Visningar

Måndag 27 Maj KL: 17:45 - 18:15 Bokad visning, anmäl dig via hemsidan! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Obbola, Obbola

Uppförsbacken 1O

Detta charmiga radhus i två plan erbjuder en bekväm och modern livsstil i en naturskön omgivning i Obbola. Bottenplan erbjuder större hall, kök i en öppen planlösning som skapar rymd, vardagsrum med utgång till det fina uterummet, badrum och separat tvättstuga. På övre plan finns det fyra sovrum, alla i bra storlek varav ett sovrum är ombyggt till en walk-in closet och går att återställa om behovet finns av ytterligare sovrum, badrum med badkar och förråd. Baksida med gräsmatta och planteringar som vetter ut mot skogsparti.
Kallgarage med elbilsladdare och även bilplats ingår till varje fastighet. Samfälligheten har nu även installerat laddboxar på samtliga p-platser.

I Obbola finns mataffär, skola, förskola och all annan service ni kan tänka er. I området finns också möjlighet till fina havsbad bl.a Fläsehavsbad.

Varmt välkommen på vising!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 123 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 3-4 sovrum
Tomt 126 kvm
Byggnadsår 1981
Pris 2 895 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Persson
Reg. Fastighetsmäklare
0706-22 22 94
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fint radhus i natursköna Obbola.

Planritning

Anna Persson

Anna Persson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Uppförsbacken 1O

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3-4 sovrum
Boarea 123 kvm. taxeringsinformation

Detta charmiga radhus i två plan erbjuder en bekväm och modern livsstil i en naturskön omgivning i Obbola. Bottenplan erbjuder större hall, kök i en öppen planlösning som skapar rymd, vardagsrum med utgång till det fina uterummet, badrum och separat tvättstuga. På övre plan finns det fyra sovrum, alla i bra storlek varav ett sovrum är ombyggt till en walk-in closet och går att återställa om behovet finns av ytterligare sovrum, badrum med badkar och förråd. Baksida med gräsmatta och planteringar som vetter ut mot skogsparti.

I Obbola finns mataffär, skola, förskola och all annan service ni kan tänka er. I området finns också möjlighet till fina havsbad bl.a Fläsehavsbad.
Välkommen att boka visning!

ENTRÈ
Här möts vi av en fin altan med förmiddagssol på framsidan av huset där det finns plats för utegrupp och även ett praktiskt förråd till förvaring.

HALL
Inbjudande hall med gott om plats för avhängning. Här är det till vänster öppnat upp till det tidigare förrådet vilket ger stora ytor till förvaring. Ett mörkare vackert laminatgolv och ljusa väggar.

KÖK
Den inre hallen leder till köket och även här ligger det fina mörkare laminatgolvet som binder samman ytorna på ett trevligt sätt. Öppet och ljust kök med gott om plats för matbord och övrig möblering. Vita luckor, mörkare laminatskiva och praktisk diskbänk i plåt. Belysning under skåp ger extra ljus till arbetsytorna och fönsterpartier ut mot huset framsida ger ett fint ljusflöde.
Vitvaror bestående av hel kyl (2022), hel frys (2022), diskmaskin (2023), fläkt, spis med häll och ugn och inbyggd micro.

VARDAGSRUM/UTERUM
Öppet och fint vardagsrum med parkettgolv i ek och ljusa väggar. Här finns det plats för större soffa, matbord och fönsterpartierna ger en härlig utsikt mot tomtens fina baksida som vetter ut mot skogsparti. Utgång till större uterum med öppningsbara skjutpartier och detta rum förlänger verkligen möjligheten att njuta i från tidig vår till sent in på hösten.
Heltäckningsmatta på golv med trätrall under och plasttak.

BADRUM
Badrum med enhetlig matta i grått på både vägg och golv som är renoverat 2021. Här finns dusch med vikväggar i glas, tvättställ med kommod, spegel, wc, handdukstork och förvaring i väggskåp.

TVÄTTSTUGA
Från köket ligger den separata tvättstugan placerad. Matta i blå ton på golv och ljusa väggar. Här erbjuds tvättmaskin, tvättho med skåp till förvaring och praktiska hyllplan.

ÖVRE PLAN:

HALL
Trappen leder oss upp till övre plan och här möts vi av den öppna hallen som fördelar ytorna på ett trevligt sätt. Genomgående ljust laminatgolv i alla rum, utom i walk-in closet som har en matta på golv vilket ger ett ombonat intryck.

