Visningar

Solna Centrum, Solna

Klippgatan 20A, 3tr

// Insynsskyddat läge och utsikt över grönska // / 5 minuter gångavstånd till kommunikationer och service i Solna C // Bra planlösning //

Nu erbjuds denna 3:a med trevlig utsikt & låg avgift! Rymligt kök med naturlig plats för matbord för 4-6 personer, stor inglasad balkong samt helkaklat badrum. Lättmöblerat vardagsrums med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och 2 st rymliga sovrum, båda med insynsskyddat läge och utsikt över grönska.

Brf Vimpeln 20 är en välskött förening med god ekonomi.

Bostaden är belägen i optimalt läge med endast 5 minuters promenad till kommunikationer i Solna Centrum med Tunnelbana, bussar och tvärbana. I Solna Centrum finner ni ett flertal restauranger samt dryga 90 butiker. Med cykel nås Kungsholmen och Vasastan på endast några minuter. Inom några års tid kommer även uppgången tull gula linjens tunnelbana finnas inom några hundra meters avstånd.

En bostad som måste upplevas på plats!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 73.5 kvm
Avgift 3342 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1965
Pris 3 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Melissa Scholz
Reg. Fastighetsmäklare
070-45 39 883
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Genomgående 3:a med låg avgift och inglasad balkong i västerläge

Planritning

Melissa Scholz

Melissa Scholz

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klippgatan 20A, 3tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 73.5 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 73.5 kvm
Byggnadsår 1965
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Rymlig hall med plats för avhängning och gott om utrymme för extra hallmöblemang.

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum med väl tilltagen sällskapsdel och ljusinsläpp från stort fönsterparti samt utgång till balkong. Ekparkett och målade väggar i vitt tillsammans med tapetserad fondvägg.

BALKONG

Stor, härlig balkong i västerläge med sol från lunch till kväll. På golvet ligger en matta och här finns gott om plats för utemöbler. Den praktiska inglasningen bidrar till ökad användning av balkongen under svala vår- samt höstdagar.

SOVRUM 1

Sovrum i insynsskyddat läge och med utsikt över grönska. Här finns plats för dubbelsäng och även gott om utrymme för förvaring I inbyggda garderober. Laminatgolv och målade väggar i vitt.

SOVRUM 2

Även detta sovrum är skyddat från insyn och har trevlig utsikt över grönska. Sovrummet har utrymme för dubbelsäng och förvaring om så önskas. Laminatgolv och målade väggar i vitt tillsammans med tapetserad fondvägg.

KÖK

Maskinparken består av kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, köksfläkt och glaskeramikhäll samt integrerad diskmaskin. Ytskikt i form av vitmålade väggar och laminatgolv samt matplats för det större sällskapet.

BADRUM

Helkaklat badrum.
Utrustningen består av badkar, wc, tvättställ och spegelskåp.

FÖRRÅD

Till bostaden hör nyttjanderätt till ett förråd.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2018-10-01
Energikonsumtion 105 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 302
Pris 3 995 000 kr
Avgift 3342 kr/mån
Kommentar Inkl värme, VA, kabel-TV och bredband. Obligatoriskt balkongtillägg om 20kr/mån tillkommer
Driftkostnad 6 580 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 580 kr
  • Hushållsström: 4 000 kr

Driftskostnader baseras på uppgifter från säljaren. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,1426%

Förening

Föreningsnamn Brf Vimpeln 20
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769604-5785
Gatuadress Klippgatan 20B
Postnummer 17147
Ort Solna
Epostadress styrelse@vimpeln20.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen Brf Vimpeln 20 är en äkta förening som ombildades 2001. Föreningen äger fastigheten Solna Vimpeln 11. Den består av 96 bostadsrätter, 4 hyresrätter samt 2 hyreslokaler.

Styrelsen godkänner delat ägandeskap, med krav på minst 10% i ägarandel.

Ingen avgiftshöjning är planerad (kontrollerat 2022-07-26)

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har cykelrum, barnvagnsrum, bastu, träningslokal, övernattningsrum, kvarterslokal, trädgårdsmöbler och utegrill.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har tre tvättstugor med sammanlagt åtta tvättmaskiner, tre torktumlare, fem torkskåp, två manglar samt ett torkrum. Tvättmedel och sköljmedel ingår i avgiften.
Äger föreningen marken Ja
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR
2004 - Byte av hälften av köks- och badrumsstammar.
2010 - Tvättstugorna renoverade.
2012 - Entrépartierna utbytta.
2013 - Inre PCB-sanering.
2014 - Hissarna utbytta.
2014 - Trapphusen ommålade.
2016 - Sanering av yttre PCB.
2016 - Komplett garagerenovering.
2016 - Ommålning av tak.
2017/2018 - Stamrenovering av de resterande badrummen samt alla kök.
2017-2021 Ny belysning ute och inne. Slipning av samtliga marmorgolv entréer och trapphus, Renovering av alla entréer baksida. Nya frånluftsfläktar för hela huset.

Styrelsen har i dagsläget (2022-07-26) inte beslutat om några kommande renoveringar.
Parkering Föreningen har 24 parkeringsplatser utomhus som kan hyras för 300 kr/mån. Det finns även 28 platser i varmgarage som kostar 600 kr/mån. Föreningen har även 4 MC-platser som kan hyras för en kostnad av 250 kr/mån. I övrigt råder boendeparkering för folkbokförda i Solna Stad. Tillstånd för boendeparkering kan sökas på Kommunhuset 08-734 21 00 eller genom att fylla i ansökan via deras hemsida www.solna.se.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till Telenor AB. Kabel-tv med analogt basutbud ingår samt bredband i avgiften Det är fiberkabel med hastighet 250/250 mbit. Även den fasta avgiften för telefoni ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1691 kr
Pantsättningsavgift 725 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Parkering Föreningen har gemensam parkering med separat kö, bilplats följer ej med bostaden specifikt.

Dokument

Området

Med sitt centrala läge i Solna har området kring Solna Centrum utmärkta kommunikationer. Inom ca fem minuters gångavstånd hittar du Solna Centrum som har flertalet butiker och ett antal restauranger samt även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek och vårdcentral. Här finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort, t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min samt tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik.

Närområde

Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, caféer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis.
Bara ett par kilometer bort ligger Arenastaden där ni hittar Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt ni kan önska er med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du både kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister. I anslutning till detta ligger ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends.

Kommunikation

Solna Centrum, tunnelbana blå linje. Mot Fridhemsplan och T-centralen. Buss 509 mot Brommaplan samt tvärbanan mot Sickla Udde åt ena hållet och Solna station åt andra.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor:
Råsunda skola F-6 och Skytteholmsskolan F-9.

Grönområden:
Om du önskar att få bo i ett naturskönt område men samtidigt med direkt närhet till Stockholm innerstad är garanterat Solna något för dig. Solnas yta består till ungefär en tredjedel av natur och parker. Här finns gröna rekreationsområden, flera strandpromenader och dessutom många fina små och halvstora parker och naturområden mellan bostadsområdena.

Några som förtjänar ett extra omnämnande är exempelvis Kungliga nationalstadsparken, öster om Uppsalavägen, med Ulriksdals slottspark, Tivolihalvön, Hagaparken och strandpromenader vid Brunnsviken och Edsviken. Några särskilt fina strandpromenader och rekreationsområden finner du vid Råstasjön och Lötsjön samt i natur- och parkstråket utmed Ulvsundasjön och Bällstaviken.

Räkna på ditt nya boende