VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Hagastaden, Stockholm

Hagaesplanaden 80, vån 9

Säljs på ritning med tillträde från 14 september!

Högt och fint gavelläge mot parken med balkong!
När du kliver över tröskeln till ditt egna hem i stan kommer de rejält tilltagna fönstren i kombination med den generösa takhöjden göra att lägenheten direkt känns inbjudande, ljus och luftig. Balkongerna mot Hagaesplanaden och Hälsingegatan vetter ut så att du ser gröna träd och människor i rörelse när du slår dig ner och spanar lite. Fastän du är mitt i stan känns bruset avlägset. Allt är bekvämt och genomtänkt i minsta detalj, som gjort för att trivas i. Själv, med familjen eller tillsammans med vännerna.

Lägenheterna är moderna och möter de höga krav som boende i området ställer. Bland annat har lägenheterna gott om förvaring. Stor vikt har också lagts på de gemensamma ytorna där det sociala rummet vardagsrum-kök är hemmets varma hjärta.

Läget i Hagastaden löser mycket av livspusslet. Här har du nära till allt!
Kommunikationer, butiker, uteliv och träning. Med många förskolor och skolor i området har barnen alltid nära till kompisar. Och en skön promenad bort väntar Hagaparken, sommar som vinter, med natur, motionsspår, tennisbanor och båtklubbar.

Kvarteret Haga Boulevard består av två hus, ett gemensamt garage, en gemensam innergård samt två bostadsföreningar - Brf Haga Boulevard och Brf Haga Venue. I kvarteret finner du allt från mindre, kvadratsmarta lägenheter till femrummare men också flexibla planlösningar och fyror med uthyrningsdel.

Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad.

I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent.

Området växer fram:
-Garaget som blir Stockholms största har delvis öppnat
-Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klar hösten 2023.
-Parken framför byggnaden beräknas vara klar i början av 2024.
-Tunnelbanan kommer vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden.
- Hela området kommer vara helt klart 2030.

Läs mer området på Stockholmstads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 84 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4776 kr/mån
Rum 4
Våning 9
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2023
Pris 8 295 000 kr / Bud

Ansvarig mäklare
Tomas Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
0733-71 27 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

fasad gard

fasad
fasad
gard
gard

Planritning

Tomas Andersson

Tomas Andersson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hagaesplanaden 80, vån 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 84 kvm. Enligt ritning
Hiss Ja

Se bifogad rumsbeksrivning.

Byggnad

Boarea 84 kvm
Byggnadsår 2023
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader Källarförråd.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-1903
Pris 8 295 000 kr / Bud
Avgift 4776 kr/mån
Kommentar till avgiften Värme, kallvatten. Inklusive den treåriga räntegarantin från Nordr. Skulle ingen räntegaranti finnas hade månadsavgiften varit 5 637 kr.
Driftkostnad 13 464 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 784 kr
  • Hushållsström: 7 932 kr
  • Övrigt: 2 748 kr

Andel av årsavgift 0,9714%

Förening

Föreningsnamn Brf Haga Boulevard
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769635-1217
Gatuadress c/o NORDR SVERIGE AB BOX 3024
Postnummer 16903
Ort Solna
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken ja
Antal lägenheter 128
Antal lokaler 2
Parkering Garaget är en samfällighet/gemensamhetsanläggning med bostadsrättsföreningen tvärs över innergården. I garaget kommer det för boende i Haga Boulevard att finnas 51 garageplatser varav 15 platser har möjlighet till laddning av el/elhybridbil. Fördelning av platser sker efter tid för avtalsskrivning. Max en plats per lägenhet. Hyresavtalet tecknas separat med bostadsrättsföreningen. Kostnad för parkeringsplats är 3 000 kr/mån samt 3 250 kr/mån för parkeringsplats med laddstolpe. Kostnad för elförbrukning tillkommer. Parkering finns även i Stockholm stads garage. https://www.stockholmparkering.se/aktuellt/byggprojekt/p-hus-hagastaden/
Tv och bredband Gruppanslutet till fiber
Gårdsplats Landskapsarkitekter från Topia har skapat en trivsam grön gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap. Gården och dess faciliteter delas i en gemensamhetsanläggning med bostadsrättsföreningen över gården.
Gemensamma utrymmen Cykelförråd finns i anslutning till trapphusen. Varierande
antal platser per trapphus. Barnvagns- och rullstolsrum
finns i anslutning till trapphusen.

I bostaden finns källsorteringsmöjligheter. Bostadsrättföreningen
är ansluten till Hagastadens gemensamma
sopsugsanläggning. Sopsug med nedkast
vid respektive entré. I sopsugen sorteras restavfall,
matavfall och returpapper. Resterande fraktioner
sorteras i källsorteringsrum mot Lise Meitners Gata.
Övrigt Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad.

I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent.

Dokument

Området

Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Vid Torsplan finner du flera livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket samt nära till populära SATS Torsplan. SATS har en 110 meter lång löparbana på taket, där du kan träna med utsikt över hela Stockholm. Skolor i närområdet är Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Odenplans pendeltågstation ligger bara några minuter bort från Hagastan vid rondellen på Vanadisplan och det finns goda busskommunikationer i området. Här kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att passera som ska gå mellan Odenplan och Arenastaden, beräknas vara klart 2027/2028. -Garaget som blir Stockholms största öppnar preliminärt februari 2022. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2023. -Parken framför bostaden beräknas vara klart i början av 2024. - Hela området kommer vara helt klart 2030.

Räkna på ditt nya boende