Visningar

Söndag 26 Maj KL: 12:30 - 13:15 Välkommen på visning, anmäl dig gärna via hemsidan! Boka
Måndag 27 Maj KL: 17:30 - 18:00 Välkommen på visning, anmäl dig gärna via hemsidan! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Spånga Sundby, SPÅNGA

Gamla bromstensvägen 133A

Välkommen till Gamla bromstensvägen och denna ljuvliga trea mitt i villaidyllen. I lugnt och lummigt läge bor du på 75 kvadratmeter med egen ingång och en fantastisk trädgårdsyta i soligt söderläge. Ljus och trivsam planlösning med fönster i gavel ger ljus och rymd till hela bostaden. Genomgående fina ytskikt i ljusa kulörer. Köket är socialt och erbjuder bra plats för hela familjen. Bakom stilrena grå luckor finnes mängder av förvaring. Fullt utrustat med fullstor kyl och frys, ugn, integrerad mikro, häll och diskmaskin. I badrummet möts du av helkaklade väggar och klinker som golv, bra med yta för förvaring och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Utöver det två rymliga sovrum med bra plats för säng och förvaring. Precis utanför dörren finner du ett rymligt förråd perfekt för förvaring av både husgeråd och trädgårdsredskap.

I Spånga, Sundby bor du i ett lugnt och barnvänligt område på behagligt pendlingsavstånd till det mesta. Här har du lyxen att ha busshållsplats precis utanför för smidig resväg mellan spånga station för anslutning till pendeltåg eller tunnelbanans gröna linjen från Alvik. Härliga parkmiljöer med vackra strövområden finner du i närheten, likaså skola i form av Sundbyskolan samt flertalet förskolor. Handelsområde Bromma blocks ligger inom kort räckhåll, likväl som spånga torg där matbutiker finns.


Ett perfekt boende för såväl familjer som unga och äldre!
Låter det som en bostad i din smak eller har du frågor?, tveka inte på att kontakta mäklare på 076-176 2021!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 75 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4290 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2006
Pris 3 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fantastisk 3a med radhuskänsla!

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gamla bromstensvägen 133A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 75 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 2

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 75 kvm
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Värmepump frånluft (el)
Ventilation Frånluft med återvinning

Rum

Hall

Rymligt hall med klinker som golv och ljusa väggar. Här finns gott om yta för avhängning och förvaring i garderober. I hallen finns golvvärme.

Vardagsrum

Stort och rymligt vardagsrum med bra plats för stor soffgrupp och tillhörande småmöbler. Väggar är tapetserade samt en ribbad vägg i trä. Golv av parkett. Vardagsrummet ligger i halvöppen lösning mot köket vilket bjuder in till sociala tillställningar och en luftig sällskapsyta. Från vardagsrummet når du trädgården via altandörren. En förlängning av bostaden ut till din egna oas.

Kök

Köket är stilrent och välutrustat. Renoverat under 2022. Här pryds ytor tapetserade väggar i lugnt grönt blommigt mönster och fortsatt parkett som golv. Luckor är grå och bänkytor i mörk laminat. Här erbjuds utrustning i form av fullstor kyl och frys, diskmaskin, ugn, häll, mikrovågsugn samt diskmaskin.

Sovrum 1

Det första sovrummet är stort och ljust med trevligt ljusinsläpp i gavel. Väggar målade i sval blå/grå ton och golv i parkett. Här finns bra plats för dubbelsäng med tillhörande småmöbler samt yta för garderober.

Sovrum 2

Det andra sovrummet lämpar sig perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Här finns plats för säng, arbetsplats, förvaring och småmöbler. Väggar är målade samt en tapetserad fondvägg. Golv av parkett.

Badrum

Helkaklat badrum i stilrena toner. Här finns bra plats för förvaring i både kommod och intill tvättdel. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, WC, kommod med förvaring och vägghängda hyllplan.

Förråd

Precis utanför ytterdörren finner du förrådet om ca 6-7 kvadratmeter. Perfekt förvaring av trädgårdsredskap och husgeråd.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2019-05-09
Primärenergital 157

Ekonomi

Lägenhetsnummer 02A
Pris 3 495 000 kr
Avgift 4290 kr/mån
Kommentar till avgiften Vatten schablon 172 kr i månaden utöver månadsavgiften. Bredband. Egen värme ca 1500kr i månaden.
Driftkostnad 20 088 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 18 000 kr
  • Vatten/avlopp: 2 088 kr

Vatten schablon 172 kr i månaden utöver månadsavgiften. Uppvärmning enligt faktisk förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,8005%
Andel av årsavgift 1,8048%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 640 699 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn BRF Sundby Äng
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769612-3863
Gatuadress Gamla bromstensvägen 121A
Postnummer 16344
Ort SPÅNGA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Sundby Äng stod klart för inflyttning våren 2006. Föreningen består av 49 hushåll/medlemmar fördelade på 11 flerfamiljshus och 5 villor. Villorna är 4:or om 90–102 kvm fördelade på två plan. Lägenheterna är fördelade på 20 3:or om 75 kvm och 24 stycken 4:or om 97 kvm
Föreningens ekonomi Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar.
Antal lägenheter 49
Parkering Varje lägenhet har en egen parkeringsplats.
Det finns möjlighet att ladda elbil/hybrid i föreningens gemensamma laddstation. Kostnaden för detta är 80kr per månad för tillgång samt 120öre/kWh vid laddning.
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Varje enskild boende har en egen luftvärmepump för värme och varmvatten som den boende själv ansvarar för.

För vatten betalas en schablonsumma varje månad som räknas av mot faktiska förbrukningen en gång om året

Övrigt

Parkering Parkering ingår

Dokument

Området

Lugnt och barnvänligt område på behagligt pendlingsavstånd till det mesta. Du kan enkelt ta dig till city på ca 15-20 minuter med bil. Bebyggelsen består främst av villor men även en del flerbostadshus finns. Härliga parkmiljöer med vackra strövområden. Sundbyskolan och flera förskolor finns med. Livsmedelsbutiker finns även det lokalt

Närområde

Närmsta mataffärer finns vid Spånga Torg med både Coop och ICA, på Spångavägen finns ytterligare en Coop och på Spånga Stationsväg finns Lidl. Avståndet är inte heller långt till Bromma blocks och Vällingby centrum där all tänkbara shopping finns så som stormarknader, vårdcentraler, apotek, tandläkare, systembolag, bibliotek, bokhandel, banker, restauranger mm.

Kommunikation

Busslinje 112 finns bara några minuters promenad från huset. Linjen trafikerar sträckan Alviks Torg och Spånga Torg. Vid Spånga Torg finns pendeln som snabbt och smidigt tar dig in till city på endast 12 minuter eller väster ut för den delen. Vid Spånga Torg finns även flertalet andra busslinjer mot Vallingby, KIsta Danderyd etc.

Räkna på ditt nya boende