VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Skogås

Tenorvägen 65

Välkommen till detta fantastiska radhus med enorm potential! Om du letar efter ett projekt där du kan förvandla ett hem till din drömbostad, då är detta platsen för dig, då den behöver moderniseras.

På övre planet finner du två rymliga sovrum och ett renoverat badrum som erbjuder gott om plats för familjen eller gäster. På nedre planet möts du av ett ljust och luftigt kök och vardagsrum, perfekt för att umgås med familj och vänner. Hallen är stor och öppen vilket ger möjlighet till olika inredningsalternativ. Badrummet på nedervåning är av äldre skick och behöver renoveras.

Men det som verkligen sticker ut är den fantastiska baksidan med sin avskildhet. Här kan du njuta av kvällssolen i lugn och ro, eller sätta igång med ditt eget byggprojekt och skapa din egen oas utomhus.

På framsidan av huset välkomnas du av morgonsolen och en avskildhet som ger dig lugn och ro i vardagen. Insynen är minimal, vilket ger dig en känsla av privatliv och trygghet.

Detta är verkligen ett unikt tillfälle att skapa ditt drömhem och förvandla detta radhus till en pärla. Med sin avskildhet, potential och fantastiska läge är detta en möjlighet du inte vill missa. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina visioner!

Välkommen till detta exklusiva samhälle där bekvämlighet möter avkoppling och gemenskap! Här erbjuds en unik livsstil som kombinerar moderna bekvämligheter med naturens lugn och närhet till stadens pulserande hjärta.

Här är parkering inget bekymmer - varje hem kommer med en garanterad parkeringsplats, så du kan säga adjö till stressen med att leta efter en plats att parkera på. Dessutom kan du njuta av den rymliga samlingslokal för gemensamma evenemang och fester, perfekt för att träffa grannar och skapa minnen.

Efter en lång dag kan du koppla av och njuta av bastun, perfekt för att varva ner och slappna av kropp och själ. Och för de dagliga behoven finns en stort renoverad tvättstuga nära huset där det är enkelt att få tider, så du behöver aldrig oroa dig för att tvätta igen.

Samhället är beläget i ett av stadens mest eftertraktade områden med närhet till allt du behöver. Med bara några minuters promenad till den vackra sandstranden och de charmiga strövområdena kring Drevviken, kan du njuta av naturen och frisk luft när som helst på dagen. Dessutom är du bara 20 minuter från stadens centrum, vilket ger dig en perfekt balans mellan stadsliv och naturoas.

Kom och upplev det bästa av båda världar - en perfekt kombination av komfort, gemenskap och närhet till allt du behöver! Kontakta ansvarig mäklare Solomon Tumizghi på MOHV redan idag för att boka en visning och upptäck din drömbostad.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 81 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 3 varav 2 sovrum
Tomt 112 kvm
Byggnadsår 1982
Pris

Ansvarig mäklare
Solomon Tumizghi
Reg. Fastighetsmäklare
0736-66 49 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Missa inte denna möjlighet att forma ditt egna radhus

Planritning

Solomon Tumizghi

Solomon Tumizghi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tenorvägen 65

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 81 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Fastighet Trubaduren 18
Boarea 81 kvm
Byggnadsår 1982
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2024-03-20

Ekonomi

Taxeringsvärde 2 078 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 992 000 kr
  • Småhusmark: 1 086 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 992 000 kr
Värdeår 1982
Summa inteckningar 1 300 000 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Driftkostnad 31 584 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 6 000 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 25 584 kr

I Samfällighetsavgiften ingår värme, vatten, sophämtning, snöröjning.

Tomt

Tomtarea 112 kvm
Tomttyp Plan tomt
Parkering Inom samfälligheten finns både parkeringar, garage samt två gästparkeringar (mot betalning) med totalt 12 gästplatser. Samtliga fastigheter garanteras en parkeringsplats, på någon av de parkeringsytor som finns.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Huddinge Sopranen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Planbestämmelser Stadsplan (1983-02-24)

Övrigt

Allmänt om bostaden Bastun finns intill tvättstugan i fastigheten på Tenorvägen 2. En finns på Tenorvägen 69 och den andra på Tenorvägen 2. Det är endast lokalen på Tenorvägen 2 som går att hyra i nuläget.

Tenorvägen 2 kan hyras för privata fester av boende i området och rymmer 24 pers vid sittande bord.
Övrigt Bastun finns intill tvättstugan i fastigheten på Tenorvägen 2. En finns på Tenorvägen 69 och den andra på Tenorvägen 2. Det är endast lokalen på Tenorvägen 2 som går att hyra i nuläget. Tenorvägen 2 kan hyras för privata fester av boende i området och rymmer 24 pers vid sittande bord.

Dokument

Området

Parkering

Inom samfälligheten finns både parkeringar, garage samt två gästparkeringar (mot betalning) med totalt 12 gästplatser. Samtliga fastigheter garanteras en parkeringsplats, på någon av de parkeringsytor som finns.