VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Vikhem, Staffanstorp

Halmgränd 26

Nu har vi möjligheten att presentera detta underbara radhus på 114 kvm! Här bjuds vi på trädgård i söderläge, trafikfritt utanför dörr och med närhet till den gemensamma poolen. Vi välkomnas in i hallen som har klinker på golv och gott om avhängningsutrymme. Genomgående i huset är ekparkett på golven. Den öppna planlösningen med stilfullt kök, härliga tillval, stora fönster med ett underbart ljusinsläpp och trivsam trädgård skapar en nöjd tillvaro och superfint boende. Nedre plan är sällskapliga ytor som bjuder in till härliga stunder med familj och vänner, från vardagsrummet når vi även uteplatsen och trädgården. Trappan i vitt och ek leder oss upp till ovanvåningen där vi finner vi bostadens sovrum och ett härligt allrum med en underbar balkong! Ett boende utöver det vanliga som inte får missas!
Välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 114 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6064 kr/mån
Rum 5
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 2020
Pris 3 095 000 kr

Ansvarig mäklare
Nur Asplund
Reg. Fastighetsmäklare
0709-58 57 96
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Planskiss entréplan plan 1
Planskiss entréplan plan 1
Planskiss ovanplan klar jpg
Planskiss ovanplan klar jpg
Nur Asplund

Nur Asplund

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Halmgränd 26

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 114 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 2

Byggnad

Typ av byggnad 2-plans radhus
Boarea 114 kvm
Byggnadsår 2020
Fönster 3-glas
Uppvärmning Frpnluftsvärmepump
Ventilation Ftx
Övrigt om byggnaden - Värmeinstallation i huset via frånluftsvärmepump. Värme via vattenburen golvvärme på plan 1 och radiatorer på plan 2. Elektrisk komfortgolvvärme i badrum plan 2.

Rum

HALL

Välkomnande hall med klinkergolv som övergår till parkettgolv och vitmålade väggar. Goda avhängningsmöjligheter och förvaring i form av inbyggd garderob.

KÖK

Det moderna, gråa köket från Ballingslöv med öppen planlösning har vita väggar och parkettgolv. Vit kakel som stänkskydd och är utrustat med induktionshäll, kyl och frys i fullhöjd, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin och inbyggnadsugn. Samtliga vitvaror från 2020. Gott om förvaring och arbetsyta där vita över- och underskåp kombineras med bänkskiva i granit och spots över arbetsytorna..

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är hjärtat i bostaden och bjuder in till stunder med familj och vänner. Vita väggar och parkett på golv. Härifrån når vi uteplatsen som ligger i soligt söderläge med vacker stensatt uteplats. Vardagsrummet är lätt att möblera och här ryms både soffgrupp och större matplats underbart ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet.

BADRUM

Helkaklat badrum i vitt med klinkergolv i grått och vitt samt duschhörna. Mysfaktorn i badrummet utökas med härlig golvvärme. Utrustat med handdukstork, tvättställ med vitt underskåp samt spegelskåp ovanför.

TVÄTTSTUGA

Ljusa väggar och grått klinkergolv. Här finns tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepump (Nibe). Över- och underskåp i vitt med grå bänkskiva.

ALLRUM

Trappan som går i vitt med trappsteg i ek leder oss upp till hallen och allrummet som går i ljusa färger med en fondvägg i mörkare kulör och parkettgolv i ek, detta rum kan även enkelt delas av för att skapa ett fjärde sovrum med utgång till den stora balkongen.

MASTER BEDROOM

Husets master bedroom är stort till ytan och erbjuder plats för dubbelsäng, och extra förvaring utöver de fasta garderoberna. Här finns en mysig fransk balkong. Vita väggar, parkettgolv i ek.

BADRUM, ovanvån

Husets andra badrum på plan 2 är i samma utförande som på entréplan med vita kakelplattor på väggarna och grått klinkergolv. Detta badrum är utrustat med spotlights i tak, golvvärme, handdukstork, tvättställ med vitt underskåp samt spegelskåp ovanför och wc-stol i vitt porslin.

