VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Gröndal - Gröndals strand, STOCKHOLM

Storsegelvägen 4, 3 tr

Med ett härligt läge intill Mälarens vatten finner ni nu denna välplanerade och ljusa tvåa i populära Brf Balneum. Här bjuds ni på genomtänkta och exklusiva materialval, stor balkong i insynsskyddat sydvästläge samt badbrygga på badrocksavstånd. Bostaden har social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett generöst sovrum med gott om förvaring. Du når balkongen från båda rummen vilket bidrar till en fantastisk rymd och känsla av att ute och inne möts.

En förening med fantastiska gemensamma tillgångar som spa med pool och bastu, egen brygga med badstege samt båtplatser. Flertalet parkeringar och garage i huset med hiss som går hela vägen ner. Smart funktion med kylar för matvaruleveranser.

Här bor du med ett optimalt läge där vackra Gröndals centrum nås inom bekvämt promenadavstånd - här finner ni all nödvändig service samt tvärbanan. Ni bjuds samtidigt på flertalet badplatser och gröna skogspartier inpå knuten. Området är vackert året om och erbjuder rekreationsmöjligheter för alla åldrar och intressen. Thelins bageri och ett modernt gym finner ni endast ett par kvarter bort.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 54 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2984 kr/mån
Rum 2
Våning 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2018
Pris Fås på begäran

Ansvarig mäklare
Sofie Sporron Fd Vikström
Reg. Fastighetsmäklare
0709-90 34 44
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Ett boende utöver det vanliga!

03 Fotograf Annci Gustavsson YTAcreative
03 Fotograf Annci Gustavsson YTAcreative
Föreningens egna båt- och badbrygga.
Föreningens egna båt- och badbrygga.
Föreningens båt (säljaren bild)
Föreningens båt (säljaren bild)

Planritning

Sofie Sporron Fd Vikström

Sofie Sporron Fd Vikström

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Storsegelvägen 4, 3 tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 54 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3

Byggnad

Boarea 54 kvm
Byggnadsår 2018

Rum

Interiör

Lägenheten går i ljusa, naturliga färgtoner med ett vackert genomgående parkettgolv.

Kök

Platsbyggt kök med exklusiva materialval unika för detta projekt. Väldisponerat med öppna hyllplan, skåp och praktiska lådsystem. Sobra mörkgrå luckor. Generösa arbetsytor på bänkskiva i ljus terazzo. Integrerad diskmaskin och kyl/frys. Spishäll och ugn från Bertazzoni. Överliggande fläkt. Plats för större matbord för 4-6 personer invid det stora fönsterpartiet.

Vardagsrum

Lättmöblerat med gott om plats för soffa, mediemöbel samt övrigt möblemang.

Sovrum

Ljust och mycket rymligt sovrum med perfekt förvaringslösning i flertalet garderober. Här inryms dubbelsäng, byråer samt sängbord.

Badrum

Lyxigt badrum med dusch bakom glasvägg. Vacker sandfärgad sten pryder golv och väggar. Ni finner här: vägghängd wc, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare med överliggande avställningsytor. Ni bjuds även på komfortvärme, handdukstork, infällda spotlights och flera badrumsskåp.

Hall

Välkomnande hall med plats för avhägning samt skoställ. Vidare in finns plats för flertalet garderober alternativt kontorsplats.

Energideklaration

Utförd Ja, 2021-01-13
Primärenergital 82

Ekonomi

Lägenhetsnummer B1301
Avgift 2984 kr/mån
Driftkostnad 5 640 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 640 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,499%

Förening

Föreningsnamn Brf Balneum
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769629-9515
Gatuadress NABO 26524 FE 258
Postnummer 10569
Ort Stockholm
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består av 135 bostadsrätter. Storsegelvägen har sex portar: 2, 4, 6, 8, 10 och 12. Huset är byggt av fastighetsföretaget Genova och stod färdigt 2018.
Föreningens ekonomi Föreningen har god ekonomi. Inga beslutade avgiftsförändringar, men en höjning inför årsskiftet diskuteras.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 135
Parkering Föreningen har parkeringsplatser i garaget, under tak på baksidan och ute på innergården. Parkeringsbolaget Apcoa hanterar kösystemet och hyr ut parkeringsplatserna åt föreningen. I föreningen finns totalt 99 parkeringsplatser varav 60 p-platser utomhus och carport och 39 p-platser i garage. Platserna kostar 1100-1700 kr/mån.

Vid besök som vill använda någon av föreningens tre besöksparkeringar så behöver man ett digitalt p-tillstånd som är giltigt i fyra timmar.
Tv och bredband Telenor är leverantör av TV, bredband och IP-telefoni för föreningen. Föreningen har tecknat en gruppanslutning för bredband (fiber) hastighet 100/100 Mbit, ett grundutbud för TV (T1 bas) samt mini IP-telefoni. Se Telenors hemsida för exakt antal kanaler som ingår.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Gemensamma utrymmen På Storsegelvägen 12, plan -1, finns medlemmarnas relaxavdelning med pool och bastu.

I anslutning till varje entré finns ett barnvagnsrum. I varje barnvagnsrum finns en matkyl för hemleverans av matkassar. Dörren öppnas med tagg eller kod. Koden är samma som till entrén.

Utanför varje port finns cykelparkeringar för cyklar som används regelbundet. Även på husets baksida finns en cykelparkering. På Storsegelvägen 4, plan -1, finns ett gemensamt cykelrum som nås via garaget.

Föreningens brygga ligger nedanför parkeringen på husets baksida. Alla medlemmar har tillgång till bryggan. Det finns sju båtplatser som hyrs ut till medlemmar. Vill du ställa dig i kö till en båtplats, kontakta styrelsen. För närvarande fullt men ej någon kö. Kostnad ca 4 000 kr / år.

Medlemmarnas gemensamma båt ligger vid föreningens brygga. Båten kan användas av den som har dokumenterat förarbevis och till en kostnad av 500 kronor per säsong. Läs mer om båtmodell här: https://www.isloep.se/snipa-735/
Övrigt Överlåtelse- samt pantsättningsavgift får tas ut enligt stadgar.

Dokument

Området

Stadsdelen är grön och lummig och har ett stort utbud av både service och vackra stråk med möjligheter till promenader, joggingrundor och fika. Det finns både klippbad och strandbad i området och för den båtintresserade finns möjlighet till båtplats. Förskola och gym finns i grannfastigheten. Kommunikationerna är goda med busshållplats för linje 133 endast ett par hundra meter från huset. Genom Gröndals centrum går tvärbanan mot Alvik, Solna och Sickla Udde. Från Gröndal går det även en rad busslinjer bl.a. 133 mot Liljeholmen och Ekensberg, 152 till Älvsjö och Bromma flygplats och 161 till Bagarmossen via Älvsjö station. Från Liljeholmen tar du dig med T-banan, röda linjen, till T-centralen på 10 minuter. I närheten ligger Gröndalsskolan, FK - Åk 5, vackert belägen vid Mälaren och mycket omtyckt av föräldrarna.

Närområde

Gröndals centrum ligger på bekvämt promenadavstånd. Gröndals centrum erbjuder bland annat matbutiker, konditori, djuraffär, gym, vårdcentral, försäkringskassa, folktandvård, post, apotek och bibliotek. Större modern galleria vid Liljeholmen med att vad ett centrum bör kunna erbjuda och kort väg in till Stockholm city.

Kommunikation

Tvärbana och flera busslinjer. Vid Liljeholmen eller Alvik går T-bana.

Parkering

Parkeringsplats går att hyra genom föreningen. Separat kö.