VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Huvudsta, Solna

Jungfrudansen 38

Välkommen till denna fantastiska 1,5-rums lägenhet på markplan med egen uteplats som gör det möjligt att njuta av grillkvällar och frisk luft när som helst! Boende längs Ljungfrudansen bor du med utsikt över Ulvsundasjön och med närhet till Huvudsta centrum och tunnelbanestationen "Huvudsta", vilket ger en oslagbar livsstil och bekvämlighet. Lägenheten är modern, fräsch och billig i drift, vilket för den till det perfekta valet för första boende. Den separata sovrumsdelen ger tillräckligt med utrymme för avskildhet och en god natts sömn. Både det helkaklade badrummet och det moderna köket ger ett rent och fräscht intryck. Här behöver man inte göra några förbättringar- bara att flytta in helt enkelt!
För naturentusiasterna finns det en extra bonus! Beläget i närheten av Jungfrudansens klippor kan man stå och avnjuta en magnifik kilometer lång utsikt som är svår att slå! Tänk dig en picknick här med vänner eller din partner!
Här får man det bästa av två världar, närhet till stadens puls och närhet till natur och vatten!
Varmt välkommen hem!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 36 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2099 kr/mån
Rum 1,5
Våning 1 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 1971-1972
Pris 2 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Adam Ulfung
Reg. Fastighetsmäklare
0706-02 36 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Gyllene Porten 2
Gyllene Porten 2
Huvudstafältet
Huvudstafältet
Jungfrudansen klippor 1
Jungfrudansen klippor 1
Karlbergs Slott
Karlbergs Slott
Pampas Marina 1
Pampas Marina 1
Pampas Marina 2
Pampas Marina 2
Pampas Marina 4
Pampas Marina 4
Promenadstråk Ulvsundasjön
Promenadstråk Ulvsundasjön
Grodhavet
Grodhavet
Gunnar Asplunds allé fält
Gunnar Asplunds allé fält
Hufvudsta Ridskola 2
Hufvudsta Ridskola 2
Hufvudsta ridskola
Hufvudsta ridskola

Planritning

Vera Safi

Vera Safi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Jungfrudansen 38

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1,5
Boarea 36 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 6

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljhus
Boarea 36 kvm
Byggnadsår 1971-1972
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Övriga byggnader Förråd finns i källarplan.

Rum

Hall

Den ljusa hallen välkomnar dig in i lägenheten. Här ligger ekparkett på golv och väggarna är vita. God plats för avhängning. Vidare in i hallen finns fyra hela garderober för ytterligare förvaring.

Kök

Vitt modernt kök med släta luckor som öppnas med tryckfunktion. Svart kakel ovan den svarta bänkskivan. Integrerad kyl och frys. Här finns ugn, häll och fläkt. Köket angränsar till vardagsrummet och sovrumsdelen.

Sovrumsdel

Från vardagsrummet har man skapat en sovrumsdel. Här finns plats för säng och nattduksbord. Väggarna är vita och på golvet ligger ekparkett som i resterande yta av lägenheten.

Vardagsrum

Vardagsrummet är ljust och härligt. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita förutom vid matsalsdelen där väggen är målad i en behaglig crèmefärgad nyans. I vardagsrummet finns plats för en stor soffgrupp. Fönster och utgång till egen uteplats.

Badrum

Helkaklat badrum med grått klinker på golv med underliggande golvvärme och vitt kakel på väggarna. Här finns WC, handfat och överskåp med spegel. Dusch med badkar och handdukstork.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2020-03-07
Primärenergital 116

Ekonomi

Pris 2 495 000 kr utgångspris
Avgift 2099 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår vatten, värme, kabel-TV basutbud och en preliminär debitering av el med 30 kWh per kvm och år. Under 2023 debiteras den preliminära elkostnaden med 2,75 SEK (inklusive moms) per kWh.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.

Förening

Föreningsnamn Brf Moroten 1-3
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716416-4506
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Moroten 1-3 är en äkta bostadsrättsförening och består av 190 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt 1 hyreslokal. Föreningens hus byggdes 1971 och föreningen förvärvade fastigheten 1977.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I varje port finns ett cykelrum och det finns även ett antal cykelställ på föreningens mark. Det finns barnvagnsrum i varje hus. I källaren på Jungfrudansen 48 finns ett motionsrum, bokning sker via schemat på dörren utanför. Nyckel till samtliga utrymmen erhålls på maskinistexpeditionen mot en depositionsavgift.
Det finns två tvättstugor i varje hus som är utrustade med två tvättmaskiner, en centrifug, en torktumlare och ett torkskåp.

EL
Lägenheterna är utrustade med fjärravläst elmätare som avläses årligen, vanligtvis sista oktober. Elförbrukning över 30 kWh per kvm och år debiteras och underförbrukning krediteras på en senare avgiftsavisering, vanligen i april.
Renoveringar 2017-2019 Stambyte
2016 Renovering av balkonger samt OVK-besiktning
2015 Stamspolning
2014-2016 Löpande byte av tvättmaskiner
2014 Renovering entréportar och passersystem
2012 Radonsanering
2010-2011 Byte av samtliga hissar
Parkering I området gäller boendeparkering via Solna kommun, avgift för detta är 400 kr/mån eller 1000 kr per kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och bredband via Ownit.
Överlåtelseavgift 1183 kr
Pantsättningsavgift 473 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr (2,5% av basbeloppet) debiteras köparen. Pantsättningsavgift debiteras om 473 kr (1% av basbelopp) debiteras pantsättaren.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Uteplats Uteplats i markplan med häck runtom.

Dokument

Området

Gyllene Porten 2HuvudstafältetJungfrudansen klippor 1Karlbergs SlottPampas Marina 1Pampas Marina 2Pampas Marina 4Promenadstråk UlvsundasjönGrodhavetGunnar Asplunds allé fältHufvudsta Ridskola 2Hufvudsta ridskola

Huvudsta är ett expansivt område med närhet till allt. Med fina promenadstråk att vandra runt, vacker grönska samt gångavstånd till Vasastan är Huvudsta ett perfekt val.

Närområde

Huvudsta Centrum med apotek, Hemköp, restauranger och närservice.

Kommunikation

Blå linje Huvudsta som snabbt tar dig till Fridhemsplan och T-centralen. Beslut taget om att Huvudsta också ska få en egen pendeltågsstation.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor:
I området ligger grundskolorna Ängkärrsskolan och Tallbackaskolan.

Gränsande till Huvudsta ligger Skytteholmsfältet och med en liten promenad når man Hagaparken, det stora gröna lugnet mitt i stan. Hagaparken är det perfekta stället för långpromenader och mysiga helgluncher, eller för en löprunda! Parken innehåller både större restauranger och enklare kaféer. Passa också på att besöka Fjärilshuset och Haga Ocean, med Nordens största hajakvarium.

Övrigt i närheten:
På promenadavstånd når man Huvudstabadet med utomhuspooler, Ulvsundasjön för mysiga promenader och Pampas Marina med mysiga restauranger.

Räkna på ditt nya boende