VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Jarlaberg, Nacka

Landåvägen 47


Ljus och påkostad hörnlägenhet med utsikt över såväl Stockholms inlopp som naturreservatet Nyckelvikens trädtoppar. Ogenerat läge i huset utan någon granne ovanför. Här erbjuds stora sällskapsytor, matplats i mysigt burspråk och en inglasad balkong med lummigt läge. Lägenheten genomgick 2021 en större renovering som inkluderade badrum och de flesta ytskikt. Drömmen om att få renovera köket överlåts till dig som ny ägare.

På Landåvägen bor du trivsamt och barnvänligt i en stor och välskött HSB-förening med trevlig innergård och flertalet faciliteter såsom bastu och gästlägenhet. Här bor du granne med naturreservatet Nyckelviken och på gångavstånd når du såväl Nacka Forum som Nacka Strand med dess båttrafik och växande utbud av service, restauranger och aktiviteter.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 75 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5012 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1990
Pris

Ansvarig mäklare
Tobias Aasa
Reg. Fastighetsmäklare
076-200 87 74
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Högst upp med vidsträckt utsikt

Nyckelviken Carl Milles staty Gud Fader på himmelsbågen SL-båten, Nacka Strand Golfbaren

Nyckelviken
Nyckelviken
Carl Milles staty Gud Fader på himmelsbågen
Carl Milles staty Gud Fader på himmelsbågen
SL-båten, Nacka Strand
SL-båten, Nacka Strand
Golfbaren
Golfbaren

Planritning

Tobias Aasa

Tobias Aasa

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Landåvägen 47

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 75 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljhus
Boarea 75 kvm
Byggnadsår 1990
Uppvärmning Fjärrvärme och bergvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Hallen har en centrerad placering i lägenheten vilket ger ett luftigt första intryck. Gott om utrymme för klädförvaring och mindre hallmöbel. Klinkergolv vid entré samt säkerhetsdörr.

Vardagsrum

Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och tv-möbel. Här ligger ett påkostat och mycket slittåligt laminatgolv från Berry Alloc som även är genomgående för lägenheten.

Kök

Gott om förvaring och arbetsyta. Vita luckor samt vitt kakel ovan diskbänk i rostfritt. Utrustning bestående av spis, spiskåpa, diskmaskin, kyl och frys. Matplats för ca 4-6 personer i mysigt burspråk med utsikt över Nyckelviken.

Balkong

Via vardagsrummet nås en inglasad balkong om ca 6-7 kvm med förmiddagssol.

Master bedroom

Stort sovrum som nås via hallen med gott om plats för dubbelsäng och sängmöbler och klädförvaring. Här ifrån bjuds på sjöutsikt och magiska solnedgångar över Djurgården.

Sovrum

Via köket nås det andra sovrummet med plats för säng, skrivbord och klädförvaring.

Badrum

Påkostat badrum (2021) från Dåderman med 10 års garanti. Kakel och klinker i beige samt golvvärme. Utrustning bestående av handfat med kommod, badrumsskåp, toalett, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, badrumsskåp, handdukstork samt badkar med duschvägg i glas. Infällda spotlights.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-04-05
Energikonsumtion 85 kWh/m2 år.
Primärenergital 102

Ekonomi

Lägenhetsnummer 24
Avgift 5012 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 7 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 3 000 kr
  • Hushållsström: 4 800 kr

Andel i förening 0,39702%
Andel av årsavgift 0,39702%

Förening

Föreningsnamn HSB:s Brf Mården i Nacka
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 7164196565
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Mården är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1988 och består av 237 bostadsrätter fördelade på två gårdar. Husen byggdes 1989. Föreningen är medlem i Jarlabergs samfällighetsförening vilken förvaltar garage, gästparkeringar, sopsugsanläggning och kabel-tv-nät.

Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: http://brf-marden.se/
Föreningens ekonomi Som köpare behöver du bli medlem i HSB Stockholm. Det gör du genom att köpa en andel för 500 kr/person (återfås vid eventuellt utträde). Årsavgift 300 kr/hushåll. Medlemskapet ger dig en rad förmåner, erbjudanden med m.m. Mer information: https://blimedlem.hsb.se/
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 237
Parkering Det finns tre garage i Jarlaberg, belägna på Fyrspannsvägen, Landåvägen och Diligensvägen. Det finns olika typer av platser med följande cirkapriser: Uteplats med/utan el: 356/288 kr Garage med/utan el: 456/381 kr Bur i garage med/utan el: 625/556 kr Mc-plats: 88 kr För frågor och hyresavtal, kontakta Cemi: jarlaberg@cemi.se / 0774-400990. Det finns även avgiftsbelagda besöksplatser i området.
Tv och bredband Kabel-tv från Tele2 ingår i månadsavgift. Uppgradering kan ske på egen bekostnad. Bredband från Tele2, 100/10 Mbit/s ingår i avgiften. Uppgradering kan ske på egen bekostnad.
Överlåtelseavgift 1691 kr
Pantsättningsavgift 725 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Varje gård är försedd med ett gårdshus innehållande tvättstuga, festlokal och bastu. Det finns även två gästlägenheter, cykelrum och barnvagnsrum. Föreningen har två välskötta gårdar med planteringar, fruktträd, lekplatser, grillplats samt sittgrupper.

Dokument

Området

Jarlaberg är ett naturnära och lugnt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.