Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Gyllins Trädgård, Malmö

Vimmerbyvägen 13

Nu kan vi stolt presentera detta ovanliga och eftertraktade bostadsrättsradhus i hjärtat av Gyllins trädgård! Här möts vi av en ljus, luftig och stilren boendemiljö med väl tilltagna sällskapsytor som möts i en öppen planlösning. Radhuset har en välskött och insynsskyddad trädgård som bjuder in till bus och lek samt ett härligt trädäck som rymmer både loungemöblemang samt matgrupp. Trädgården vetter ut mot väst och bjuder på den härliga kvällssolen där vi gärna spenderar ute-middagarna under sena sommarkvällar. Detta vackra hem erbjuder ut över det 3-4 rymliga sovrum som är avskilda från de sociala ytorna, vilket gör radhuset optimalt för familjen. Inte nog med det så erbjuder detta hem 2 badrum, avskild tvättavdelning samt goda förvaringsmöjligheter.

På Gyllins trädgård bor du bland grönskande omgivningar med närhet till skolor och förskolor samt omgivet av lekande barn där vi får bullerbyn känsla. Ett stenkast bort har vi handelsområdet Toftanäs som erbjuder bland annat Ica Maxi, Blomsterlandet och gym. För naturälskaren samt hundägaren har vi Bulltofta parken samt Husie mosse en kort cykeltur bort. Härifrån har vi närhet till ringvägarna som gör att du inte bara snabbt tar dig in till Malmö centrum, utan även till kranskommunerna. Mer därtill har vi goda kommunikationsmöjligheter samt härliga cykelvägar som tar dig hela vägen in till stan.
En bostad som bara måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 129 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6541 kr/mån
Rum 5
Hiss Nej
Byggnadsår 2011
Pris 3 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Katarina Bajric
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Stort radhus i Gyllins!

Lekplats
Lekplats
Husie mosse
Husie mosse
Katarina Bajric

Katarina Bajric

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vimmerbyvägen 13

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 129 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 129 kvm
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)

Rum

Hall

Vi stiger in i den ljusa och inbjudande hallen där vi hänger av oss ytterkläderna. Här finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare den platsbyggda garderoben samt ytterligare plats för hatthylla.

Badrum

Till vänster om hallen har vi bostadens första badrum , stilrent inrett med grått klinkergolv och stora vita kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med vask, spegel, högskåp, toalettstol samt dusch med glasdörrar. I direkt anslutning till badrummet har vi tvättstugan som erbjuder egna tvättmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter med under- och överskåp och arbetsbänk. Här är utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt handfat i rostfritt stål.

Kök

Vidare tar vi oss in till det moderna och stilrena köket där inredningen bär vit färg med detaljer i rostfritt stål som samspelar sig väl med den ljusa arbetsbänken. Här har vi goda förvaringsmöjligheter med hjälp av över- och underskåp. Köket är utrustat med inbyggd mikro, inbyggd ugn, spishäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin samt hel kyl och frys. I köket får vi plats med ett mindre matbord där vi gärna äter middagarna med familjen.

Vardagsrum

I direkt anslutning till köket når vi det rymliga vardagsrummet som bjuder på stora sociala ytor. Här inreder vi med enkelhet, en större soffgrupp med tillhörande soffbord, TV-möblemang samt en stor matgrupp som bjuder in till härliga middagsbjudningar. Med fönster längsgående väggen som vetter ut till trädgården får vi in rikligt med dagsljus.

Uteplats

I vardagsrummet finner vi bostadens utgång ut till den enastående trädgården i västerläge. Här möts vi av en stor och rymlig insynsskyddad uteplats som bjuder in till bus och lek samt av ett trädäck som rymmer både loungemöblemang och matgrupp, perfekt för grillkvällarna med både familj och vänner! Garanterat solig tillvaro utlovas tack vare läget i väst.

