Hagastaden, STOCKHOLM

Emmy rappes gata 3, vån 11

Varmt välkommen till denna fina tvåa i Kvartetten!

Denna bostad är belägen på elfte våningen i ett trevligt gavelläge. Optimalt planerad tvåa med exklusiva materialval, fönster från golv till tak och en röd tråd genom hela bostaden. Det är plats för en dubbelsäng i sovrummet, gott med förvaring i form av platsbyggda garderober samt ett fullt utrustat kök.

Lägenheten går att hyra ut förutsatt att föreningens riktlinjer för uthyrning följs och inte kortare än tre månader. Detta står med i upplåtelseavtalet och kommer ej att kunna regleras under tid. Ekonomin i föreningen är en av de bästa när du jämför med andra föreningar i Hagastaden.

På uppdrag av Byggnadsfirman Wallin Bostad har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Föreningen har ett gym som alla föreningens medlemmar får använda, samt ett samarbete med hotellet Elite Carolina Tower där medlemmarna får rabatt på rum.

Området växer fram:
-Garaget har öppnat och har infart mellan husen i Kvartetten, alla platser är utrustade med laddning för el-bil.
-Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klar hösten 2023.
-Parken framför byggnaden beräknas vara klar i början av 2023.
-Tunnelbanan kommer vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden.
- Hela området kommer vara helt klart 2030.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 40.4 kvm
Avgift 2381 kr/mån
Rum 2
Våning 11 av 12
Hiss Ja
Byggnadsår 2020
Pris 4 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sara Tegnér
Reg. Fastighetsmäklare
0733-71 27 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Kvadratsmart tvåa i gavelläge.

kok-matplats detaljer badrum hall port

kok-matplats
kok-matplats
detaljer
detaljer
badrum
badrum
hall
hall
port
port

Planritning

Sara Tegnér

Sara Tegnér

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Emmy rappes gata 3, vån 11

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 40.4 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 40.4 kvm
Byggnadsår 2020
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme samt ventilation genom FTX
Ventilation Mekanisk till- och från luft (FTX)
Övriga byggnader Gym, barnvagnsrum, leveransrum.

Rum

Entré

Ljus entré där du möts av ett genomgående grålaserat ekgolv i enstav. Plats för avhängning av ytterkläder samt en garderob och ett städskåp där det finns plats för förvaring.

Badrum

I anslutning till entrén finner du exklusiv dusch/wc. Terrazzomönstrade klinkerplattor på vägg och golv skapar ett harmoniskt badrum. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.
Utrustad med kommod, badrumsskåp samt kombinerad tvätt och torktumlare.

Kök

Kök från Vedum. Dess varma ton och sandbeigea kulör skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Fullt utrustat kök med vitvaror från Siemens i form av induktionshäll, inbyggd kombiugn med microvågsugn, helintegrerad kyl, frys samt diskmaskin.

Vardagsrum

Här får du plats med ett mindre matbord och soffmöblemang. Med fönster från golv till tak skapas ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående grålaserat ekgolv i enstav samt ljusa väggar. Lamsystem installerat under kornischerna vid fönstret. Förvaring i form av platsbyggda garderober.

Sovrum

Trevligt sovrum med plats för dubbelsäng. Platsbyggda garderober med bra plats för förvaring.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2:2101
Pris 4 495 000 kr utgångspris
Avgift 2381 kr/mån
Kommentar Uppvärmning, kallvatten.
Driftkostnad 10 380 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 4 800 kr
  • Hushållsström: 3 120 kr
  • Övrigt: 2 460 kr

Övrigt står för ett obligatoriskt tillägg för bredband/TV från Comhem.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,7298%

Förening

Föreningsnamn Brf Kvartetten 1 i Hagastaden
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769634-4840
Gatuadress Emmy Rappes Gata 3
Postnummer 11368
Ort Stockholm
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Antal bostäder
128 st i etapp 1

Området
Vasastaden växer åt nordväst. De höga husen står tätt och bildar en ny del av Stockholms skyline. Tunnelbanan kommer att stå färdig år 2025. Området kommer då att inrymma 50.000 arbetsplatser och 6.000 bostäder.


Läge i området
Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. De första två husen som byggs, Sopranen och Tenoren, ligger längst väster ut.

Husen
På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden.

Inredning och materialval
Metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket. De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.

Service och tjänster
Bostadsrättsföreningen planerar att erbjuda en rad olika tjänster och servicemöjligheter. Bilpool, tvätt, städning, catering, övernattning, mötesrum, gym och hantverkshjälp är några av de tjänster föreningen förmedlar till sina medlemmar.

Tillåter uthyrning
Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB.
Äger föreningen marken ja
Antal lägenheter 128
Antal lokaler 2
Parkering Stockholms Stad har byggt ett garage med 1000 platser under parken. Läs mer här: https://www.stockholmparkering.se/aktuellt/byggprojekt/p-hus-hagastaden/
Tv och bredband Fiber via Comhem
Överlåtelseavgift 966 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Gym, barnvagnsrum.

Dokument

Området

Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Vid Torsplan finner du flera livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket samt nära till populära SATS Torsplan. SATS har en 110 meter lång löparbana på taket, där du kan träna med utsikt över hela Stockholm. Skolor i närområdet är Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Odenplans pendeltågstation ligger bara några minuter bort från Hagastan vid rondellen på Vanadisplan och det finns goda busskommunikationer i området. Här kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att passera som ska gå mellan Odenplan och Arenastaden, beräknas vara klart 2027/2028. -Garaget som blir Stockholms största öppnar preliminärt februari 2022. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2023. -Parken framför bostaden beräknas vara klart i början av 2024. - Hela området kommer vara helt klart 2030.

Räkna på ditt nya boende