VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Solna Centrum, Solna

Solnavägen 23C, vån 7

Nyproduktion på fantastiskt läge i Solna Centrum!

Preliminärt tillträde från 27 september 2023!

Ta chansen att förvärva denna välplanerade, högkvalitativa och rymliga tvåa på bästa läge i Solna Centrum. En genomgående lägenhet belägen högt upp i huset med balkong i sydväst, som bjuder på härligt solläge och utsikt.

Bostadens genomtänkta planlösning skiljer smart åt de sociala ytorna från de lugna. Den välkomnande hallen med gott om förvaring leder en in till den luftiga, öppna delen som kök och vardagsrum skapar, perfekt för social samvaro och middagsbjudningar. Här finns även härligt ljusinsläpp och direkt access till balkongen. Sovrummet däremot är beläget i bostadens andra del, smart planerat med smidig arbetshörna, skjutdörrsgarderober och plats för dubbelsäng.

Inredningen består genomgående av en hög standard på alla materialval. Här följer interiören BQ Design Solid i en vacker färgskala inspirerad av den svenska naturen. Med stockholmsvita väggar, en vacker 3-stavig ekparkett och ett klassiskt färgsatt modernt kök från Vedum med integrerad diskmaskin och rostfria vitvaror från Electrolux . Smakfullt och helkaklat badrum, utrustat med tvätt- och torkmöjligheter.

Känn dig som hemma i Solna centrums senaste kvarter, ritat av BAU Arkitekter. I detta centrumnära läge har du minimalt promenadavstånd till caféer, restauranger, vårdcentral, tandläkare och otaliga butiker. I Solna Estrad bor du även nära ett område i förvandling, när Solna centrum utökas och knyts an med innerstaden. Nya bostäder byggs och utanför fönstret poppar nya restauranger och butiker upp, tillsammans med Solnavägen som byggs om till en grönskande paradgata. På kort cykelavstånd ligger både Vasastan, Gamla Råsunda och Mall of Scandinavia. Här är det varken långt till nöjen och shopping eller härliga grönområden som sätter grönkant på lugna helger och skönt sommarhäng. Kom närmare det du bryr dig om – i Solnas senaste kvarter.

Några minuter från porten hittar du ett stort utbud av kommunikationer. Här tar du dig smidigt över hela Stockholm med buss, tunnelbana, tvärbana eller pendeltåg. Vilket underlättar jobbpendling till innerstad, ytterstad och Uppsala. För dig som föredrar cykel som transportmedel har Solna Stad satsat på att bygga ut cykelvägnätet de senaste åren, med ännu fler sträckor inplanerade. För dig som har bil finns det parkeringsplatser att hyra från bostadsrättsföreningen.

I detta centrumnära läge har du dessutom minimalt promenadavstånd till caféer, restauranger, vårdcentral, tandläkare och otaliga butiker.

Skytteholmsfältet ligger precis intill Solna Centrum och där finns en stor lekplats och plaskdamm, fotbollsplaner, promenadstråk och det populära caféet Nina i Parken, som har öppet under sommarhalvåret. Österut ligger vackra Hagaparken inom promenad eller jogg- avstånd.

Om du känner för en spontanbio någon dag ligger Sveriges största biograf ca 18 min bort på Westfield Mall of Scandinavia. Lika långt är det till ett besök i Filmstaden Råsunda där man kan känna filmhistoriens vingslag från tiden då Ingmar Bergman satte filmsverige på kartan.

Materialval är valt till Solid.

Läs mer om projektet på: https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/solna/solna-parad/#property-information

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 54 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3743 kr/mån
Rum 2
Våning 7 av 9
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2023
Pris 3 850 000 kr / Bud

Ansvarig mäklare
Tomas Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
0733-71 27 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Arenastaden fr†n R†stasj”n
Arenastaden fr†n R†stasj”n
Entr‚ till Filmstaden
Entr‚ till Filmstaden
MOS 1 (Print)
MOS 1 (Print)
R†stasj”n
R†stasj”n
R†sundav„gen
R†sundav„gen
Str†ket 2
Str†ket 2
Promenadstr†k l„ngs R†stasj”n
Promenadstr†k l„ngs R†stasj”n

Planritning

Ritning
Ritning
Tomas Andersson

Tomas Andersson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Solnavägen 23C, vån 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 54 kvm. Enligt ritning Ca
Hiss Ja
Våning 7 av 9

Se pdf "rumsbeskrivning/tillvalslista/inredningskatalog" Materialval är valt till Solid.

Byggnad

Boarea 54 kvm
Byggnadsår 2023
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 12-1701
Pris 3 850 000 kr / Bud
Avgift 3743 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme och kallvatten. Individuell mätning av varmvatten och hushållsel debiteras efter förbrukning.
Driftkostnad 5 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 500 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr

Individuell mätning av varmvatten och hushållsel debiteras efter förbrukning. Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Andel i förening 1,455%
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Underlag saknas för att nettoskuldsättning ska kunna räknas fram.

Förening

Föreningsnamn BRF Solna Estrad
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-5624
Gatuadress c/o Besqab AB
Postnummer 18211
Ort Danderyd
Hemsida https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/solna/solna-parad/#property-information
Äkta/oäkta förening Äkta
Antal lägenheter 62
Antal lokaler 2
Parkering Föreningen har tillgång till 29 garageplatser i ett närliggande garage. Föreningen hyr garageplatserna från fastighetsägaren för centrumanläggningen. Garageplatserna hyrs ut med separata hyresavtal/sidoavtal. Månadskostnad ca 1 200 kr - 1 550 kr.
Tv och bredband Öppen fiber. Avtal tecknas av bostadsrättsinnehavaren.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Gårdsplats Gemensam gård.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns cykelhus, miljörum samt barnvagnsrum/cykelrum.
Övrigt Läs mer om projektet här:
https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/solna/solna-parad/#property-information

Dokument

Området

Med sitt centrala läge i Solna har området kring Solna Centrum utmärkta kommunikationer. Inom ca fem minuters gångavstånd hittar du Solna Centrum som har flertalet butiker och ett antal restauranger samt även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek och vårdcentral. Här finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort, t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min samt tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik.

Närområde

Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, caféer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I anslutning till centrumet finns även ett Friskis & Svettis.
Bara ett par kilometer bort ligger Arenastaden där ni hittar Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt ni kan önska er med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du både kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister. I anslutning till detta ligger ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends.

Kommunikation

Solna Centrum, tunnelbana blå linje. Mot Fridhemsplan och T-centralen. Buss 509 mot Brommaplan samt tvärbanan mot Sickla Udde åt ena hållet och Solna station åt andra. Ute på Sundbybergsvägen går buss 506 & 507 mot Odenplan.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor:
Råsunda skola F-9 och Skytteholmsskolan F-6.

Grönområden:
Om du önskar att få bo i ett naturskönt område men samtidigt med direkt närhet till Stockholm innerstad är garanterat Solna något för dig. Solnas yta består till ungefär en tredjedel av natur och parker. Här finns gröna rekreationsområden, flera strandpromenader och dessutom många fina små och halvstora parker och naturområden mellan bostadsområdena.

Några som förtjänar ett extra omnämnande är exempelvis Kungliga nationalstadsparken, öster om Uppsalavägen, med Ulriksdals slottspark, Tivolihalvön, Hagaparken och strandpromenader vid Brunnsviken och Edsviken. Några särskilt fina strandpromenader och rekreationsområden finner du vid Råstasjön och Lötsjön samt i natur- och parkstråket utmed Ulvsundasjön och Bällstaviken.

Räkna på ditt nya boende