Allrum

Vi tar trappan upp till andra våningen där vi möts av bostadens allrum samt bostadens alla sovrum avskiljt från dem sociala ytorna - perfekt för barnfamiljen! Allrummet lämpar sig som ett extra vardagsrum, lekhörna till barnen eller som ett hemmakontor. Finns även möjlighet att göra om till ett extra sovrum.

Sovrum

Första sovrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster som vetter ut mot föreningens innergård, parkettgolv, vita väggar samt platsbyggda garderober. Här får vi plats med säng, sängbord samt skrivbord.

Badrum

På ovanvåningen når vi bostadens andra badrum som är tidlöst inrett med vitt kakel och ljusgrått klinker. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp, handdukshållare samt badkar.

Sovrum

Rummet intill det första bjuder på samma genomgående parkettgolv, vita väggar samt en fondvägg med Timon och Pumbaa - vilket alla barn älskar! Detta rum lämpar sig utmärkt som ett barnrum där vi möblerar med en säng, sängbord, skötbord samt lekhörna.

Sovrum

Längre in i bostaden hittar vi det stora sovrummet som är stilfullt inrett i vita och gråa toner över väggar samt parkettgolv. Här inreder vi med en dubbelsäng med tillhörande sängbord. För att bibehålla den rymliga känslan finner vi våra förvaringsmöjligheter i den stora klädkammaren.

Energideklaration

Utförd Ja, 2013-11-12
Energikonsumtion 4336 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 33
Pris 3 995 000 kr utgångspris
Avgift 6541 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme VA och bostadsrättstillägg. Obligatorisk kostnad om 169 kronor för kabel-TV och bredband. Total månadskostnad är 6710 kronor.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 3,31135%
Andel av årsavgift 3,31135%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 925 433 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Förening

Föreningsnamn Brf Trädgårdsmästaren i Husie
Organisationsform Andelsratt
Organisationsnummer 769620-7187
Gatuadress Vimmerbyvägen 3
Postnummer 21245
Ort MALMÖ
Epostadress brf.tradgards@gmail.com
Hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/tradgardsmastaren/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Trädgårdsmästaren i Husie är en äkta förening och föreningen äger marken. Föreningen bildades 2011 samtidigt som ett flerbostadshus i fyra våningar och ett radhus i två våningar uppfördes med totalt 44 bostadsrättslägenheter
Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgifterna med 4% 2023-01-01.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 44
Renoveringar PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
2018 - Målning av träpaneler, staket samt förrådsbyggnader till radhus.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Parkering Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser och i dagsläget finns ungefär 44 parkeringsplatser (ca 200kr/måndad) separat kösystem tillämpas.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV och Internet via Telia. Kabel-tv, bredband och telefoni debiteras på månadsavgiften. Samtalsavgifterna betalas separat.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen har vindsförråd i flerbostadshusen.
Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden Markis ingår.

Dokument

Området

Gyllins trädgård är en naturpark med anor. Här fanns en gång en stor handelsträdgård med bland annat rosor och pioner, men i nutid är det ett väldigt eftertraktat delområde för barnfamiljer i populära Husie. I området hittar vi förutom förskolorna Junibacken och Trädgården även Toftanässkolan som har huserar årskurser F-9.

Närområde

På andra sidan Sallerupsvägen hittar vi Toftanäs handelsområde där vi har ett stort utbud av butiker samt ICA Maxi stormarknad som matbutik.

Kommunikation

Längst Sallerupsvägen har vi flertalet regionsbussar som tar dig in till centrala Malmö alternativt ut till närliggande grannstäder som Klågerup, Vellinge eller varför inte ta bussen ut till Torup och Bokskogen. På Handelsområdet Toftanäs som vi återfinner på andra sidan Sallerupsvägen går Stadsbusslinje 6 som tar dig genom centrala Malmö hela vägen ut till Klagshamn.

Parkering

I området finns parkeringsplatser att hyra. För övrig parkering gäller betalparkering enligt Malmö Taxa.

Räkna på ditt nya boende