Budgivning pågår

Senaste bud:
5 100 000 kr
Visa historik

Budhistorik

Tidpunkt
Budgivare
Bud
5 100 000
1
19/5 11:59
5 050 000
2
18/5 20:54
4 900 000
1
18/5 16:49
Västra Skogen/Ingenting, SOLNA

Tecknarvägen 7, vån 6 av 6

// Takterrass samt stor balkong för sol från morgon till kväll // Högt till tak! // Exklusivt kök med marmorbänkskiva // Magisk utsikt från fönster i dubbla väderstreck // Stabil HSB-förening med låga avgifter // Lediga garageplatser i föreningen // Optimalt läge i det omåttligt populära Ingentingområdet //

Äntligen finns unik chans att förvärva en av områdets bästa lägenheter!
Missa inte chansen att förvärva detta drömhem med exakt alla rätt. I detta boende bor du högst upp i huset i ostört läge med härlig utsikt i två väderstreck. För den som älskar avnjuta sommarens alla soliga dagar så är detta boende rätt för dig. Här erbjuds stor takterrass med morgonsol och på andra sidan hemmet har du rymlig balkong för sol från lunch till solnedgång. Socialt planerad planlösning där ni kan bjuda över vänner och bekanta för härliga grillkvällar och sedan avnjuta den fria utsikten. Bostaden genomsyrar exklusivitet med de väl tilltänkta materialvalen och den generösa takhöjden. Hemmet badar i ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i dubbla väderstreck i ostört läge. För den matlagningsintresserade finns ett smakfullt och läckert kök i ljusgrön nyans, marmorbänkskiva samt köksö som förgyller hela hemmet. Det exklusiva köket tillsammans med köksön möjliggör för matlagningsglädje utan att behöva tappa kontakt med hungriga gäster i vardagsrummet. Vidare finns modernt och helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Utöver detta finns genomgående mattlackad ekparkett samt vitmålade väggar som pricken över i:et.

HSB Brf Ektorget är en välskött och populär förening med bekvämligheter som övernattningslägenhet, barnvagns- och cykelrum samt gemensam innergård med cykelparkering. På föreningens innergård återfinns en lummig och grön innergård med soldäck, grill med matplats. Utöver att kunna njuta av grillkvällar på din egna terrass finns även möjlighet att nyttja innergården för grill och fest utomhus. I föreningen finns garage med lediga garageplatser för den som önskar.

Här bor du i ett citynära läge med önskvärd service och grönska runt hörnet. Bara ett stenkast från bostaden finns flertalet bekvämligheter såsom bland annat MittGym, MittCafé, STC, ICA, Nonni Sushi samt Oh Poké. I området finns trevliga Lundbyparken och Pampas Marina med härliga promenadstråk och bad. För den som färdas kommunalt finns goda kommunikationer inom kort avstånd som Västra Skogen T-bana med dubbla blå linjer. Längs med Armégatan finns bussar som tar dig direkt till Odenplan och Solna Centrum. Bostaden ligger perfekt läge med gång- och cykelavstånd till Kungsholmen och Vasastan.

Missa inte chansen för detta drömboende!
Varmt välkomna.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 65.5 kvm
Avgift 3848 kr/mån
Rum 3
Våning 6 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Pris 4 995 000 kr Föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Andreas Hansson
Reg. Fastighetsmäklare
0706-02 49 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Helt unik bostad högst upp i huset med takterrass och stor solig balkong!

powerbild kvadrat_andreashansson Gård 3 Gunnar Asplunds allé fält 1 Gyllene Porten 2 Grodhavet Pampas Marina 1 Promenadstråk Ulvsundasjön 5

powerbild kvadrat_andreashansson
powerbild kvadrat_andreashansson
Gård 3
Gård 3
Gunnar Asplunds allé fält 1
Gunnar Asplunds allé fält 1
Gyllene Porten 2
Gyllene Porten 2
Grodhavet
Grodhavet
Pampas Marina 1
Pampas Marina 1
Promenadstråk Ulvsundasjön 5
Promenadstråk Ulvsundasjön 5

Planritning

Planritning
Planritning
Andreas Hansson

Andreas Hansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tecknarvägen 7, vån 6 av 6

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 65.5 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 65.5 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Högst upp i huset och genom säkerhetsdörren nås en välkomnande hall med avgägningsmöjligheter. Här finner exemplarisk förvaring av ytterkläder genom tre intilliggande garderober i vitt. Hallen har vitmålade väggar samt slitstarkt instegsklinker.

KÖK

I bostadens hjärta återfinns exklusivt kök med noga utvalda tillval. I en halvöppen planlösning mot vardagsrummet erbjuds goda arbetsytor och exemplarisk förvaring tack vare välplacerad köksö. Här binder man samman matglädje och funktion tillsammans med läckert lingröna luckor och en iögonfallande marmorbänkskiva för exklusiva känsla. Vidare finns maskinpark i form av inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, induktionshäll, fläkt, helintegrerad diskmaskin samt rostfri kyl och frys.

TAKTERRASS

Från vardagsrummet nås den stora takterrassen med morgonsol under sommarhalvåret. Takterren funkar som ett extra rum med plats för socialt umgänge. Här finns ypperlig för härliga grillkvällar med familj och vänner där ni utöver grillning njuter av utsikten. Här erbjuds gott om plats för önskat utemöblemang.

