VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 78

Helrenoverat och lugnt beläget bostadsrättsparhus med en genomgående hög standard. Här erbjuds ett modernt och påkostat Marbodal-kök med vitvaror från Siemens, köksö samt platsbyggt barbord och vinkyl. I öppen planlösning med köket finns ett luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, mediamöbel och vitrinskåp. Härifrån nås också en stor träbelagd uteplats i ogenerat läge och med förmiddagssol. Eftermiddags-/kvällssol ges på husets framsida. Parhuset innehåller även tre rymliga sovrum, walk-in-closet och dubbla badrum. Utmärkt förvaring..

Trivsamt och barnvänligt boende i en stor och välskött HSB-förening med trevlig innergård och flertalet faciliteter såsom bastu och gästlägenhet. Här bor du granne med naturreservatet Nyckelviken och på gångavstånd når du såväl Nacka Forum som Nacka Strand med dess båttrafik och växande utbud av service, restauranger och aktiviteter.

Kommande försäljning - anmäl ditt intresse eller kontakta mäklare för mer information!

Information

Bostadstyp Parhus
Boarea 105.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 8549 kr/mån
Rum 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1988
Pris

Ansvarig mäklare
Sofie Sporron Fd Vikström
Reg. Fastighetsmäklare
0709-90 34 44
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Modernt, barnvänligt & naturnära

Planritning

Entréplan
Entréplan
Övre plan
Övre plan
Sofie Sporron Fd Vikström

Sofie Sporron Fd Vikström

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Diligensvägen 78

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 105.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 105.5 kvm
Byggnadsår 1988
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Entréplan

Välkomnande hall med vitmålade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme. God avhängningsyta samt förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare in i bostaden finns även en klädkammare.

Kök, vardagsrum och matplats i stor öppen planlösning. Här ligger ett mörkt laminatgolv som möter väggar målade i vitt.

Ljust och luftigt kök från Marbodal med både köksö och barbord. Här blandas det moderna smakfullt med klassiska inslag såsom speglade skåpluckor, vitrinskåp och ett vitt half tile-kakel. Vitvaror från Siemens bestående av induktionshäll, kyl och frys i rostfritt, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Spiskåpa från Thermex och påkostad vinkyl från Climadiff Avintage. Exklusiv bänkskiva i svart granit.

Via vardagsrummet nås en träbelagd uteplats om ca 23 kvm med förmiddagssol. Här finns gott om plats för loungemöbler, matplats och grill. Det finns även en altan vid husets framsida om ca 10 kvm.

Badrum med toalett, handfat med kommod, dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Svart hexagon-format klinkergolv med golvvärme och kakel i vitt.

Övre plan

Bostadens samtliga tre sovrum återfinns en trappa upp varav det ena rummet med glimt över Stockholms inlopp. Här finns också ett inrett walk-in-closet med fönster som vid behov kan göras om till ett kontor eller fjärde sovrum.

På övre plan ligger samma mörka golv som på entréplan. Väggar målade i vitt.

Badrum i grått med matchande kakel och klinker. Här finns badkar, toalett, handfat med kommod och handdukstork. Golvvärme och vädringsfönster.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-02-20
Energikonsumtion 119 kWh/m2 år.
Primärenergital 129

Ekonomi

Lägenhetsnummer 64
Avgift 8549 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV och Bredband
Driftkostnad 6 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 400 kr
  • Hushållsström: 3 600 kr

Andel i förening 0,68538%
Andel av årsavgift 0,68538%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 032 920 kr

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Tullen nr 623
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716418-6954
Gatuadress Diligensvägen 19
Postnummer 13148
Ort Nacka
Epostadress styrelsen@brftullen.se
Hemsida https://brftullen.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Tullen nr 623 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1987 och består av 196 bostadsrättslägenheter fördelade på två gårdar. Husen byggdes 1988. Föreningen är medlem i Jarlabergs samfällighetsförening vilken förvaltar garage, gästparkeringar, sopsugsanläggning och kabel-tv-nät.

Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: https://brftullen.se/
Föreningens ekonomi P.g.a. ökade ränte- och driftkostnader höjdes avgiften 1 januari 2023 med 15 %.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 192
Parkering Det finns tre garage i Jarlaberg, belägna på Diligensvägen, Fyrspannsvägen och Landåvägen. Det finns olika typer av platser med följande cirkapriser:

Uteplats med/utan el: 356/288 kr
Garage med/utan el: 456/381 kr
Bur i garage med/utan el: 625/556 kr
Mc-plats: 88 kr

För frågor och hyresavtal, kontakta Cemi: jarlaberg@cemi.se / 0774-400990. Det finns även avgiftsbelagda besöksplatser i området.
Tv och bredband Kabel-tv från Tele2 ingår i månadsavgift. Uppgradering kan ske på egen bekostnad. Bredband från Telenor, 250/100 Mbit/s ingår i avgiften. Uppgradering kan ske på egen bekostnad.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Föreningen har två välskötta gårdar med planteringar, fruktträd, lekplatser, utegrill samt sittgrupper. Varje gård är försedd med ett gårdshus innehållande tvättstuga, festlokal och bastu. Det finns även två gästlägenheter, barnvagnsrum samt cykelrum.
Övrigt Som köpare behöver du bli medlem i HSB Stockholm. Det gör du genom att köpa en andel för 500 kr/person (återfås vid eventuellt utträde). Årsavgift 300 kr/hushåll. Medlemskapet ger dig en rad förmåner, erbjudanden m.m. Mer information: https://blimedlem.hsb.se/

Kontakta ansvarig mäklare om du vill få en boendekostnadskalkyl upprättad.

Övrigt

Parkering Det finns tre garage i Jarlaberg, belägna på Diligensvägen, Fyrspannsvägen och Landåvägen. Det finns olika typer av platser med följande cirkapriser: Uteplats med/utan el: 356/288 kr Garage med/utan el: 456/381 kr Bur i garage med/utan el: 625/556 kr Mc-plats: 88 kr För frågor och hyresavtal, kontakta Cemi: jarlaberg@cemi.se / 0774-400990. Det finns även avgiftsbelagda besöksplatser i området.

Dokument

Området

Jarlaberg är ett naturnära och lugnt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.