Hammarby Sjöstad, STOCKHOLM

Heliosgatan 16C

Välkommen till denna välplanerade fyra med öppen planlösning, tre sovrum, två badrum och en balkong i härligt söderläge. Bostaden stod redo för inflyttning så sent som 2020 och erbjuder således ett modernt, bekvämt och ytterst tilltalande boende för hela familjen.

Området erbjuder bra kommunikationer med tvärbanan som går mellan Hammarby Sjöstad till Solna Centrum via Alvik och Gullmarsplan och Liljeholmen samt busslinjerna 71 (Slussen), 74 (Södra station) och 96 (nattbuss). Den avgiftsfria färjan Lotten går till Barnängen på Södermalm där buss 2, 55, 66 och 76 stannar. Finns även båttrafik mellan Hammarby Sjöstad och Nybrokajen.

Försäljning är planerad till sensommaren men varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Ansvarig mäklare:
Samuel Söderling
samuel.soderling@mohv.se
0766-455724

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 108 kvm
Avgift 5484 kr/mån
Rum 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2017-2020
Pris

Ansvarig mäklare
Samuel Söderling
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 24
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

MODERN GAVELFYRA OM 108 KVM I HJÄRTAT AV SJÖSTAN!

Planritning

Samuel Söderling

Samuel Söderling

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Heliosgatan 16C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 108 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 108 kvm
Byggnadsår 2017-2020
Uppvärmning Bergvärme + Fjärrvärme
Ventilation Tempererad FTX-ventilation med värmeväxling
Övriga byggnader Till varje lägenhet hör ett förråd placerat i fastighetens garageplan

Ekonomi

Lägenhetsnummer 160603
Avgift 5484 kr/mån
Kommentar inkl. VA (kallvatten), värme
Andel i förening 0,84493%

Förening

Föreningsnamn Brf The Village Sthlm 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769634-8783
Gatuadress Heliosgatan
Epostadress styrelsen@brfthevillagesthlm2.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf The Village Sthlm 2 är belägen i Hammarby Sjöstad och innehar fastigheten Godsvagnen 12 med äganderätt. Föreningen har totalt 154 lägenheter fördelade på Heliosgatan och Heliosgången. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Simpleko.
Föreningens ekonomi Inga planerade avgiftsförändringar (kikat med föreningen 22/6-22)
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 154
Antal lokaler 2
Renoveringar Eftersom fastigheten är nybyggd finns inget större underhåll planerat inom de närmaste fem till tio åren
Parkering Garaget är en gemensamhetsanläggning mellan de två bostadsrättsföreningarna i The Village STHLM. 90 garageplatser för bil och 8 mc-platser samt några mopedplatser. Möjlighet till laddning av elbil ingår i samtliga platser. Ladduttaget är av Typ 2 och stödjer laddning med upp till 22 kW. Garageförvaltare är Parkona. Förvaltare ansvarar helt för kö och avtalsskrivning. Kö-ordning efter datum för förhandsavtal, eller tillträdesdatum i det fall lägenheten överlåtits. Kostad ca 1900 kr/mån.
Tv och bredband Bredband via fiber debiteras lägenhetsinnehavaren med 205 kr/mån (obligatoriskt tillägg). Fiberanslutningen är från Ownit Bredband via Stokab (100/100 Mbps) och går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats På innergården finns det gemensamma uteplatser, planteringslådor, lekplats samt cykelställ.
Gemensamma utrymmen Cykelplatser anordnas på gård och i cykelrum i anslutning till varje trapphus. Förvaring för barnvagnar och rullstolar finns i anslutning till varje trapphus.

Ovan varje trapphus (utom Heliosgatan 16 A) finns det en gemensam takterrass. I anslutning till de gemensamma terrasserna ovan Heliosgatan 16 B/C finns en Lounge med matlagningsmöjligheter. Vid övriga terrasser finns mindre Lounger med mindre pentry/ho med vatten.
Övrigt Fastigheten är registrerad för certifiering enligt Svanen vilket gör att boende i Brf The Village är kvalificerade för gröna bolån hos de flesta bankerna. Därmed har de boende möjlighet att få en rabatterad bolåneränta.

Dokument

Området

Ett exklusivt boende i marin miljö, ett stenkast från hjärtat av Södermalm. Hammarby Sjöstad har innerstadens alla fördelar med bra kommunikationer, all tänkbar service och nöjen. Här finns ett fyrtiotal restauranger, Systembolag, konditorier, välsorterade mataffärer, ett flertal butiker, skönhetssalonger, frisörer och hunddagis. Därtill finns fina Anders Franzéns park, ett stort antal träningsanläggningar, Actic, Puls & Träning, Löparboxen och SATS. Promenadbryggor längs vattnet, vassområde med rikt fågelliv utanför huset. Sjöstaden Kajak driver verksamhet med uthyrning och kurser i Sjöstaden. I området ligger Ekbacken med ett av de finaste ekskogsbestånden i Stockholm. Här finns även en stor lekplats för barn i alla åldrar. I närområdet finns ett stort utbud av motionsanläggningar för inomhus- och utomhusaktiviteter. De närliggande strövområdena och Nackareservatet inbjuder till möjligheter såsom utflykter, bad, joggingturer, cykling och, på vintern, längdskidåkning. Hammarbybacken ger möjlighet till utförsåkning för vuxna och barn vintertid, med after-ski på kvarterskrogen Göteborg.

Närområde

Det finns flera butiker som Coop, Lidl, ICA Supermarket, Magnus Johansson Bageri, Konditori och Systembolaget och Carnegiebryggeriet som är både bryggeri och restaurang.

Kommunikation

Området erbjuder bra kommunikationer med tvärbanan som går mellan Hammarby Sjöstad till Solna Centrum via Alvik och Gullmarsplan och Liljeholmen samt busslinjerna 71 (Slussen), 74 (Södra station) och 96 (nattbuss). Den avgiftsfria färjan Lotten går till Barnängen på Södermalm där buss 2, 55, 66 och 76 stannar. Finns även båttrafik mellan Hammarby Sjöstad och Nybrokajen.

En ny tunnelbaneuppgång kommer byggas i Luma, vid Hammarby allé i Hammarby sjöstad, med möjlighet till omstigning till tvärbanan. Stationen kommer att ligga cirka 40 meter under markytan, ungefär som Östermalms tunnelbanestation idag. Resenärerna tar sig till och från plattformen med vanliga rulltrappor och hissar.

Övrigt

För den shoppingsugne finns Sickla köpkvarter (www.sickla.se) med ett stort utbud av affärer, restauranger och Dieselverkstaden (www.dieselverkstaden.se). Dessutom kan man med färjan M/S Emelie enkelt ta sig in till centrala Stockholm (Nybrokajen) eller Djurgården (Gröna Lund). Med den avgiftsfria färjan Lotten och Lisen når du enkelt Södermalm med dess nöjesutbud och puls.

Räkna på ditt nya boende