VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Södra Sandby, SÖDRA SANDBY

Hällestadsvägen 19A

Här finns nu möjligheten att få ta del av ett exklusivt BR-radhus, som erbjuder högsta kvalitet och design. Byggt under 2020 och arkitektritat av ingen mindre än Thomas Sandell, har detta radhus inspirerats av den charm och atmosfär som finns i de skånska byarna.

Med en takhöjd på cirka 2,60 meter på bottenvåningen och hela 4,10 meter upp till nocken på övervåningen, skapar detta hem en luftig och ljus känsla. Stora fönster och en genomtänkt planlösning skapar rum som leker med ljus och skapar en varierad karaktär under dygnets olika timmar. En extra fördel med detta nybyggda hem är att garantitiden för både byggnaden och vitvarorna återstår i flera år, vilket ger framtida ägare en extra trygghet.

Planlösningen är socialt anpassad och innehåller en representativ och öppen bottenvåning, där kök och vardagsrum är sammankopplade. På övervåningen finns en mer privat del med tre rymliga sovrum, som kan användas som kontor eller gästrum. Perfekt för den moderna familjen som vill umgås och bjuda in gäster på bottenvåningen och samtidigt ha en samlad sovavdelning på övervåningen.

En annan fördel med detta hus är att det har två badrum. Ett av badrummen har även egna tvättmöjligheter, vilket är gemensamt för alla hus i föreningen. Detta innebär att föreningens medlemmar slipper bekosta driftskostnaderna för en gemensam tvättstuga. Här finns verkligen alla bekvämligheter man kan önska sig!

Den fantastiska utemiljön inkluderar en trädgård och uteplats, samt en upphöjd tomt med staket på båda sidor för att skapa privatliv. Gemfört med de andra tomterna är detta en hörntomt och är därmed mycket större än de flesta övriga. Huset har även en carport med plats för 1-2 bilar och ett förråd för extra förvaring. I föreningen finns även övernattningsrum för gäster, en härlig gemenskap och en lekplats för barnen. Eftersom Brf Nattviolen är nybyggt finns det inga underhållsarbeten eller renoveringar planerade inom föreningen.

I närområdet finns en skola bara ett stenkast från radhuset och flera förskolor inom 5 minuters avstånd. För den som behöver handla mat finns en ICA-butik bara 700 meter från huset. För pendlare finns en busstation ca 500 meter bort. Dessutom finns allt du kan tänkas behöva inom gångavstånd, som en fotbollsplan, en tennisklubb, en utomhuspool och ett gym. Det är tydligt att Sandells vision om att skapa en bykänsla i den skånska myllan har blivit verklighet. Detta boende måste upplevas på plats. Tveka inte att kontakta mäklaren för mer information!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 106.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4950 kr/mån
Rum 4
Hiss Nej
Byggnadsår 2020
Pris

Ansvarig mäklare
Elias Arph
Reg. Fastighetsmäklare
0733-25 63 00
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Första våningen
Första våningen
Andra våningen
Andra våningen
Elias Arph

Elias Arph

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hällestadsvägen 19A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 106.5 kvm.
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad 2-plans radhus
Boarea 106.5 kvm
Byggnadsår 2020

Ekonomi

Lägenhetsnummer HUS1
Avgift 4950 kr/mån
Kommentar till avgiften Ingår: Underhållet av området och de gemensamma faciliteterna, kollektiv bostadsrättsförsäkring som skyddar både fastigheten och dess medlemmar. Fr.o.m Januari 2024 kommer avgiften höjas till 5690kr.
Andel i förening 4,167%
Andel av årsavgift 4,167%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 134 423 kr

Förening

Föreningsnamn brf Nattviolen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-3518
Gatuadress Hällestadsvägen 19
Postnummer 24732
Ort SÖDRA SANDBY
Epostadress brfnattviolensandby@gmail.com
Äkta/oäkta förening Oäkta

Övrigt

Parkering Bostaden har två tillhörande parkeringsplatser samt tillgång till gemensamma parkeringsplatser utan extra kostnad.
Uteplats En hörnbostad med en generös gräsmatta runt huset samt ett stort trädäck.

Dokument

Området