VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Västra Skogen/Ingenting, Solna

Arvid Tydéns allé 18, vån 6 av 6

Av säljaren accepterat pris om 3 700 000 kr! Kontakta ansvarig mäklare på 0706-02 49 55. andreas.hansson@MOHV.se för privatvisning!

// Sällan till salu! // Rymlig terrass i fritt läge utan insyn och kvällssol // Högst upp i huset! // Välplanerad och social planlösning! // Exklusiva tillval! // Cykelavstånd till Kungsholmen //

Varmt välkomna till denna unika 2:a i det attraktiva Ingentingområdet i nya Huvudsta! Här slås man av ett fantastiskt ljus boende tack vare ljusinsläpp från fönster i två väderträck! Bostaden erbjuder vilsamt sovrum med en solig kungsbalkong mot den lummiga innergården, kök och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till stor solig terrass i fritt läge utan insyn samt ett badrum i toppskick med golvvärme. Välskött förening med en fantastisk innergård samt garage i huset. Utöver garage finns möjligheten att med enkelhet parkera genom boendeparkering i området.

I detta attraktiva läge nära grönområden, vatten och kommunikationer finns nu möjlighet att förvärva denna pärla i toppskick! Här kan du verkligen trivas i ett nybyggt hus med mysig innergård med närhet till Västra Skogen samt Solna Centrum. Härliga Hornsbergs Strand ligger endast ca 15 minuters promenad från lägenheten och nyrenoverade Huvustabadet ligger en rask promenad bort. SÄPO har sitt huvudkontor mitt emot vilket ger en trygghet till området under dagens alla timmar. Närområdet erbjuder allt som önskas, ett stenkast bort finns närservice, restauranger samt tunnelbana och buss. I närhet finns det bra rekreationsområden för motion och fina parker.

Denna bostad måste upplevas på plats!
Välkommen.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 47.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2762 kr/mån
Rum 2
Våning 6 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017/2018
Pris 3 700 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Andreas Hansson
Reg. Fastighetsmäklare
0706-02 49 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Magisk tvåa med stor solig terrass i fritt läge utan insyn!

Digitalt-visitkort
Digitalt-visitkort
Jungfrudansen klippor
Jungfrudansen klippor
Huvudstabadet 2
Huvudstabadet 2

Planritning

Planritning
Planritning
Andreas Hansson

Andreas Hansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Arvid Tydéns allé 18, vån 6 av 6

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 47.5 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 47.5 kvm
Byggnadsår 2017/2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-aggregat

Rum

HALL

Innanför säkerhetsdörren möts vi av en underbar atmosfär i form av målade väggar i vitt och slitstarkt grå klinker vid instegsytan. Golvet övergår till en vacker vitpigmenterad och mattlackad ekparkett med matchande trösklar från högkvalitativa Kährs som fortsätter vidare in i bostaden. Hallen erbjuder utrymme för avhängning samt exemplarisk förvaring i garderobsvägg.

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum med utrymme för sällskapsdel samt utgång till lägenhetens stora terrass via en dörr som är i glas hela vägen ner. Ytskikt i form av målade väggar i vitt och vitpigmenterad ekparkett. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot den exklusiva köket.

TERRASS

Fantastisk terrass i fritt läge utan insyn som erbjuder möjlighet till trevliga tillställningar eller bara njuta av utsikten. Här finns plats för balkongmöblemang efter tycke och smak och endast fantasin sätter gränsen.

KÖK

Elegant kök med tillval som sticker ut från mängden och andas modernt. Ett perfekt matlagningskök där man kan spendera flertalet timmar och stortrivas. Maskinpark med rostfria vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, fläkt, kyl/frys. Luckorna går i en grå ton, bakom bänkskivan är det kakel i vitt och golvet är ekparkett som är vitpigmenterat. I anslutning till köket finns det naturlig plats för ett matbord med plats för 6-8 personer.

BADRUM

Toppfräscht badrum med ett grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Egen tvättinrättning med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med förvaring i väggskåp. Badrummet är utrustat med WC, dusch, tvättställ och kommod, handdukstork, golvvärme och spegelskåp.