SOVRUM 2

Här finns en fast garderob och utrymme för större säng, arbetshörna eller förvaringsmöbel. Väggarna är målade vita och på golvet ligger parkett i ek.

SOVRUM 3

Här finns en fast garderob och utrymme för större säng, arbetshörna eller förvaringsmöbel. Väggarna är målade vita med en fondvägg i mörk kulör och på golvet ligger parkett i ek.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4:2
Pris 3 095 000 kr
Avgift 6064 kr/mån
Kommentar till avgiften Parkering, BR försäkring och renhållning ingår. 200 kr för laddstolpe tillkommer. Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 145 kr/månad tillkommer för bredband/TV samt 403 kr/månad tillkommer för vattenförbrukning.
Elförbrukning 5 493 kWh/år
Driftkostnad 18 499 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 12 000 kr
  • Vatten/avlopp: 4 809 kr
  • Övrigt: 1 690 kr

I uppvärmnings post ingår elförbrukningen. Övrigt posten avser obligatorisk tillägg bredband, vatten avser schablonsumma för vattenförbrukning.

Andel i förening 2,4923%
Andel av årsavgift 2,4923%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 301 090 kr

Förening

Föreningsnamn Brf vattenparken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769635-9129
Gatuadress Halmgränd 8
Postnummer 24543
Ort STAFFANSTORP
Hemsida brfvattenparken.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Vattenparken består av 56 bostäder varav 43 är lägenheter i flerbostadshus och 13 är radhus upplåtna med bostadsrätt. Inflyttning gjordes kvartal 3 och kvartal 4 2020 och GBJ Bygg var byggherre. Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen.


VATTEN/EL
Vatten debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till förbrukning. För tillfället tillkommer en kostnad om 403 kr/månad för vattenförbrukning, denna kan antingen justeras upp eller ner beroende på framtida förbrukning. El-abonnemang tecknas separat av varje bostadsrättsinnehavare.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Varje lägenhet i flerbostadshuset tillhandahåller ett källarförråd och varje radhus tillhandahåller ett förråd i anslutning till trädgården. Pool samt gemensamhetslokal finns för medlemmarnas förfogande. I anslutning till pool och bostad finns plats för både lek och avkoppling.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://brfvattenparken.se/

Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Antal lägenheter 56
Parkering I föreningen finns där 1 parkeringsplats per hushåll som följer med objektet.
Tv och bredband Fiber finns indraget till samtliga hushåll. Föreningen har ett gruppavtal med Telia gällande bredband och TV. Mot en obligatorisk kostnad om 144 kronor/månad får boende 10 mbit/s bredband och grundutbudet av TV-kanaler. Det finns möjlighet att uppgradera detta mot extra kostnad.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Övrigt - Andelstal: 2,4923, ekonomisk förvaltare har inte angett något mer andelstal. - Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 144 kr/månad tillkommer för bredband och TV. - Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om för närvarande 238 kr/månad tillkommer för vattenförbrukning. - Förråd finns beläget på husets baksida samt mindre förråd under hela trappan i huset. - Mark runt huset är upplåten med bostadsrätt och ingår i upplåtelsen.
Parkering En plats på gemensam parkering med laddstolpe.

Dokument

Området

Vikhem är Staffanstorps nya stadsdel och här finns en blandad bebyggelse, allt från friliggande villor till radhus och lägenheter. Härifrån når du snabbt till både Malmö, Lund och Köpenhamn.

Närområde

Livs, frisör samt pizzeria i området.
Mataffärer 10 min ifrån.

Kommunikation

Bussförbindelser till både Malmö och Lund inom promenadavstånd.

Övrigt

Internationella Engelska skolan i området.
Nordic wellness gym och konditionsträning med 5 padelbanor.
Flertalet lekplatser i området.
Utegym och härliga motionsstråk.

Räkna på ditt nya boende