VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Västra Skogen, Solna

Armégatan 36F

// Inglasad balkong i sydvästläge // Fantastiskt ljusinsläpp // Högt läge // Fullutrustat boende // Garage i huset // Gemensamt gym i föreningen //

Varmt välkomna till denna toppfräscha och synnerligen välplanerade 2:a med, stor, inglasad balkong i sydvästläge, högt men samtidigt lugnt belägen med fönster mot innergård och tunnelbana 2 min bort! Bostaden, som färdigställdes 2016 erbjuder en genomtänkt planlösning med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och kök med generösa bänkytor, fullt utrustat för att klara av vardagens alla måltider samt utrymme för matplats. Vidare kan även erbjudas ett lättmöblerat vardagsrum, stort och toppfräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt separat sovrum med plats för dubbelsäng.

Stabil Brf med gym och garage i huset. Toppenläge nära flertalet trevliga restauranger, mataffär, ca 2 minuter från Västra Skogens T-bana samt med promenadavstånd till såväl Kungsholmen som Solna Centrum. I närområdet finns även trevliga Pampas Marina.

Ett boende som måste upplevas på plats!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 47 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3674 kr/mån
Rum 2
Våning 5 av 9
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2015/2016
Pris Föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Adam Ulfung
Reg. Fastighetsmäklare
0706-02 36 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

powerbild kvadrat_adamulfung
powerbild kvadrat_adamulfung
EC421C1BA3D6414C8CCF1EE8A0F9B741
EC421C1BA3D6414C8CCF1EE8A0F9B741
17C6480D22404503A6E81EC40C94A021
17C6480D22404503A6E81EC40C94A021
BA04C96C03A9414F8EA6D89A86B9BE87
BA04C96C03A9414F8EA6D89A86B9BE87
Gyllene Porten 2
Gyllene Porten 2
Pampas Marina 2
Pampas Marina 2
Pampas Marina
Pampas Marina
Hufvudsta Ridskola 2
Hufvudsta Ridskola 2
Hufvudsta ridskola
Hufvudsta ridskola
Karlbergs Slott
Karlbergs Slott
Huvudstabadet 1
Huvudstabadet 1
Huvudstabadet 2
Huvudstabadet 2
Gunnar Asplunds allé fält 2
Gunnar Asplunds allé fält 2

Planritning

Adam Ulfung

Adam Ulfung

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Armégatan 36F

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 47 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 5 av 9

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 47 kvm
Byggnadsår 2015/2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Välkomnande hall med gott om utrymme för såväl avhängning samt förvaring i garderob med skjutdörrar i spegelglas. Innanför säkerhetsdörren möts vi av en vacker ekparkett och målade väggar i vit nyans.

BADRUM

Stort, helkaklat badrum med grått klinkergolv (komfortvärme) och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk och förvaring ovan, tvättställ med kommod, spegelskåp, wc och dusch med glasvägg.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med utrymme för tilltagen sällskapsdel och abetsplats för den som önskar. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i söderläge och utgång till balkong. Ytskikt i form av ekparkettgolv och vitmålade väggar.

BALKONG

Stor, inglasad balkong med utrymme för tilltaget utemöblemang. Den praktiska inglasningen bidrar till ökad användning av balkongen under svala vår- och höstdagar men går att öppna upp helt för de varma sommardagarna. Balkongen är vänd mot sydväst, här skiner solen från morgon till kväll.