SOVRUM 1
På vänster sida från hallen finns detta sovrum som har plats för dubbelsäng, sängbord och övriga möbler. vackert melerat ljust laminatgolv och ljusa väggar.Här finns även utgång till balkongen med utsikt över framsidan av huset och lekparken.

SOVRUM 2
Detta rum ligger även det på vänster sida och har plats för säng och övrig möblering. Detta rum lämpar sig väl till ett barnrum eller varför inte till ett kontor? Här finns det garderober till förvaring och även väggskåp med belysning under.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. På vägg bakom sänggaveln så sitter en trendig ribbvägg i trä vilket ger en ombonad känsla.

SOVRUM 4/WALK-IN CLOSET
Sovrum som i dagsläget är inredd till en lyxig walk- in closet med förvaring på båda sidor av rummet vilket ger fantastiska förvaringsmöjligheter. Detta rum går att återställa till ytterligare sovrum om behov finns. Härlig heltäckningsmatta i grått på golv och väggarna är ljusa.

BADRUM
Badrum med matta på golv i ljus ton och mönstrad matta på vägg. Inrett med badkar, tvättställ med kommod, spegel och wc.

FÖRRÅD
Praktiskt förråd med utrymme till förvaring och härifrån styrs den energibesparande ventilationen i huset. Det finns även ett förråd på "tredje vinden" med golv och hyllor till ytterligare förvaring.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Fastighet Sluttningen 14
Boarea 123 kvm
Byggnadsår 1981
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Vattenburen el
Ventilation FTX system (swegon)
Övrigt om byggnaden Säljaren har utfört följande:

2021 - Badrum, helrenoverat bottenplan.
2022- Hall, nytt golv, målat tak och väggar
2022 - Ny kyl och frys.
2023 - Sovrum akustikpanel.
2023 - Nytt ventilationsaggregat på vinden.
2023 - Ventilation frånluft installerat i sovrum nuvarande walk-in closet.
2023 - Ny diskmaskin.
2023 - Elbilsladdare i garage.
Övriga byggnader Samfälligheten ansvarar för tak och fasad på huset, även underhåll av lekpark och väg.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2021-05-19
Energikonsumtion 60 kWh/m2 år.
Primärenergital 93

Ekonomi

Pris 2 895 000 kr
Taxeringsvärde 1 665 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 474 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 191 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 191 000 kr
Värdeår 1981
Summa inteckningar 1 580 000 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Elförbrukning 12 848 kWh/år
Driftkostnad 37 014 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 10 485 kr
  • Renhållning: 5 340 kr
  • Hushållsström: 9 189 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 12 000 kr

Tomt

Tomtarea 126 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Uteplats Inglasat uterum och altan.
Parkering Kallgarage med elbilsladdare och även bilplats ingår till varje fastighet. Samfälligheten har nu även installerat laddboxar på samtliga p-platser.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Umeå Sluttningen GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt, Samfällighet: Umeå Sluttningen S:1
Avtalsservitut Avloppstub Mm
Avtalsservitut Elledning
Avtalsservitut Kraftledning
Avtalsservitut Utsläpp Av Avfallslut Mm
Last: Avtalsservitut Elledning, 24-IM1-31/272.1
Last: Avtalsservitut Kraftledning, 24-IM1-48/1526.1
Last: Avtalsservitut Utsläpp Av Avfallslut Mm, 24-IM1-38/13.1

Planbestämmelser Stadsplan (1972-04-20)

Dokument

Området

Obbola ligger ca 1,5 mil från Umeå centrum och endast någon kilometer till Holmsund. Obbola by är fint placerad mellan hav och fin natur. Vid småbåtshamnen finns Gamla Salteriet där man kan köpa färsk fisk eller sommartid njuta av utomhusservering. I området finns också möjlighet till fina havsbad bl a på Fläsehavsbad. Obbola är barnvänligt området och har ett rikt föreningsliv. Det finns flera förskolor och F-9 skola. Här finns också matvarubutik samt Pizzeria.

Närområde

Obbola har förskolor och skola 1 - 9.

Matbutik och pizzeria. I Holmsund någon kilometer bort finns ytterligare matbutik, blomaffär och bank.

I Obbola finns tempererat utomhusbad och i Holmsund finns Storsjöhallen med inomhusbad och äventyrsbad. Obbola erbjuder även en populära Multiarena med tyngd på cykling.

Kommunikation

Det finns goda kommuntikationer via buss.

Räkna på ditt nya boende