VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Spånga Sundby, SPÅNGA

Arrendevägen 78C

Välkommen till Arrendevägen och detta trivsamma boende i form av ett elegant Attefallshus. Privat trädgård med massvis av yta för odling och ett stort trädäck med jacuzzi förlänger bostaden på bästa tänkbara sätt. Förstklassig miljö även inomhus med genomgående högkvalitativa material och fantastiskt ljusinsläpp från stora skjutbara fönsterpartier. Lyxigt och modernt rakt igenom. Köket och badrummet är smakfullt inredda med carrera marmor och är fullt utrustat med både diskmaskin och tvättmaskin för högsta möjliga bekvämlighet. I anslutning till terassen finner du ett fristående vinterbonat hus som nyttjas perfekt som sovrum, förråd eller varför inte en ateljé. Vacker parkett med breda plank och ljusgråa väggar utgör ytskikt här. Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två vädersträck.

Här bor du i populära Sundby, en charmig och naturnära stadsdel som erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv och lugn. Här hittar du fantastiska grönområden, utmärkta skolor och fina lekparker. I Spånga finns ett brett utbud av shopping och restauranger samt utmärkta kommunikationer med både pendeltåg från Spånga station och flera busslinjer som snabbt tar dig till Stockholms innerstad.

Låter detta som ett boende i din smak, tveka inte på att kontakta mäklare på 076-1762021!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 40 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3480 kr/mån
Rum 3
Hiss Nej
Pris 2 395 000 kr

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerat attefallshus med högt i tak och fantastisk trädgård!

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Arrendevägen 78C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 40 kvm.
Hiss Nej

Byggnad

Boarea 40 kvm
Fönster 3-glas
Uppvärmning Direkt El

Rum

Hall

Ljus och inbjudande hall med bra yta för avhängning. Ekparkett utgör golv och väggar målade i ljusgrått.

Vardagsrum

Stort och ljust vardagsrum med bra plats för soffdel och matplats. Via vardagsrummet når du genom stora skjutdörrar din egna utomhusoas samt de fristående sovrummet/förrådet.

Kök

Stilrent kök med bänk och stänkskydd av marmor. Luckor i grå ton och beslag samt blandare i mässing. Bra förvaring i under och överskåp samt diskmaskin integrerad.

Sovloft

En trappa upp från vardagsrummet finner du ett mysigt sovloft, här finns plats för dubbelsäng och mindre förvaringsmöbel.

Badrum

Förstklassigt badrum, helkaklat med golv i marmor. Här finns tvättmaskin, takdusch med glasvägg, handfat med stilfull kommod samt spotlights i taket. I badrummet infinner sig varmvattensberedaren.

Sovrum / förråd

I egen vinterbonad byggnad med anslutning till terassen finner du ett eget litet hus som nyttjas perfekt som sovrum, förråd eller varför inte en ateljé. Vacker parkett med breda plank och ljusgråa väggar utgör ytskikt här. Fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti i två vädersträck.

Ekonomi

Lägenhetsnummer SS3C
Pris 2 395 000 kr
Avgift 3480 kr/mån
Elförbrukning 7 000 kWh/år
Driftkostnad 24 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 4 800 kr
  • Försäkring: 3 000 kr
  • Hushållsström: 16 800 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,012%
Andel av årsavgift 3,0728%

Förening

Föreningsnamn BRF Sundby Stjärna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769631-6152
Gatuadress Box 2010
Postnummer 15102
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Sundby Stjärna är en äkta förening och består av 16 parhuslägenheter i 8 huskroppar samt 8 stycken enbostadshus/Attefallshus (alltså totalt 24 bostäder). Föreningen äger marken.
Föreningens ekonomi Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar men kan inte utesluta förändringar under 2025.
Antal lägenheter 24
Renoveringar Inga renoveringar gjorda då husen uppfördes 2019-2021. I dagsläget finns det inga planerade renoveringar.

Föreningen har nu tagit fram en underhållsplan som beskriver föreningens underhålls- och investeringsbehov de kommande 30 åren.
Tv och bredband TV och bredband via Telia öppen fiber. Man väljer leverantör och bekostar själv.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Dokument

Området

Lugnt och barnvänligt område på behagligt pendlingsavstånd till det mesta. Du kan enkelt ta dig till city på ca 15-20 minuter med bil. Bebyggelsen består främst av villor men även en del flerbostadshus finns. Härliga parkmiljöer med vackra strövområden. Sundbyskolan och flera förskolor finns med. Livsmedelsbutiker finns även det lokalt

Närområde

Närmsta mataffärer finns vid Spånga Torg med både Coop och ICA, på Spångavägen finns ytterligare en Coop och på Spånga Stationsväg finns Lidl. Avståndet är inte heller långt till Bromma blocks och Vällingby centrum där all tänkbara shopping finns så som stormarknader, vårdcentraler, apotek, tandläkare, systembolag, bibliotek, bokhandel, banker, restauranger mm.

Kommunikation

Busslinje 112 finns bara några minuters promenad från huset. Linjen trafikerar sträckan Alviks Torg och Spånga Torg. Vid Spånga Torg finns pendeln som snabbt och smidigt tar dig in till city på endast 12 minuter eller väster ut för den delen. Vid Spånga Torg finns även flertalet andra busslinjer mot Vallingby, KIsta Danderyd etc.

Räkna på ditt nya boende