Bostadens klädkammare erbjuder gott om förvaring. Här finns vita väggar med parkettgolv.

ALLRUM

Allrummet disponeras i dagsläget som ett barnrum och ligger intill sovrum 1. Här finns plats för både säng, skrivbord samt förvaring. Rummet är har vita väggar med parkettgolv.

SOVRUM 1

Här finns plats för både säng, skrivbord och en större garderob. Rummets stora fönster ger gott om ljusinsläpp och en vacker utsikt mot den lummiga bakgården.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet erbjuder sällskapsdel med plats för både soffgrupp och tv. Väggarna är målade i vitt och golvet i parkett. Rummet är avgränsat med modern industrivägg som skiljer sig till sovrum 2.

SOVRUM 2

Detta sovrum har stora fönsterpartier som täcker hela långväggen och skänker rummet gott om ljus med utsikt mot den lummiga bakgården. Här finns plats för både dubbelsäng och förvaring. Väggarna i vit nyans och golvet i den genomgående parketten.

WC

Här finns wc och kommod med vitt porslinshandfat samt spegelskåp med belysning. Fina vita väggar och svart klinker golv.

KÖK

I köket finns plats för både matsal till större sällskap och gott om arbetsyta för den matlagningsglada. Väggarna i matsalen pryds av en modern mörkblå färg som delas av vid arbetsbänk i svart granit med vitt kakel samt vita köksskåp och luckor, golv i genomgående parkett.

BADRUM

Här erbjuds ett fullutrustat badrum med tvättmaskin, förvaring i överskåp, badkar, wc, vitt porslinshandfat med kommod, handdukstork och spegelskåp samt spotlights i tak. Väggarna pryds i vitt kakel och ljusgrått klinkergolv.

BALKONG

Balkongen rymmer plats för utemöblemang efter tyckte och smak. Här finner du balkongen i söderläge som blickar ut över trädtopparna.

SOVRUM 3

Detta sovrum erbjuder plats för både säng, förvaring och arbetsplats. Här är väggarna vitmålade och golvet pryds av parkett.

FÖRRÅD

Tillgång till att hyra förråd via föreningen.

DISPONERING

Lägenheten är registrerad som 3 rum och kök men disponeras i dagsläget som en 5 rum och kök.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 38
Pris 2 895 000 kr Föreslagen budstart
Avgift 3761 kr/mån
Kommentar till avgiften Andel av årsavgift har efterfrågats men ej erhållits
Driftkostnad 7 416 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 416 kr
  • Hushållsström: 6 000 kr

Driftkostnaderna är baserade på schablonvärde, dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Andel i förening 0,47425%
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Andel av årsavgift har efterfrågats men ej erhållits

Förening

Föreningsnamn Brf Logen i Ör
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769631-5782
Gatuadress Logdansvägen 12
Postnummer 17442
Ort SUNDBYBERG
Epostadress epost@logenbrf.se
Hemsida logenbrf.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Logen i Ör är en äkta förening som består av 270 lägenheter varav 49 st är hyresrätter. Föreningen har också 23 st lokaler uppdelat på flera hus enligt årsredovisning 2021. Föreningen ombildar hyresrätter löpande vilket genererar goda intäkter för föreningen. Huset är byggt mellan 1969-1970 och föreningen äger marken.

Delat ägandeskap godkänns.
Juridisk person godkänns ej.

Föreningen har en kommande avgiftshöjning i februari 2023 om 6 % (information hämtad från hemsidan, senast uppdaterad 2022-11-23).
I avgiften ingår värme och VA.
Äger föreningen marken Föreningen äger marken
Antal lägenheter 270
Antal hyresrätter 49
Antal lokaler 23
Renoveringar Utförda renoveringar
2022 - Ny sopsug
2021-2024 - Fasadrenovering
2021 - Stambyte färdigt
2020-2022 - Ventilation
2020 - Takrenovering samt byte av krönplåtar på tak
Nya värmepumpar
Renovering och byte av takfläktar

Planerade renoveringar
2023 - Garagerenovering på Örsvängen 6A och 6B för 197 garageplatser - planeras vara klart under hösten.
2023 - Föreningens festlokal renoveras.
2025-2026 - Fönsterrenovering

Föreningens trädgård sköts regelbundet med upphandlad leverantör.
Parkering Parkering Föreningen har totalt 263 st parkeringsplatser fördelat på 197 garageplatser varav 66 uteplatser. De vanliga garageplatserna kostar för närvarande 600 kr/mån. Burplats kostar för närvarande 750 kr/mån. Pga renovering är garageplatserna ej tillgängliga förrän 2022-2023. Därefter kommer det finnas lediga platser att ansöka, prishöjning på garage och parkering kan förväntas under 2023. När renoveringarna är klara räknar föreningen med att kunna tilldela alla i kön en parkeringsplats.
Tv och bredband TV och bredband Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät där möjligheten att beställa tjänster till TV, bredband och telefoni finns via bl.a. Telia, Bahnhos, Bredbandsbolaget, Viasat m.m.
Överlåtelseavgift 1233 kr
Pantsättningsavgift 493 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen har både ett gemensamt cykelrum och barnvagnsrum. Vidare erbjuds plats på gården för grillning, möjlighet till odling samt flera lekplatser. Föreningen har också en egen lokal för snickerier och 5 st skyddsrum.

Tvättstuga
Tvättstugan är belägen på gården i egen byggnad. Där finns 12 TM, 5 TT, 6 TS och 5 manglar.

Soprum/Återvinning
Föreningen har 5 st sopsugsstationer på gården som används till hushållsavfall, där finns även separat matavfall. Här finns även en miljöstuga på gården som är till för sortering av papp, plats, glas, metallförpackningar, elektronik, ljuskällor, batterier samt insamling för kläder. En gång per månad har föreningen en sopbil som tar emot grovavfall som tex möbler.

Dokument

Området

Barnomsorg, skola Hallonbergen har många bra grundskolor i närheten. Duvboskolan bedriver skolverksamhet från åk F-6. Kulturama grundskola har klasser från åk 4-9. Här finns även Hallonbergens kulturverksamhet Aggregat till 15-25 åringar med öppna verkstäder, ateljéer, danssalar, musikstudio m.m. att jobba självständigt utan kostnad. Grönområden Lötssjön och Råstasjön ligger precis utanför porten med promenadslingor som tar dig till både Solna med Mall of Scandinavia och Freinds Arena samt Centrala Sundbyberg. Där kan du ta härliga promenader och fika på Gröna stugan vid Lötsjön.

Närområde

Vid Enköpingsvägen ligger en stor Coopbutik. Bara ett par stationer med bussen tar dig till också Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis.

Kommunikation

Hallonbergen har en tunnelbanestation på den blåa linjen som snabbt tar dig till Solna Centrum, Kista Centrum, Stockholm city. Från Hallonbergen Centrum går ett flertal bussar mot Tensta, Vällingby, Sundbybergs Centrum, Karolinska sjukhuset, Karolinska institutet, Stockholms universitet samt Danderyd sjukhus.

Räkna på ditt nya boende