VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Storuman tätort med närområde, Storuman

Bultvägen 5

SNART TILL SALU! Välkommen till Bultvägen 5! Ett trevligt och välplanerat Dalahus i två plan med suterräng. Bostaden har hela fem sovrum, två allrum (ett på vardera plan), badrum på båda plan, tvättstuga, bastu samt matkällare och goda förrådsutrymmen. En nybyggd balkong att ta en kaffe på med fin utsikt som sträcker sig långväga. Ett lugnt och barnvänligt området med trevliga grannar. Förskolan ligger endast en stenkast härifrån. Tomt med mycket yta för ben med spring i, både två- och fyrbenta. Dessutom är det fritt bakom tomten med skogen som närmsta granne. På tomten står också ett fristående, isolerat garage med carport samt två rastgårdar med varmbonad koja samt med indragen el. Nära till centrum, skola, skoterled och skidbacke. Mer information och bilder kommer. Intressant? Önskas en förhandsvisning? Kontakta mäklaren.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 138 kvm + 62 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 7 varav 5 sovrum
Tomt 1152 kvm
Byggnadsår 1974
Pris 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

SNART TILL SALU! Tvåplans villa i barnvänligt kvarter!

AnnaG Digitalt visitkort
AnnaG Digitalt visitkort
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bultvägen 5

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 7 varav 5 sovrum
Boarea 138 kvm. Taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansvilla i suterräng
Fastighet Spiken 6
Boarea 138 kvm
Biarea 62 kvm
Byggnadsår 1974
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Betong
Fasad Tegel och panel
Fönster 2-glas
Bjälklag Trä och betong
Tak Tegel
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2024-04-09
Energikonsumtion 134 kWh/m2 år.
Primärenergital 65

Ekonomi

Pris 695 000 kr
Taxeringsvärde 383 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 49 000 kr
  • Småhusbyggnad: 334 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 334 000 kr
Värdeår 1974
Summa inteckningar 190 600 kr
Fastighetsskatt 2 872 kr
Driftkostnad 43 120 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 22 661 kr
  • Vatten/avlopp: 4 410 kr
  • Försäkring: 4 465 kr
  • Renhållning: 2 473 kr
  • Hushållsström: 9 111 kr

Årsförbrukningen för fjärrvärmen ligger på 23 378 kWh, Skellefteå Kraft. Kostnaden för detta ligger under rubriken 'Uppvärmning'. Under posten 'El' ligger fasta och rörliga kostnader: fasta 6 159 kr, rörliga 2 952 kr. Renhållning, 14-dagars tömning.

Tomt

Tomtarea 1152 kvm
Tomttyp Trädgård

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Stadsplan (1974-02-08)

Dokument

Området

Storuman (på sydsamiska Luspie, på umesamiska Lusspie) är en kommun ligger vid Umeälven i Lappland (Västerbottens län); 7 304 km², 5 826 invånare (2020). Geografiskt ligger Storuman strategiskt placerad, mitt i navet mellan två europavägar, E12 och E45 och två järnvägar. Storuman och Hemavan Tärnaby har bra kommunikationer både från norrlandskusten, Nordnorge och de södra delarna av Sverige. Centralort är tätorten Storuman. Kommunen ligger i den södra delen av landskapet Lappland, närmare bestämt i den del som historiskt har kallats Lycksele lappmark och gränsar till Norge. I Sverige gränsar kommunen till kommunerna Sorsele i norr, Lycksele i öster och Vilhelmina i söder, alla i Västerbottens län. I Norge gränsar den till kommunerna Hattfjelldal och Hemnes i väster och Rana i nordväst, samtliga tre i fylket (länet) Nordland i regionen Nordnorge. I västra delen av kommunen finns en högfjällsterräng, vilken övergår i en lägre förfjällsterräng. I öster övergår förfjällsterrängen i ett skogslandskap med sjö- och myrrik bergkullterräng. Längst i norr finns Vindelfjällen. Skogsnäringen har under lång tid varit betydelsefull för det lokala näringslivet men kommunen har också betydande vattenkraft och stora förekomster av malm.

Kommunikation

De två europavägarna E12 (Blå vägen) och E45 går genom kommunen och möts i Storuman-Stensele. Väg 73 (Krutfjellsvägen) ansluter vid Trofors och går via Hattfjelldal till Tärnaby.
Inlandsbanan och Tvärbanan möts i Storuman-Stensele. En ny omlastningsterminal färdigställdes där i början av 2010-talet. Reguljär flygtrafik till och från Stockholm-Arlanda bedrivs vid flygplatsen Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen är viktig för turismen i kommunen, men även för norska resenärer. Flygplats finns även i Storuman, denna har dock saknat reguljär trafik sedan 2010.
Storuman ligger längs med E45 och E12 samt vid Inlandsbanan, som där sammanknyts med tvärbanan från Hällnäs.
En internationell turistväg Blå vägen (Norge - Sverige - Finland - Ryssland) går via Storuman.
Med bil och buss åker du E12 längs med ”Blå vägen”. Den går ifrån Umeå, längs med vackra Umeälven till Storuman, vidare väster ut till Hemavan Tärnaby, Mo i Rana och slutar i Nesna längst ut vid Atlantens kust.
För den som kommer till Storuman med buss eller inlandsbanan och vill resa omkring i bygden, finns möjlighet att boka hyrbil.

Boka flygbiljetter med Amapola flyg, som trafikerar Hemavan Tärnaby Airport, South Lapland Airport, Lycksele flygplats och Arvidsjaur Airport. Det finns även möjlighet att nå Storuman via flygplatsen i Umeå, dit kan man flyga med både SAS & Norwegian från Arlanda.

Räkna på ditt nya boende