Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Rosengård, MALMÖ

Vougts väg 7

Nu finns möjligheten att förvärva denna genomgående och välplanerade trea om hela 84 kvadratmeter. Bostaden ligger belägen högt upp i huset vilket medför härligt ljusinsläpp och det finns dessutom en rymlig balkong med fantastisk utsikt över Malmö. Här erbjuds rymligt vardagsrum, ljust kök och två bra sovrum. Dessutom finns goda förvaringsmöjligheter samt tvättmöjligheter i lägenheten.

En bostad med närhet till Rosengård Centrum, flertal matställen, skola, idrottsplats och fotbollsplan. Boendes här kan du njuta av mycket goda kommunikationsmöjligheter tack vare kort avstånd till Rosengård station samt till busstation där linje 5, 33 och 35 går.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 84 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 7220 kr/mån
Rum 3
Våning 8 av 9
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1971
Pris 795 000 kr

Ansvarig mäklare
Ylberta Mlinaku
Reg. Fastighetsmäklare
0766455720
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Rymlig trea med stor balkong & fenomenal utsikt!

Planritning
Planritning
Ylberta Mlinaku

Ylberta Mlinaku

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vougts väg 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 84 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 8 av 9

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 84 kvm
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)

Rum

Hall

Vi välkomnas in i bostaden av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter samt en stor klädkammare. Väggarna är ljusa och golvet består av fin laminat som löper vidare i majoriteten av lägenhetens rum.

Kök

Från hallen når vi köket direkt till höger. Vi slås här av fantastiskt ljusinsläpp tack vare tre väl tilltagna fönster invid den rymliga matplatsen. Köket erbjuder gott om arbetsytor på laminatskivan i snygg mörk kontrastfärg till köksluckorna i ljus ek och mellan dessa finns stänkskydd i vitt kakel. I köket finns spishäll, ugn, köksfläkt, kyl och frys. På golvet ligger ett golv som läckert matchar köksinredningen.

Vardagsrum

Vidare finner vi det rejäla vardagsrummet som rymmer såväl matplats som soffgruppen. De ljusa väggarna möter det något mörkare laminatgolvet. Härifrån når vi våningens balkong som sträcker sig längs med hela lägenheten. Balkongen bjuder in till trevligt umgänge i den friska luften med en fenomenal utsikt över Malmö, hela vägen bort till Turning Torso.

Sovrum

Bostadens två sovrum är båda i bra storlek. Det något större av dem rymmer enkelt dubbelsängen, sängbord samt ytterligare förvaringsmöblemang medan det mindre sovrummet lämpar sig bra som barnrum eller kontor om det behovet finns.

Badrum

Badrummet erbjuder mycket yta och är stilrent kaklat med vitt kakel på väggar mot grått klinker på golvet. Här fås fint naturligt ljusinsläpp tack vare ett fönster. Utrustningen består av WC, vask, spegel samt badkar. Dessutom finns det en tvättmaskin och torktumlare.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2021-10-03
Primärenergital 118

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1181
Pris 795 000 kr
Avgift 7220 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. VA & Värme
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,32559%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 751 093 kr

Förening

Föreningsnamn Brf RTB
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769607-5709
Gatuadress Vougts väg 9
Postnummer 21372
Ort MALMÖ
Epostadress info@brf-rtb.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf RTB (Rosengårds Trivsamma Bostäder) är en äkta förening som ombildades 2006. Tomten ägs av kommunen och är så kallad tomträtt.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2023-03-30. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Ekonomisk förvaltare: Nabo
Föreningens ekonomi Föreningen strävar efter att inte höja avgifterna men har tyvärr behövt göra det vid årsskiftet 2022/2023 med 11 % pga ökade kostnader men planen är att sänka de igen med 5-6 % under 2023.
Äger föreningen marken Nej.
Antal lägenheter 102
Antal hyresrätter 8
Renoveringar 2022 - Föreningen asfalterade vändzonen och gjorde fler parkeringar.
2020 Föreningen har satt upp ett trevligt staket runt lekplatsen.
2020 Digitalt system för tvättstugan infördes 1 mars samt viss renovering och ombyggnation av tvättstugorna samma år.
2019 Kameraövervakning kring miljöhus
2018 drogs egen vattenledning till föreningen.
2017 renoverades gården och utomhusbelysningen.
2015 bytte föreningen värmepumparna.
2014 installerades ny värmeväxlare, taket lagades och nya tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp installerades i samtliga tvättstugor.
Trappuppgång och tak renoverades samma år.
2009 spolades avloppsstammar och nya elmätare installerades.
Under 2000-talet installerades ny värmeväxlare.
2006 renoverades tvättstugorna.
2005-2006 drogs elen delvis om. Samtidigt målades fönsterna och trapphuset med hiss totalrenoverades.

- Stamspolning
- Inhänga området för att skilja föreningarna åt.
- Byte av hissar.
Parkering I föreningen finns 51 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om ca 103 kr/månad. Kösystem tillämpas. Parkeringen ägs av föreningen men administreras av Europark. I övrigt råder fri parkering i området.
Tv och bredband Bredband levereras av Tele2 till en kostnad om 250 kr/mån.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Två stycken tvättstugor finns i källaren mellan trappa 7 och 9 samt två stycken tvättstugor finns i trappa 1 på markplan.

Dokument

Området

Rosengård är en stadsdel i stadsområdet Öster i Malmö. Huvuddelen av stadsdelens bebyggelse utgörs av flerbostadshus som uppfördes under perioden 1967–1972. Dessa omger Rosengård Centrum som överbryggar Amiralsgatan vilken genomskär stadsdelen i öst-västlig riktning.

Närområde

Centralt placerad i området hittar vi Rosengård centrum. Under centret har vi den trafikberikade Amiralsgatan som erbjuder snabb avstickare för shopping. Här finner vi stormarknad, apotek, frisör, tandvård, gymanläggning samt flertalet restauranger med olika kulinariska smaker.

Kommunikation

På Amiralsgatan som passerar genom Rosengård hittar vi stadsbusslinje 5 som tar oss mellan Stenkällan och Västra Hamnen med stopp genom centrala Malmö. Vi har även linje 33 som går mellan Värnhem och Ön med stopp vid Hyllie och Emporia köpcenter. Området angränsar till Inre ringvägen så för bilföraren når man motorvägen på endast några få minuter.

Parkering

I området finner vi stora möjligheter för fri parkering längsmed gatorna. Det finns även möjlighet att hyra parkerings- och garageplats.

Övrigt

I området finner vi flertalet kommunala grundskolor så som Apelgårdsskolan, Kryddgårdsskolan, Rosengårdsskolan, Värner Rydénskolan och Örtagårdsskolan är belägna i stadsdelen, och det totala elevantalet uppgår till ca 2700 elever i skolår F-9. Vi finner även flertalet förskolor fördelat över hela Rosengård. Strax söder om Rosengård centrum har vi Rosengårds IP där Damallsvenska fotbollslaget FC Rosengård tränar och har sin hemmaplan.

Räkna på ditt nya boende