SOVRUM

Vilsamt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord samt bra förvaring i garderobsvägg. Ekparkett på golvet och väggarna är målade i vitt. Den soliga kungsbalkongen nås via sovrummet med en dörr i glas.

KUNGSBALKONG

En mindre kungsbalkong mot föreningens innergård i bästa solläge!

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2020-04-06
Energikonsumtion 64 kWh/m2 år.
Primärenergital 71

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2901-1-34-1
Pris 3 700 000 kr Accepterat pris
Avgift 2762 kr/mån
Kommentar till avgiften inklusive värme & kallvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och kabel-tv tillkommer om 190 kr/mån.
Driftkostnad 4 256 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 256 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr

Driftskostnader baseras på schablonbelopp. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Andel i förening 0,77155%
Andel av årsavgift 0,6806%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 797 997 kr

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Diktaren
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-8088
Gatuadress Arvid Tydéns Allé 20
Postnummer 17169
Ort Solna
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Diktaren är en äkta förening och består av 120 st bostadsrättslägenheter fördelade mellan 1 och 5 rum med kök. Huset är byggt under 2018 och är ett lamellhus i ett halvöppet kvarter med en fantastisk innergård. Föreningen har sju ingångar och har ett garage i två våningar under huset. I föreningens hus finns en förskola på två våningar för de mindre barnen.

Området är anslutet till fjärrvärme. Ventilationssystemet är utrustat med mekanisk till- och frånluftssystem med värmeåtervinning.

I dagsläget finns inga beslut om ändring av avgiften, avgiften höjdes för första gången med 7 % i samband med årsskiftet 2023.

HUSHÅLLSEL/VARMVATTEN
Förbrukningen av kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter med debiteras individuellt efter förbrukning. El debiteras efter individuell förbrukning.

För mer information se: https://www.brfdiktaren.se

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och årsavgiften är lägre och betalas av föreningen. Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se/stockholm.

TVÄTTSTUGA
Grovtvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 120
Antal lokaler 1
Renoveringar I dagsläget finns inga beslut om kommande renoveringar.
Parkering I garaget finns 41 platser reserverade för de boende i föreningen samt 20 oreserverade platser för medlemmarna. Garaget omfattas av en gemensamhetsanläggning och nyttjas av grannfastigheterna. Föreningen har 10 platser med elbilsladdning och beslut om att utöka antalet vid behov.
Tv och bredband Föreningen har tecknat ett grupp abonnemang med Tele2 för Digital-TV Bas (HD) för TV, bredband samt telefoni. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter. Kostnaden ingår ej i månadsavgiften utan debiteras med 190 kr/månad.
Överlåtelseavgift 1838 kr
Pantsättningsavgift 788 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Föreningslokal med pentry och 4-6 sovplatser, lägenhetsförråd, utrymme för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

Övrigt

Parkering Föreningen har gemensam parkering med separat kö, bilplats följer ej med bostaden specifikt.

Dokument

Området

Västra skogen/Ingenting är ett härligt område där du kommer att trivas. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. mataffär, restauranger, Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott och vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice. I Ingenting-området växer ett nytt område fram som består av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och en mer levande stadsdel.

Närområde

Inom 5 minuters promenad från lägenheten har du möjlighet att handla på ICA Nära, köpa med dig mat hem från flertalet olika restauranger eller träna på något av olika gym som finns i närområdet

Inom gångavstånd ligger Solna Centrum för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen.

Vid Västra skogen t-banestation ligger bland annat en Coop-butik, apotek, Pressbyrån och restauranger.

Kommunikation

Västra Skogen har sin egen tunnelbanestation med linjer mot Fridhemsplan och T-centralen. Resan till T-centralen tar ca 7 min minuter. Från Armégatan går buss 507 mot Odenplan.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor - Nordlandia Diktaren förskola på Tecknarvägen, Tecknarvägen, Internationella Engelska Skolan på Epistelvägen, Granbackaskolan, Nya Ängkärrskolan, Västra Skogen förskola

Grönområden - Ulvsundasjön ligger ett stenkast bort och har trevliga promenadstråk.

Räkna på ditt nya boende