Budgivning pågår

Senaste bud:
2 160 000 kr
Visa historik

Budhistorik

Tidpunkt
Budgivare
Bud
2 160 000
2
17/5 17:11
2 150 000
1
15/5 12:37
Spånga-Tensta, Spånga

Stadingeplan 7

// Nyrenoverade ytskikt i samtliga rum // Välplanerat boende med tre bra sovrum // Balkong med härlig morgonsol // Modernt badrum, duschrum och egen tvättstuga // Låg belåning om enbart 2 123 kr/kvm! // Närhet till grönområden // Buss runt husknuten // Enbart 30 minuter från Stockholm City //

Varmt välkomna till detta hemtrevliga boende på Stadingeplan 7!
Äntligen finns möjligheten att förvärva en av områdets bästa fyror om 109 kvm med nyrenoverade ytskikt i bostadens alla hörn. Familjevänligt hem med goda sociala ytor med stor matsal som möjliggör stora middagsbjudningar med hela släkten. Här finns fullt utrustat kök med fullstor kyl samt frys, socialt vardagsrum med gott om plats för önskat möblemang samt härlig balkong med morgonsol. Balkongen erbjuder soliga förmiddagar till dig som önskar morgonsol till frukostkaffet. Utöver detta finns tre rymliga sovrum där samtliga rum erbjuder goda möjligheter för större säng samt önskat garderobsystem. Om inte detta var nog har detta hem nyrenoverad tvättstuga med tvätt och torktumlare, modernt badrum med WC och badkar samt ett separat duschrum med WC. Denna familjevänliga bostad är perfekt för barnfamiljen som önskar gott om plats med närhet till grönområden. För den som önskar finns möjligheten att köpa loss önskat möblemang efter dialogmed säljaren!

Brf äpplet, medlem i HSB är en välskött bostadsrättsföreningen med otroligt låg belåning om enbart 2 134 kr/kvm! Tack vare den låga belåningen och goda ekonomin så är föreningens räntekänslighet väldigt låg. Utöver en god ekonomi så har föreningen dessutom ett eget bibliotek, tidningsredaktion, övernattningslägenhet, gym, trädgårdsklubb samt en pub åt föreningens medlemmar!

Detta boende måste upplevas på plats!
Välkommen att trivas.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 109 kvm
Avgift 6535 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1968
Pris 2 095 000 kr Föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Andreas Hansson
Reg. Fastighetsmäklare
0706-02 49 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Toppfräscht boende med nyrenoverade ytskikt!

Digitalt-visitkort

Digitalt-visitkort
Digitalt-visitkort

Planritning

Planritning
Planritning
Andreas Hansson

Andreas Hansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Stadingeplan 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 109 kvm. Förvaltarens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 109 kvm
Byggnadsår 1968
Fönster 2-glas + isolerruta
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Genom ytterdörren nås en välkomnande hall med vy över bostadens resterande rum. Här slås man av de renoverade ytskikten med tapetserade väggar och det genomgående laminatgolvet med parkett imitation. Gott om plats för avhägning samt ytterligare förvaring. Från hallen nås bostadens samtliga rum.

KÖK

Modernt och fräscht kök med exemplarisk arbetsyta för den matlagningsintresserade. Här erbjuds gott om förvaring genom flertalet över- och underskåp i mörkt trä samt vitrinskåp. Köksdelen är halvt öppet mot matsalsdelen vilket ger extra arbetsyta med en mindre köksö. Maskinpark i form av diskmaskin, mikrovågsugn, spis med ugn, fläkt samt fullstor kyl och frys. Köket har läckert beige kakel ovan arbetsbänken med trämotiv, tapetserade väggar i vitt samt klinkergolv i beige ton.

MATSAL

Som en förlängning av köket har detta hem en naturlig matsal med härligt ljusinsläpp från stort fönster. Denna sociala yta ger möjlighet för rejält matbord vilket ger möjlighet för större bjudningar med släkt och vänner. Matsalen har det genomgående golvet med parkett imitation samt tapetserade väggar i vitt. Om inte detta var nog så finns det installerade spotlights i tak.

VARDAGSRUM

Lättplanerat och socialt vardagsrum med goda möjligheter för önskat möblemang. Här finns goda möjligheter att ha stor soffgrupp med tillhörande möbler, bokhyllor och extra förvaring i skänk. Vidare finns nyligen tapetserade väggar i ljus nyans, nylagt golv samt renoverat tak med installerade spotlights. Vardagsrummet får generöst ljusinsläpp från fönster mot föreningen gård. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med morgonsol.

BALKONG

Från vardagsrummet nås hemmets balkong med plats för önskat möblemang. Här erbjuds möjligheten att njuta av härlig morgonsol under sommartid till frukostkaffet.

SOVRUM 1, 2 & 3

Till bostaden finns tre vilsamma sovrum med fönsterparti längs kortsida. I samtliga rum finns gott om plats för större säng samt önskad förvaring genom garderob. Samtliga sovrum har renoverade ytskikt med nylagt golv och tapetserade väggar.

