VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 4B

Varmt välkommen till denna eleganta bostad med exklusiva och smakfulla detaljer, inglasad balkong och garage i huset! Här har man skapat ett hem att trivas i. De väl tilltagna sociala ytorna med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck skapar en unik plats där man gärna samlar familj och vänner. Den inglasade balkongen där du har utsikt mot vattnet och morgonsol är perfekt för långa sköna helgfrukostar eller en mysig kopp te på kvällen och vill man ha mer utomhushäng ligger föreningens stora gemensamma takterass en hisstur bort.

Bostadens planering möjliggör en alternativ planlösning om 4a rok, perfekt för den växande familjen eller om du har behov av ett hemmakontor. Då byggnaden är byggd i suterräng kommer du smidigt in i bostaden via entréplan medan större delen av bostaden ligger högre upp från markplan upp till våning 5.

Här bor du bland Kvarnholmens historiska industribyggnader, moderna nyproducerade hus, restauranger, bagerier, skolor, strandpromenader och kajer – en vacker plats där du både får stadslivets bekvämligheter och skärgårdens lugn. Från Kvarnholmen kan du åka in till stan med pendelbåtarna som tar dig till Nybrokajen på ca 20 min. Åker du buss eller bil så är du inne i stan på 10 minuter.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 82 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4316 kr/mån
Rum 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Pris 5 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Sofie Vikström
Reg. Fastighetsmäklare
0709-90 34 44
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nytt och modernt invid Stockholms inlopp!

Planritning

Planritning Mjölnarvägen 4b
Planritning Mjölnarvägen 4b
Alternativ planlösning Mjölnarvägen 4b
Alternativ planlösning Mjölnarvägen 4b
Sofie Vikström

Sofie Vikström

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Mjölnarvägen 4B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 82 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Bostaden ligger i suterräng vilket gör att bostadens entré ligger i markplan medan större delen av lägenheten ligger högre upp från markplan upp till våning 5.

Byggnad

Boarea 82 kvm
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Rum

Allmänt

Vitlaserat parkettgolv i ask, trestavig mattlackad. Vita väggar.

Hall

Stor välkomnade hall med med platsbyggda garderober med gott om plats för avhängning och skoförvaring.

Kök

Modernt kök från Vedum med gott om förvaring i skåp och lådor bakom vita luckor. Vitt kakel ovanför den gråa bänkskivan. Rostfria vitvaror från Siemens bestående av kyl/frys, mikro, diskmaskin, ugn och häll. Spiskåpa från Franke.

Matplats

Trevlig matplats i öppen planlösning mot kök. Plats för matbord för 6-8 personer invid stora fönsterpartier i två väderstreck.

Sovrum 1

Rofyllt sovrum med stort fönster ut mot balkongen. Plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel.

Vardagsrum

Generöst tilltaget vardagsrum i öppen planlösning mot matplats och kök med flertalet fönster. Gott om plats för soffa, vardagsrumsbord och tv-möbel.

Sovrum 2

Stort sovrum med platsbyggd garderob och plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare förvaringsmöbel eller kontorshörna.

Badrum

Stort exklusivt badrum med vitt kakel på vägg och ljusgrått klinker på golv. Här finns dusch, infällbara duschväggar i glas, stor kommod med lådor samt bred spegel ovanför. Extra lyxigt är att man får både tvättmaskin och torktumlare med en praktisk vit bänk ovanför samt tre väggskåp för praktisk förvaring.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-06-17
Primärenergital 76

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0159-01-02-21501
Pris 5 495 000 kr
Avgift 4316 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkluderar värme och kallvatten. Individuell mätning av varmvattenförbrukning sker efter faktisk förbrukning i varje lägenhet och debiteras utöver angiven avgift. Obligatorisk kostnad om 220 tillkommer på avgiften för bredband, telefoni och TV.
Driftkostnad 12 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 400 kr
  • Försäkring: 4 200 kr
  • Hushållsström: 6 000 kr

Andel i förening 0,47%

Förening

Föreningsnamn Brf Kajplats Kvarnholmen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-1300
Gatuadress Mjölnarvägen 2A-10B
Postnummer 13174
Ort NACKA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Kajplast Kvarnholmen bildades 2018 och består av 223 lägenheter fördelade på totalt 5 bostadshus med inflyttning 2020-2021.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift får tas ut av föreningen enligt stadgarna.

Föreningen godkänner delat ägande, minst 10%.

Föreningen godkänner andrahandsuthyrning med giltiga skäl - 1 år med max 1 års förlängning.
Föreningens ekonomi Inga planerade avgiftsförändringar.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 223
Antal lokaler 5
Renoveringar Då byggnaden är ny finns inga planerade renoveringar inom en överskådlig framtid.
Parkering Det finns 167 garageplatser varav 11 är MC-platser. Föreningen nyttjar även 12 garageplatser i Spisbrödgaraget. Garageplatserna kostar 1 400 kr/mån för vanlig plats, 1 900 kr/mån för laddplats och 500 kr/månad för MC-plats.
Tv och bredband Bredband, telefoni och TV finns via fiber och leverantör är Telia. Obligatorisk kostnad om 220 tillkommer på avgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Gemensamma utrymmen Styrelserum, cykelrum, barnvagnsrum, övernattningslägenhet, rullstolsförråd och kajakrum. Det finns även härliga takterrasser och lekytor. Ett källarförråd hör till lägenheten, det finns även möjlighet att hyra till extra förråd.

Dokument

Området

På Kvarnholmen, mittemot Djurgården bor du mitt emellan staden och skärgården. Alltid nära till vatten och grönområden samtidigt som du har det mesta du kan önska av service och utbud. Tack vare det stora tillskottet av nya bostäder i området har hela Kvarnholmen väckts till liv igen med flertalet caféer, restauranger och nya affärer. Våren 2018 öppnade Coop en stor välsorterad livsmedelsaffär i bottenvåningen i det gamla bageriet. I våningen ovanpå finns Robin Delselius Bageri, Pizzabistron Crispy Pizza, Kvarnholmens Apotek och kemtvätt/skrädderi. På kort avstånd når ni även den populära glasbaren Snö och i området finns Puls och Träning och ett padelcenter. 1,5 km bort ligger ICA-Maxi och Nacka Forum med ytterligare utbud och service. Från Kvarnholmen kan du åka in till stan med pendelbåtarna som tar dig till Nybrokajen på ca 20 min med SL:s pendelbåtslinje. Åker du buss eller bil så är du inne i stan på 10 minuter. På östra Kvarnholmen finns lummiga strövområden med bad och lekplatser. Här finns också härliga promenadstråk som tar dig till både marinan och småbåtshamnen. Just nu byggs den 2,2 km långa strandpromenad som kommer sträcka sig runt hela ön.

Räkna på ditt nya boende