Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

Södra Sunderbyn, Södra Sunderbyn

Per-iHanschavägen 2A


- Radhuskänsla
- Bekvämt markplansläge med uteplats
- Nyproducerad lägenhet från 2013
- Rymligt badrum med tvättmaskin
- Parkeringsplats finns ledigt

På Per-ihanschavägen 2A finns denna trivsamma fyrarummare, bekvämt belägen på markplan med egen uteplats. Lägenheten har en trevlig planlösning med ett modernt kök i öppen planlösning till vardagsrummet med utgång till altanen, tre sovrum samt hall med anslutning till en rymlig klädkammare samt ett badrum med dusch och tvättmaskin.

Brf BoKlok Logen är en populär bostadsrättsförening och i lägenhetens månadsavgift ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Det finns en parkeringsplats som går att hyra och till lägenheten hör även ett separat förråd på föreningens innergård. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är en trevlig och välskött innergård, grillplats, gästparkering och sophus.

I Sunderbyn bor du i ett av Luleås mest eftertraktade och attraktiva bostadsområden. Närhet till förskola, skola, sporthall, ishall och elljusspår. Det finns två stycken badstränder, den ena på Näset och den andra på Grundet där även Sunderbyns scoutförening håller till. Under vintertid finns det draget skidspår ut till Tomholmen som är ett trevligt utflyktsmål för familjen. Gammelstads centrum ligger ca 3 km bort och där hittar du mataffär, vårdcentral, tandläkare, apotek, badhus och gym.

Välkommen att boka in dig på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 81 kvm
Avgift 5223 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2013
Pris 2 095 000 kr

Ansvarig mäklare
Sandra Kluwetasch
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 04 28
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Sandra Kluwetasch

Sandra Kluwetasch

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Per-iHanschavägen 2A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 81 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 81 kvm
Byggnadsår 2013
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Egen ingång via markplan. Hall med vitt tak, vita väggar och eklaminat. Det finns bra förvaring via hatthylla och klädkammare/förråd i direkt anslutning.

KÖK

Kök med vit köksinredning med både över- och underskåp, vitt kakel som stänkskydd samt bänkskiva i rostfritt och laminat. Den maskinella utrustningen består av en kombinerade kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och fläkt. Rymlig matplats invid fönster som vetter ut mot grannskapet. Vitt tak, vita väggar och eklaminat.

VARDAGSRUM

Vardagsrum i lagom storlek med öppen planlösning till köket och matplasen. Vitt tak, vita väggar och eklaminat. Här finns även utgång till den mysiga altanen med sol hela dagen. Öppning ut till gräsmatta och det finns möjlighet att plantera i egna pallkragar vilket bidrar med en mysig radhuskänsla!

SOVRUM

Sovrum 1 i anslutning från hall med vitt tak, vita väggar och eklaminat. Praktisk skjutdörr samt 1 garderob.

Sovrum 2 i anslutning från vardagsrum med vitt tak, vita väggar och eklaminat.
Finns förvaringsmöjligheter i forma av 2 st dubbelgarderober. Fint ljusinsläpp via stora fönster som vetter åt två väderstreck.

Sovrum 3 i anslutning från vardagsrum med vitt tak, vita väggar och eklaminat. Även här finns ett fint ljusinsläpp tack vare stora fönster som vetter åt två väderstreck.

BADRUM

Generöst badrum med vitt tak, vita kaklade väggar och våtrumsmatta i grå nyans. Dusch med glasväggar, WC, handfat med underskåp, spegelskåp och tvättmaskin. Förvaring ovanför tvättmaskin. Förberett för torktumlare.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett separat förråd med egen ingång som är belägen utanför huskroppen på ca 5 m2.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 52-2092-1-13-4
Pris 2 095 000 kr
Avgift 5223 kr/mån
Andel i förening 3,97479%
Andel av årsavgift 3,818%

Förening

Föreningsnamn Brf BoKlok Logen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769618-2612
Gatuadress Odlingsvägen 8F
Postnummer 95442
Ort SÖDRA SUNDERBYN
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Sunderbyn 67:712 och Sunderbyn 67:713. På fastigheterna har under 2013 uppförts 6 st hus med adresserna Per-Ihanschavägen 2 A-D, 4 A-D, 6 A-F samt Odlingsvägen 8 A-F, 10 A-D, 12 A-D. Fastigheterna innehåller 30 bostadsrätter. Föreningen har sitt säte i Luleå kommun.

Lägenhetsfördelning:
- 6 st 2 rum och kök
- 12 st 3 rum och kök
- 12 st 4 rum och kök
Antal lägenheter 30
Renoveringar Underhållsplan för föreningens fastigheter uppdateras årligen. Inga större åtgärder är planerade inom närmsta åren förutom uppförande av carports.
Parkering Det finns 40 st bilplatser med motorvärmare.
Tv och bredband Bredband via Telia.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Sunderbyn består av delområdena Hammaren, Sunderbyns tätort, Bränslan, Södra Sunderbyn, Norra Sunderbyn, Mattisberg, Nordanträsk, Bodvallen, Knösen och Sunderby sjukhus. Södra Sunderbyn ligger i ett tätbebyggt område och betraktas därför mer som en stadsdel än vad Norra Sunderbyn gör som ligger mer på landsbygden. Under 1990-talet byggdes Sunderby sjukhus då Luleå och Bodens sjukhus slogs ihop. Anledningen till placeringen av sjukhuset var att Sunderbyn ligger mittemellan Luleå och Boden. Sunderby folkhögskola grundades 1826 i Boden men ligger sedan 1910 i Södra Sunderbyn. Skolan har idag cirka 275 deltagare och erbjuder långa och korta kurser under både dag- och kvällstid samt på distans. Här kan du bl a läsa allmän kurs, studiemotiverade folkhögskolekurs, etableringskurs samt kurser inom såväl konst som spelutveckling. I verksamheten ingår även ett konstgalleri, en restaurang samt en hotell och konferensanläggning som är öppna för allmänheten. Sunderbyn var tidigare känt för sortering av timmer som flottades i älven. Många av namnen på gatorna som finns här härstammar från den tiden. Anläggningen som låg på Grundet kallades för "gallringen" och det namnet återkommer i Gallringsvägen. Andra namn som hör till denna verksamhet är Bomvägen och Sorteringsvägen.

Närområde

I Sunderbyn finns en LM-skola (F-6) och en H-skola (6-9) samt fyra förskolor.

Kommunikation

Till Sunderbyn går det frekvent med busstrafik och trafikeras av linje 1 & 2.

Övrigt

I Sunderbyn finns även sporthall, ishall, fotbollsplaner, elljusspår och badstränder.

Räkna på ditt nya boende