BADRUM

Genom tvättstugan nås det moderna och fräscha badrummet med vädringsmöjlighet genom fönster. Iögonfallande badrum med läckert klinkergolv i mörkgrå nyans, kaklade väggar i vit samt en svart kaklad vägg. Badrummet är utrustat med handdukstork, badkar med dusch, kommod, spegelskåp med belysning samt WC. Även i detta rum finns spotlights installerade i tak.

DUSCH

Från hallen finner ni duschrummet med samma läckra kakel som badrummet. Här finns vit och svartkaklade väggar samt klinkergolv i mörkgrå ton. Duschrummet är utrustat med handdukstork, dusch, kommod, spegelskåp med belysning, badrumsskåp, spotlights i tak samt WC.

TVÄTTSTUGA

Nyligen renoverad tvättstuga med vitkaklade väggar, grått klinkergolv samt spotlights i tak. Tvättstugan erbjuder tvättmaskin, torktumlare samt generös arbetsyta genom arbetsbänk längs med vägg.

KLÄDKAMMARE

Till bostaden finns klädkammare som med enkla medel kan göras om till arbetshörna för den som önskar. Här erbjuds exemplarisk förvaring med möjlighet att stuva undan det man inte önskar synas.

FÖRRÅD

Till lägenheten tillhör nyttjanderätt till förråd

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-11-22
Primärenergital 126

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2152-2-217-10
Pris 2 095 000 kr Föreslagen budstart
Avgift 6535 kr/mån
Kommentar inklusive värme, VA, Bredband och kabel-TV.
Driftkostnad 9 523 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 523 kr
  • Hushållsström: 8 000 kr

Driftkostnaderna är baserade på ett schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,55895%
Andel av årsavgift 0,55895%

Förening

Föreningsnamn Brf Äpplet, medlem i HSB
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 702002-6675
Epostadress styrelsen@brf-applet.se
Hemsida http://brf-applet.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Äpplet bildades 1965 i samband med att man beslutade att bygga Bärkingeplan och Stadingeplan. 3 år senare stod husen klara och de första ägarna flyttade in. Föreningen är medlem i HSB och består 232 bostadsrättslägenheter fördelat på 12 hus. Föreningen äger inte marken och har tomträtt.

Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägandeskap med krav om minsta ägarandel om 25 %.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas.
Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se/stockholm.

TVÄTTSTUGA
Förening erbjuder tvättstuga på både Bärkingeplan samt Stadingeplan. De bokas via deras elektroniska bokningssystem.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
BRF Äpplet är en levande förening med eget bibliotek, tidningsredaktion, gym och trädgårdsklubb. Föreningen har även en egen pub där mat, dryck och kaffe serveras till självkostnadspris, hyrs även ut till privata fester. Övernattningslägenhet med plats för 6 personer finns att hyra för 100 kr/natt.
Äger föreningen marken Nej, nyttjas med tomträtt.
Antal lägenheter 232
Antal lokaler 25
Renoveringar GJORDA RENOVERINGAR
2020 – Mark, Slamsugning utav gårdsbrunnar. Grund, Ledningssystem (kraft). Ventilation, OVK kommer genomföras under året
2019 - Byte av kulvertrör (kallvatten, varmvatten och WC) mellan husen. Spolning av alla köksstammar. Mindre reparationer av fasaden. Nedgrävning av nätverkskabel till garageportarna. Montering av övervakningskameror i tvättstugorna på Bärkingeplan och Stadingeplan. Energideklarationen har utförts.
2017 – Entréer, Aptus Porttelefonssystem.
2015 – Tvättstuga, Nytt låssystem.
2011 – Byggnad, Ventilationsåtgärder.
2008 – Fasad, Renovering.

PLANERADE RENOVERINGAR
I dagsläget finns inga beslutade renoveringar.
Parkering Föreningen har 60 garageplatser mot en kostnad. Föreningen har även 132 parkeringsplatser mot en kostnad.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till Tele 2 för kabel-tv samt bredband via Tele 2.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Området har ett stort utbud av kultur, nöjen och restauranger. Tensta konsthall är en samlingspunkt för samtida konst som har visat verk av flera internationellt erkända konstnärer.

Närområde

I närområdet finns flera stora köpcentrum som Tensta centrum, Barkarby handelsplats och Kista galleria med sitt gedigna utbud av all service man kan tänkas behöva. Tensta och Spånga passar bra för barnfamiljer med flera skolor, förskolor och gymnasium av hög klass. Dessutom finns här goda möjligheter för fritidsaktiviteter i samband med sim- och sporthallen.

Kommunikation

Från Tensta station går tunnelbanan till City på 20 minuter. Från Spånga station går pendeltåget mot Kungsängen, Bålsta och T-centralen som tar ca 13 min till city. Det finns även goda bussförbindelser.

Räkna på ditt nya boende