VARDAGSRUM

Socialt vardagsrum som fylls med generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och den höga takhöjden. Med den höga takhöjden och de stora fönsterpartierna återfinns känsla av rymd. Här finns utrymme för större matplats med möjlighet att avnjuta utsikt samt plats för rejäl soffgrupp med tillhörande möblemang. Rummet har de genomgående vitmålade väggarna samt mattlackad ekparkett.

MASTER BEDROOM

Till bostaden finns ett master bedroom i ett vilsamt och insynsfritt läge. Här sover ni tryggt och lugnt där ni sedan kan vakna upp med utsikt från fönster. Sovrummet är inrett med två garderober och har plats för fullstor säng. Vidare finns vitmålade väggar samt det genomgående parkettgolvet i ek.

SOVRUM 2/ARBETSRUM

I det mindre sovrummet finner ni utgången till den stora balkongen i soligt läge. Detta rum kan med enkelhet användas som både mindre sovrum för barnet eller arbetsrum för hemmaarbetaren. Här finns vitmålade väggar och ekparkett.

BALKONG

Från de mindre sovrummet finner ni den rymliga balkongen. Tack vare att bostaden ligger högst upp i huset så släpps solen obehindrat fram under sommartid. Här kan ni njuta av soliga sommardagar från tidig lunch till solnedgång.

BADRUM

Modernt badrum med kaklat golv i grå nyans samt vitkaklade väggar med mörk hörna vid duschutrymmet. Badrummet är utrustat med WC, handdukstork, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, dusch med glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp. Utöver detta har även badrummet komfortabel golvvärme.

FÖRRÅD

Till lägenheten tillhör nyttjanderätt till förråd som ligger på markplan i samma port.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2019-04-12
Energikonsumtion 76 kWh/m2 år.
Primärenergital 81

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2304-1-58-1
Pris 4 995 000 kr Föreslagen budstart
Avgift 3848 kr/mån
Kommentar Inkl värme och kallvatten. Obligatorisk tillägg om 160kr för bredband & IP-telefoni.
Driftkostnad 7 416 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 416 kr
  • Hushållsström: 6 000 kr

Driftkostnaderna är baserade på ett schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Ektorget i Solna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769611-0613
Hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/ektorget/
Äkta/oäkta förening Äkta
Kontaktperson Tomas berggren
Allmänt om föreningen HSB Brf Ektorget i Solna är en äkta bostadsförening som består av 2 huskroppar och 117 bostadsrätter samt 1st lokal med hyresrätt.

Föreningen godkänner delat ägandeskap under förutsättning att den som bosätter sig i lägenheten äger minst 33 %. I det fall banken kräver att förälder, som är medlåntagare men inte ska bo i lägenheten även är ägare accepteras en mindre andel om 10 %.

I dagsläget (2022-05-15) finns ingen beslutad avgiftsförändring.

HUSHÅLLSEL/VARMVATTEN
Hushållsel och varmvatten debiteras löpande på månadsavierna efter förbrukning och avläsning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett styrelserum med pentry i hus 2, trapphus 5 som även går att hyra som övernattningslägenhet (300kr/dygn). Det finns barnvagns-/rullstolsrum och cykelrum samt cykelställ på gården. Till föreningen hör även en innergård med gemensam uteplats, lekyta och cykelparkering.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga finns på bottenvåningen på Epistelvägen 7, nåbar via gården. Denna är utrustad med en tvättmaskin en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas.
Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se/stockholm.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 117
Renoveringar Då husen är byggda 2014-2016 finns för närvarande (2022-05-15) inga utförda eller beslutade renoveringar.
Parkering Föreningen har 38 dygnetruntplatser i garage (1411kr/mån), 38 natt/helgplatser (468 kr/mån) och 6 MC-platser (453 kr/mån). 15 av bilplatserna är utrustade för laddning av elbil.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till fibernät för överföring av kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Tele2. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 160 kr/månad för TV/bredband och IP-telefoni via Tele2.
Överlåtelseavgift 1666 kr
Pantsättningsavgift 714 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Parkering Föreningen har gemensam parkering med separat kö, bilplats med följer ej med bostaden specifikt.
Balkong Till lägenheten finns både balkong samt takterrass.

Dokument

Området

MOS 1 (Print)

Västra skogen/Ingenting är ett härligt område där du kommer att trivas. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. mataffär, restauranger, Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice. I Ingenting-området växer ett nytt område fram som består av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Närområde

Inom 5 minuters promenad från lägenheten har du möjlighet att handla på ICA Nära, köpa med dig mat hem från flertalet olika restauranger eller träna på något av de tre olika gym i närområdet

Inom gångavstånd ligger Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis.

Vid Västra Skogens T-bana ligger Coop Västra Skogen samt två restauranger och Pressbyrån med postombud.

Kommunikation

Västra Skogen har sin egen tunnelbanestation med linjer mot Fridhemsplan och T-centralen. Resan till T-centralen tar ca 7 min minuter. Från Armegatan går buss 507 mot Odenplan.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor - Nordlandia Diktaren förskola på Tecknarvägen, Engelska Skolan som öppnar på Epistelvägen för ÅK 4-9 i augusti 2021, Granbackaskolan, Nya Ängkärrskolan, Västra Skogen förskola

Grönområden - Ulvsundasjön ligger ett stenkast bort och har trevliga promenadstråk.

Räkna på ditt nya boende