KÖK

Fullutrustat kök med bra förvaring och generösa arbetsytor. De vita skåpsluckorna går väl ihop med vitt kakel ovan bänkskiva i laminat. Vitvarorna går i rostfritt utförande och består av kyl/frys, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin samt köksfläkt. Invid fönster finns utrymme för matplats. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM

Sovrum mot lugn innergård med utrymme för dubbelsäng och förvaring i garderob. Ytskikt bestående av vitmålade väggar och en vacker ekparkett.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-03-16
Energikonsumtion 89 kWh/m2 år.
Primärenergital 104

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4153
Avgift 3674 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl värme & kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220kr/mån för BB/fiber, 160 kr/mån varmvatten
Driftkostnad 5 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 000 kr
  • Försäkring: 1 000 kr
  • Hushållsström: 2 000 kr

Driftskostnader baseras på säljaren uppgifter. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,69552%
Andel av årsavgift 0,6955%

Förening

Föreningsnamn BRF Dragonen 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-3907
Gatuadress Armégatan 36
Postnummer 17171
Ort SOLNA
Hemsida http://brf-dragonen.socinet.com/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF DRAGONEN 1 består av 2 flerbostadshus med totalt 104 bostadsrätter samt 1 lokal fördelat på 6 respektive 10 våningsplan. Förening klassas som äkta och man äger marken huset står på.

Föreningens hemsida: https://brfdragonen1.se/
Föreningens ekonomi Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar.
Renoveringar Inga varken beslutade eller genomförda renoveringar då huset är nybyggt.
Parkering Föreningen har ca 66 st parkeringsplatser varav 53 st platser finns i garaget (6 platser är laddplatser för elbilar samt 6 st är färdiga för att omvandla till laddplatser. Kostnad för parkeringsplatser ute (500 kr/månad) och i garage (1000 kr/månad) samt laddplatser för elbilar i garage (1300 kr/månad inkl. elen). I dagsläget finns lediga garageplatser. Hyra av plats i garaget för MC, lådcyklar, större trehjulingar och liknande fordon som inte ryms i cykelförrådet kostar 450 kr/månad.
Tv och bredband Telia Tripple Play finns anslutet i föreningen för ovanstående tjänster. Ett obligatoriskt tillägg på avgiften tillkommer på 220kr/mån
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Styrelserum / övernattningslägenhet Cykel- och barnvagnsrum i källarplan.
Sophantering: Källsortering finns tillgängligt i föreningen
I föreningen finns en innergård med gemensam uteplats med grill för föreningens medlemmar samt cykelparkering under tak.
Föreningen har även ett gym som kan nyttjas utav medlemmarna.
Övrigt Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning och läggs ovanpå marknadsförd månadsavgift.

Övrigt

Parkering Föreningen har gemensam parkering med separat kö, bilplats följer ej med bostaden specifikt.

Dokument

Området

Västra skogen är ett härligt område där du kommer att trivas. Du bor både centralt och har nära till vackra promenadstråk, bad och natur. På utmärkta cykelvägar tar du dig till city och Vasastan på ca 15 minuter. För den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm.

Närområde

I närområdet finns bl.a. mataffärer, restauranger, postombud och flera gym. På nära gångavstånd ligger Solna Centrum, med hela sitt utbud av shopping, matställen och samhällsservice.
Femton minuters promenad bort finns Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. En vacker gångväg längs med vattnet leder fram till Karlbergs slott och vidare till Kungsholmen.

Kommunikation

Solna är en riktig knutpunkt för bra kommunikationer åt alla väderstreck.
Västra Skogen har sin egen tunnelbanestation med dubbla avgångar mot Kungsträdgården via Fridhemsplan och T-centralen. Resan till T-centralen tar ca 7 minuter.
Från Armégatan når du Sundbyberg (buss 113), Liljeholmen (buss 152) och från Huvudsta torg når du Vasastan (buss 507 via Karolinska) och Hallonbergen (buss 506). Från Solna Centrum går ännu fler busslinjer.
Tvärbanan, som går från Solna centrum, tar dig ett par minuter till Solna Station för pendeltåg, Mall of Scandinavia och Friends Arena. I andra riktningen når du snabbt Bromma Blocks, Bromma Flygplats eller kan fortsätta söderut ända till Sickla udde

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400 kr/mån eller 1000 kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Granbackaskolan, Tallbackaskolan, Nya Ängkärrskolan, Västra Skogen förskola.
Grönområden: Gångavstånd till Karlbergs Strand och Pampas Marina med trevliga promenadstråk längs vattnet.