Budgivning pågår

Senaste bud:
2 850 000 kr

Visningar

Söndag 11 Juni KL: 13:00 - 13:30 Tidsbokad visning! Föranmälan krävs och görs via mäklarens hemsida! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Oxie, Oxie

Stenebäcksvägen 8

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade villan i familjevänliga Oxie! Här erbjuds ett hem med ett socialt vardagsrum, 3-4 sovrum, 2 badrum samt ett rymligt kök med plats för en matgrupp. Inte nog med det så har vi en tvättstuga med egen ingång, goda förvaringsmöjligheter samt garage och egen uppfart med plats för två bilar. Huset erbjuder en välskött och insynsskyddad trädgård som bjuder in till bus och lek samt en otrolig uteplats som vetter mot nordväst där vi gärna spenderar ute-middagarna under sena sommarkvällar. Detta hem har goda potential för dig att renovera utefter din egna smak och behov alternativt bara att flytta din direkt.

Här bor du idylliskt och lugnt omgärdad av villor och grönområden med närhet till skolor, förskolor, matbutiker, restauranger och åkrar. Här har vi nära till motorvägen som tar dig till kranskommunerna och Öresundsbron på nolltid, perfekt för pendlaren! Varmt välkommen att höra av ditt intresse!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 130 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 4 sovrum
Tomt 405 kvm
Byggnadsår 1966
Pris 2 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Cajsa Börjesson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Renoveringschans i lugnt område!

Profilering maklarbild_hires
Profilering maklarbild_hires
Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Stenebäcksvägen 8

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 130 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Fastighet Oxie 45:36
Boarea 130 kvm
Byggnadsår 1966
Kommentar till byggnadsår Enligt fastighetsutdrag
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Puts
Fönster 3-glas
Bjälklag Lättbetong och trä
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Grundmur Lättbetong
Tak Betongpannor
Uppvärmning Luft/vattenvärmepump med vattenburna radiatorer.
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Vi tar oss in genom ytterdörren och möts av en rymlig hall där vi hänger av oss ytterkläder. Här har vi goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober samt plats för hatthylla. Vitmålade väggar samt klinkergolv i en naturnära kulör.

Badrum

Från hallen har vi bostadens första badrum som är helkaklat i kulörerna vitt och grått. Badrummet är utrustat med vask, spegel, toalettstol samt dusch med glasdörr.

Kök

Vidare in i bostaden kommer vi till originalköket i ek med bänkskiva i rostfritt stål som samspelar sig väl med stänkskyddet i naturfärgat kakel. Här har vi goda förvaringsmöjligheter tack vare över- och underskåp. Köket är utrustat med diskmaskin, spisugn, fläkt samt hel kyl och frys. Från köket når vi ut till tvättstugan som erbjuder egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum

Vi tar oss vidare in till det rymliga vardagsrummet med gott om ljusinsläpp tack vare fönster mot den grönskande trädgården. Här har vi original parkettgolv, vita väggar samt utgång till trägården. Vardagsrummet rymmer enkelt en större soffgrupp, soffbord, tv-möblemang samt matgrupp.

Trädgård

Från vardagsrummet har vi utgången till den grönskande trägården som bjuder på ett fantastisk trädäck där vi gärna bjuder in till sommarmiddagar med nära och kära. Trädgården erbjuder utöver det en stor gräsmatta som bjuder in till bus och lek, fruktträd samt blommande växter, kryddor och blommor.

Sovrum

Intill vardagsrummet har vi bostadens första sovrum som är i bra storlek där vi enkelt möblerar med en större säng, sängbord, skrivbord samt förvaringsmöblemang. Vita väggar samt laminatgolv.

Allrum

Vi tar trappan upp till andra våningen och möts av bostadens allrum som är som ett extra vardagsrum. Här möblerar vi enkelt med soffgrupp och tv-möblemang, ett hemma kontor alternativt som barnens lekyta. Väggarna är målade i vitt och golvet kläs av originalparkett.

Sovrum

Första sovrummet på andra våningen lämpar sig utmärkt som ett barnrum där vi möblerar med säng, sängbord, skrivbord samt förvaringsmöblemang. Här får vi även plats med en lekhörna till barnen.

Badrum

Badrummet på andra våningen är inrett i blå plastmatta samt ljus våtrumstapet på väggarna. Det är utrustat med vask, spegel, duschkabin samt toalettstol. Detta badrum erbjuder även en egen bastu där man gärna spenderar vinterkvällarna i.

Sovrum

Andra sovrummet på andra våningen är i bra storlek och erbjuder gott om ljusinsläpp. Här möblerar vi enkelt med en större säng, sängbord samt förvaringsmöblemang. För att bibehålla den rymliga känslan så erbjuder detta rum en klädkammare som sväljer förvaringen utmärkt.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2023-05-23
Primärenergital 127

Ekonomi

Pris 2 995 000 kr
Taxeringsvärde 2 106 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 702 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 404 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 404 000 kr
Värdeår 1966
Summa inteckningar 1 640 000 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr
Driftkostnad 55 955 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 5 887 kr
  • Försäkring: 5 475 kr
  • Renhållning: 3 050 kr
  • Hushållsström: 41 543 kr

Kostnaden för uppvärmning är inkluderad i kostnaden för el.

Tomt

Tomtarea 405 kvm
Tomttyp Friköpt
Parkering I området råder fri parkering utanför privat mark.
Parkering Garage samt uppfart

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Byggnadsplan

Dokument

Området

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö kommun. Oxie består till största delen utav villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation, Oxie station som vi finner i centrala Oxie. Oxie bestod ursprungligen av flera byar som växt samman till ett samhälle, ett samhälle som ligger avskilt från Malmös tätort och har sin egen karaktär och identitet.

Närområde

I Oxie centrum hittar vi bekvämligheter som bland annat matbutik, frisör, apotek, kafé samt flertalet restauranger. Intill finner vi vård för både människa och djur med Oxie vårdcentral, tandvård och veterinär.

Kommunikation

Genom området går stadsbusslinje 32 som går mellan Käglinge och Norra Hamnen med stopp genom centrala Malmö. I norra delen av området längst Tegelbruksvägen hittar vi tågstationen som på 10 minuter tar oss in till centrala Malmö. Passerar man genom Oxie så når man snabbt motorvägen där man kvickt når Yttre och Inre ringvägen av Malmö.

Parkering

I området råder fri parkering utanför privat mark.

Övrigt

I Oxie finner vi flertalet förskolor samt grundskolor utspritt genom hela området. Centralt placerad i området hittar vi Oxievångshallen som erbjuder och olika sportmöjligheter, gymanläggning samt Oxievångsbadet runt hörnet.

Räkna på ditt nya boende